Jesenná chrípka nechutí naozaj nikomu

Inzercia, 15. septembra 2014     3 minúty čítania

- Inzercia -
Prichádza jeseň a s ňou aj zvýšená záťaž na váš organizmus. Pripravte sa.



Ste moderná a jedinečná žena, žijete aktívne. Máte veľa povinností a záujmov, čo vyžaduje množstvo energie. Ráno si chodíte zabehať, večer zase do posilňovne. Milujete ten pocit, keď vaše telo zaplavia endorfíny. V práci sa na vás spoliehajú kolegovia, vaša práca je časovo náročná. Svojich najbližších zahŕňate množstvom lásky. Sledujete trendy v stravovaní, viete oceniť kvalitné potraviny. Staráte sa nielen o svoj zovňajšok, ale aj o svoje vnútro. Chcete sa cítiť plná energie, vitality a nadšenia. Skrátka prajete si byť zdravá a cítiť sa dobre.

Ak ste sa našli aspoň v jednej z týchto viet, ste silná a vitálna žena. V každodennom zhone povinností a radostí však netreba preceňovať svoje sily. Vyčerpaný organizmus nie je schopný ubrániť sa nečakaným zdravotným komplikáciám. Teraz, keď je jeseň za rohom a s ňou aj nastávajúce chrípkové obdobie, je pre vás veľmi dôležité pripraviť svoj imunitný systém na zvýšenú záťaž. Priznajme si, že niekedy je toho na nás veľa. Únava, horúčka, pocit zimy, bolesť hlavy, kĺbov a hrdla, suchý kašeľ, upchatý nos a nechutenstvo. Chrípku naozaj vo svojom živote nepotrebujete. Neželaná pracovná neschopnosť, obmedzený kontakt s okolím a málo energie – to sú všetko nepríjemné dôsledky ochorenia.

Keď zdravý a aktívny životný štýl nestačí, pomôžte si prírodnou alternatívou a nedovoľte ochoreniu narúšať vaše plány. Oscillococcinum sa pýši 65 ročnou tradíciou po celom svete a podľa prieskumu nezávislej prieskumnej agentúry GfK ho za účinný pokladá až 92% jeho užívateľov. Pravidelne užívajte 1 tubičku „Oscilla“ týždenne už od septembra a pripravte sa na obdobie chrípky a prechladnutia. Je vhodný pre deti, dospelých a bezpečný aj pre tehotné a dojčiace ženy. Oscillococcinum tak môžete bez obáv užívať celá rodina. Práve preto ho môžete získať aj vo výhodnom rodinnom balení. Neváhajte si pýtať Oscillococcinum vo vašej lekárni a zostaňte vitálna aj túto jeseň!

Pre viac info kliknite sem.








 



TOPlist