Bez laktózy, lepku či cukru. Varenie bez alergénov vám zachutí!

Inzercia, 11. februára 2016     3 minúty čítania

Krémové polievky, prívarky, pečivo či koláče. To sú tradičné pochúťky, ktoré si viacerí z nás dopriať nemôžu. Ako vytrieť kocúra všetkým alergénom a pripraviť si plnohodnotné chutné jedlá?



Celiakia, cukrovka, intolerancia na laktózu... Názvy, o ktorých sme kedysi vôbec nevedeli, ale dnes sú všade. Dôvody sú rôzne. Pre mnohých je však náročnejšie si podľa toho zosynchronizovať svoj jedálniček. A ak si chceme vychutnať mnohé jedlá, musíme sa obmedzovať. Ale je to naozaj tak?

Špeciálne potraviny vám zachutia. Viete, kde ich hľadať?

Ak ste sa chceli stravovať špeciálne, či už pre intoleranciu, alergiu alebo zdravší životný štýl, museli ste vyhľadať špeciálne BIO obchody. Tých nie je až tak veľa a v niektorých mestách ich dokonca ani nenájdete, prípadne len s obmedzeným výberom.

Z tohto dôvodu sa Tesco rozhodlo svojim zákazníkom pomôcť. S novým radom výrobkov Free From sa váš život a stravovanie zjednoduší a spríjemní, takže vám bude opäť chutiť. Vďaka širokej ponuke produktov si prídete na svoje a nemusíte tak absolvovať bežné nákupy vo viacerých obchodoch. Všetko nájdete pod jednou strechou.

Na čo sa môžete so značkou Free From tešiť?

Všetky naše produkty sú bezlepkové (obsah lepku je menší než 20 mg/kg), mnohé z nich neobsahujú mlieko ani vajcia.
Svoj jedálniček ešte môžete obzvláštniť aj produktmi neobsahujúcimi mlieko (kravské, kozie, ovčie alebo byvolie), pričom obsah laktózy je menší než 20 ppm a obsah kazeínu nepresiahne hranicu 2,5 ppm.

Príďte si tieto novinky vyskúšať do Tesca aj vy. Navyše vám na našom webe www.tesco.sk/specialna-vyziva/ ponúkame aj recepty, s ktorými si pripravíte toľko chutných a zdravých dobrôt, koľko sa vám zachce.








 



TOPlist