Magnesia Red vo vás prebudí silu

Inzercia, 10. decembra 2014     2 minúty čítania

Kto by nemiloval podmanivú a energizujúcu chuť červeného ovocia? Teraz si tento skvelý zážitok môžete vychutnať vďaka novej minerálnej vode Magnesia Red s unikátnou kombináciou prírodného horčíka a šťavy z červeného ovocia. Či už si zvolíte Magnesia Red grapefruit, jahoda, malina alebo červená ríbezľa, každá z nich vás uchváti a prebudí vo vás skrytú životnú silu.


Unikátny obsah plnej chuti

Magnesia Red je symbolom sily a zdravia. Všetky štyri príchute totiž obsahujú výnimočné spojenie prírodného horčíka a šťavy z červeného ovocia. Dodajú tak energiu a sviežosť nielen vášmu telu, ale aj duši. Vychutnajte si jemne perlivú minerálnu vodu Magnesia Red, ktorá si podmaní všetky vaše chuťové bunky a zároveň vás pohltí svojou intentízvnou chuťou.

Magnesia Red je prémiovou minerálnou vodou novej generácie – neobsahuje žiadne sladidlá, konzervačné látky ani farbivá. Môžete si ju vychutnávať bez výčitiek svedomia, je totiž nízkokalorická.

„Nový rad Magnesia Red je výsledkom dlhodobého skúmania zákazníckych preferencií. Tie ukazujú, že spotrebitelia hľadajú produkt, ktorý im ponúkne nielen skvelú chuť, ale aj pocit, že pre svoje zdravie robia niečo dobré. Dôležitý je taktiež originálny design a komunikácia produktu,“ vysvetľuje Radka Soukupová, Brand Manager spoločnosti Karlovarské minerální vody.

Magnesia Red je určená pre každého, kto vie oceniť jemnú chuť, perlivosť a netradičnú ružovú farbu minerálnej vody, ktorú mu dodáva šťava z červeného ovocia. Toto všetko je ukryté v dizajnovej fľaši, zvýrazňujúcej štýl a znásobujúcej pôžitok z jedinečného nápoja. Magnesia Red je k dispozícii v štyroch príchutiach: jahoda, malina, grapefruit a červená ríbezľa. Uvedené príchute zároveň nahrádzajú pôvodný produktový rad ochutených minerálnych vôd Magnesia. Od septembra sú k dispozícii na pultoch všetkých obchodných reťazcov.

www.magnesia.sk/red








 



TOPlist