O Varecha.sk

Zverejňovanie komentárov

zlomok - fotkazlomok, 19. novembra 2017

Túto diskusiu sem pridávam pre ostatných, aby si spravili názor ako redakcia pristupuje k jednotlivým používateľom portálu pri zverejňovaní komentárov.

K receptu  varecha.pravda.sk/recepty/nepecene-datlove-gulky-bez-cukr...
som pridal komentár v znení: "O zdravšej maškrte by sa dalo diskutovať, kvalita datlí je veľmi otázna."
Tento komentár podľa môjho názoru nebol drzý a tiež nikoho neurážal, poukazoval len na to, že tieto plody môžu byť mimoriadne nebezpečné pre zdravie. Svedčí o tom aj tento článok:  gazduj.etrend.sk/clanky-gazduj/slovenska-firma-reklamuje...
Ale redakcia ho pre istotu nezverejnila, možno by mohol uraziť autorku receptu @Afatagu.

Tak si prosím spravte obraz o pridávaní a schvaľovaní komentárov, komentár "Úžasné, krásne a pod." by redakcia určite zverejnila.

@zareaguj


Diskusia k téme

bubaya
Lebo nemáš pridané tri recepty a tvoj komentár k receptu iného čaká na schválenie redakcie. Je nedeľa, tak počkaj do zajtra. Alebo pridaj tri recepty a potom môžeš písať bez čakania na schvaľovačku.
arnilka
ja tiež musím čakať na zverejnenie mojich komentárov pod receptami, až budú schválené. a to mám uverejnených viac ako tri recepty a nie som tu nová, s nikým som nikdy problém nemala. zatiaľ boli uverejnené všetky moje komentáre.
haji
Chuďata gulky, figy, datle. A tak hezky to začalo, fajn receptem. @Zlomok u mě obraz dobrý. Moc ti děkuji za to, že máš takový zájem o moje zdraví. U nás máme:  www.potravinynapranyri.cz
jen nakouknu a jsem v obraze. Hezký nedělní podvečer @Zlomok !
1x bubaya
ivkamatko
Asi aj ja poprosím redakciu o rozšírenie slovníka, ktorý sa smie používať. Okrem výrazov (krásne, prekrásne, úžasné, voňajúce až k nám, idem k tebe, toto by som si dala, nádhera, zbiehajú sa mi slinky, vonia to až k nám, nič lepšie som nevidela ani nejedla, je to rozprávka na tanieri, aká nádherná dekorácia, si šikovná gazdinká, klobúk dolu pred tebou, je to famózne, si veľmi šikovná, obdivujem ťa, beriem od teba inšpiráciu, tvoj RPmusí vyhrať.....)
Mesmú byť absolútne žiadne pochybností, aj keby bol do RP pridaný kyanid draselný, musíš iba pritakávať a chváliť. Aj keď autor receptu napíše brindza, ty musíš vedieť, že ide o slovenské jedlo s bryndzou, nesmieš reagovať, lebo to nie je stránka o pravopise, ale o receptoch.
Chváľ, ďakuj, obdivuj a zverejnia ti komentár.