Bonduelle Vapeur, zelenina upravená na pare!

Inzercia, 14. apríla 2015     3 minúty čítania

- Inzercia -
Zelenina pri skladovaní stráca vitamíny. BONDUELLE Vapeur je skvelou voľbou pre tých z vás, ktorí chcú mať kvalitnú a chrumkavú zeleninu vždy po ruke.



Pravidelná konzumácia ovocia a zeleniny ovplyvňuje kvalitu nášho života viac ako genetické dedičstvo od našich predkov. Každý deň by sme mali skonzumovať 5 dávok ovocia a zeleniny (minimálne 400 g / osobu / deň). Čím sme starší, tým viac by mala konzumácia zeleniny prevažovať nad ovocným podielom.

Áno, zelenina má tvoriť základ jedálnička každého z nás, ale čo jej kvalita? Nemá zmysel sa napchávať zeleninou, ktorá už dávno stratila všetky hodnotné vitamíny! Kľúčové parametre, ktoré môžeme pomerne ľahko u zeleniny posúdiť, sú autentická farba, chuť a chrumkavosť. Čo už neposúdite, je obsah vitamínov a minerálnych látok. Tento parameter úzko súvisí s pôvodom zeleniny, dĺžkou prepravy, spôsobom skladovania a spracovania. Viete, že týždeň skladovaná zelenina v chladničke stráca až 90 percent všetkých cenných vitamínov? Ak nemáte to šťastie, že vám pred oknami rastie šťavnatá čerstvá zelenina, ktorú si môžete kedykoľvek odtrhnúť a uvariť, nezúfajte. Existuje riešenie, ktoré vám zaistí kvalitnú zeleninu po celý rok.

Ak je zelenina šetrne zakonzervovaná, udrží si svoje hodnotné vitamíny a minerály po dlhú dobu. BONDUELLE Vapeur je zelenina pripravená na pare, preto si uchováva svoju autentickú chuť, farbu, vôňu a konzistenciu, a to v nezmenenej kvalite, po dlhú dobu. Zárukou kvality je aj fakt, že zelenina je zozbieraná a maximálne do 4 hodín od zberu spracovaná. Po otvorení plechovky nájdete len malé množstvo vody, ktoré vzniklo práve konzerváciou pomocou pary. BONDUELLE Vapeur si zachováva kvalitu blízku čerstvej zelenine a chutí ako by ste ju práve odtrhli zo záhonu. Jedná sa o revolučný a veľmi šetrný spôsob spracovania.

Rad BONDUELLE Vapeur obsahuje zatiaľ 7 výrobkov - mrkva, cícer, šošovica, veľmi jemný hrášok, zelené fazuľky, fazuľa Cannellini a Barlotti. Predovšetkým u strukovín oceníte ich chrumkavú chuť a jednoduché použitie pri príprave zeleninových a mäsových šalátov alebo chutných omáčok.








 



TOPlist