7 nových toastových trendov

Inzercia, 20. mája 2015     3 minúty čítania

- Inzercia -
Verili by ste, že toasty a móda majú veľa spoločného? Keď sa Slovákmi obľúbeného jedla chopia módni blogeri a použijú kvalitné ingrediencie, bežný toast sa rázom premení na Fashion toast.



Jedlo a gastronómia sú v móde a aj toast sa môže stať módnou záležitosťou. Pýtate sa, čo je trendy na zapečených chleboch so syrom a šunkou? Výrobca syrov Leerdammer pozval 6 módnych blogerov, kuchárov z vyhlásenej pražskej reštaurácie Mozaika Burger & Co., a nechal ich spoločne popustiť uzdu fantázii. Výsledkom je 7 jedinečných, nielen lahodných, ale aj vizuálne lákavých Fashion toastov. Každý pripravený v inom módnom štýle, s novinkou Leerdammer Special Toast.



V dnešnej dobe sa ľudia zameriavajú predovšetkým na kvalitné ingrediencie, zaujímavé kombinácie jednotlivých prísad a neboja sa experimentovať. Dôraz sa kladie taktiež na estetiku servírovania, jeme predsa i očami. Leerdammer Special Toast je práve ten základ, ktorý toast povýši o úroveň vyššie a ukáže vám, že i napohľad nudné toasty možno pripraviť kreatívne, novo a štýlovo.



Ako na to? Po pridaní ďalších doplnkov vytvoríte toasty zodpovedajúce rôznym trendom a štýlom. Street style toast zabaľte do papiera, vezmite do ruky a vyrazte do ulíc. Ste orientovaný na punk? Toast pripravený odborníčkou na britskú módu je presne pre vás! Bohémska duša (a jazyk) spolieha na silu kvetov v Hippie toaste. Gentleman si naopak vychutná silu mäsa. Najviac hravosti je rezervovanej pre našich najmenších a výberový prístup Haute Couture toastu zase ocenia chic dámy. Nezabudli sme ani na fanúšikov všetkého bio a organického - Hipster toast s cícerovou fašírkou bude ich zosobnením sna.





Od 11. mája bude Leerdammer každý týždeň odhaľovať jeden Fashion toast na svojej facebookovej stránke, kde sa fanúšikovia môžu zapojiť aj do súťaže. Všetky štýlové toasty si tak ľahko pripravíte aj doma, navyše syr Leerdammer Special Toast je od marca dostupný v bežných obchodných reťazcoch. Vďaka dlhšej dobe zrenia má intenzívnu chuť a jeho štvorcový tvar perfektne ladí s tvarom toastových chlebov. V sendvičovači alebo na kontaktnom grile sa jeho hrubšie plátky krásne roztopia. Chuti vášho Fashion toastu jednoducho neodoláte.

Recepty:



Hippie Toast




Streetstyle toast








 



TOPlist