Rôzne

Zubar

zolik - fotkazolik, 19. novembra 2014

Prajem Vam vsetkym pekny den a prosim o pomoc. Viete mi prosim z vlastnych skusenosti odporucit zubara v okresoch Bratislava, Senica alebo Trnava? Zubara s ktorym ste spokojni a nie je pridrahy? Potrebujem dve keramicke korunky a nie som ochotna platit predrazene sluzby vo Svajciarsku. Na Slovensku poistena nie som, platim sukromne. Za akukolvek odpoved, radu, alebo odporucanie Vam vopred dakujem a prajem pekny zacinajuci vecer.

@zareaguj


Diskusia k téme

smajliqa
ja by som ti poradila moju, lebo je perfektna,, ale ako citam dalej, tak chces nie pridraheho,, no a tato teda je drahsia.. ale ja som po sto rokoch konecne spokojna...
smajliqa
vela stastia, nech najdes dobreho zubara, lebo v dnesnej dobe je to des...
viera1
Len mu nesmieš povedať,že si zo Švajčiarska :) Neter sa u kaderníčky priznala a zaplatila o 100% viac ako ja :)
zolik
@smajliqa , Drahy, pridrahy? Vies, hladam zubara, ktory ma nezoderie z koze. Som ochotna platit, ale nie preplacat. Dakujem Ti za reakciu na moju vyzvu.
kukulienka71
@zolik , u nás síce môžeš veľa ušetriť na zubárovi, ale sú dosť dlhé čakacie doby od objednania. Asi sa objednaj už zo Švajčiarska, aby ked prídeš, ťa vzali včas. Pred koncom roka je to ale horšie, pretože každý sa ešte chce vmestiť do starého roka a tým pádom ho čas súri. Ja si roky platím poistku, pritom som chodila k výbornej, ale drahej zubárke-súkromníčke, ktorá nemala podpísanú ani jednu zmluvu s poisťovňami, ale zas mala dokonale a najmodernejšie vybavenú ambulanciu a krátku čakaciu dobu, keďže k nej skoro nik nechodil:-) toho času je na materskej s piatym dieťaťom a prax zatvorila:-( takže naposledy som bola u staručkého zubára pod bazilikou v Ostrihome, bez objednania treba vyčkať rad(max.2-3 hod.), perfektná práca, celkom lacný a veľmi milý pán, vrele odporúčam, chodí tam pol Štúrova a ešte aj okolie;-) možno by ti to za tú cestu stálo:-)
helica
MUDr. Tomáš Siebert Trnava, pozri na jeho stránku.
Pre nás 400 eurových dôchodcov drahý, no myslím, že ty by si to mohla zvládnuť. Skús, za pokus to stojí a držím palce.
zdenka1009
Ja som bola v súkr.klinike v BA... za tri dni hotová protéza zo 400 e dôchodoku platila 1.300.- e... lacné?
micanela
perfektni su v Sydente v BA pri Sancovej /pozri si stranku na nete/ ale nemaju zmluvu s poistovnou, takze zaplatis naozaj hodne
marika21
Môžem sa ti spýtať, čo by to stálo v Nemecku. Ja mám implantát s korunkou robený v Nemecku.ak by si s cenou súhlasila, ale musíš docestovať. Na Slovensku sú drahšie mnohé veci, služby ako v iných štátoch. Na Slovensku najradšej zuby trhajú, namiesto opraviť zuby.
braxi
marika21, zaspala si dobu !!!!...na Slovensku najradšej trhajú zuby??? preber sa...
2254_1348559633 - profilový obrázok
goe
goe
Ja mám v BA výborného súkromného zubára, má zmluvu aj s poisťovňami, ale ozaj je výborný. MUDr. Janíček, je na Štefanovičovej v budove MF SR- tel. 02/59583060.
rea1
vrele odporúčam MUDr. Evu Štrasserovú, ambulancia Dubová 1. chodím k nej už snáď dve desaťročia, dovliekla som k nej celú rodinu aj hŕbu známych a všetci sú spokojní. a nezderie ťa z kože, aspoň úplne nie, len tak přiměřeně. ak máš záujem, napíš mi TS, dodám podrobnosti.
tinca
neviem či ťa zoberie zmluvný lekár, asi len na súkromnej klinike, dobré referencie má klinika Schill, má na nete aj cenník, skús si to vygoogliť:)
rea1
@tinca , neblázni, schill je najdrahší zubár v bratislave, ten z teba stiahne aj posledné gate.
marika21
@braxi veru mne už pred10 rokmi chcel zubár vytrhaťvšetky zuby. Vôbec mi ich neopravoval. Nebudem ho zverejňovať., ale je to pravda. To som mala 44rokov. Keď mi odstraňovali zubný kameň , nemali poriadne ostré náradie. Schovávali si ho.
micanela
kazdy ma ine skusenosti - mne zuby zachranovali, stalo to kopec penazi a bolesti a nakoniec mi korunky strhal a zvysky zubov vysekal chirurg lebo to pod korunkami pekne hnisalo
zolik
Ja Vam vsetkym velmi pekne dakujem za rady a odporucania. Aj za upozornenia na co si davat pozor. Prajem pekne poobedie. A este raz - vdaka.
scharlott
Devínska Nová Ves - stomatológ Edmund Šoóš, je veľmi dobrý, ale nespolupracuje so žiadnou poisťovňou. Má cenník, takže sa dá zistiť vopred koľko čo stojí aspoň to tak bolo. Môžte aj zavolať a dohodnúť sa. K Schillovi určite nechoďte je to skôr obchodník.
marikafil
náš zubár tiež nerobí na poisťovňu, platí sa v hotovosti, ale nemyslím si, že by nás zdieral. a zuby netrhá, ani keď pacient chce - najprv ich zachraňuje:-) ambulancia je vybavená super, používa všetku modernú techniku a žiadne nástroje si neschováva - bol by sám proti sebe, keby tie drahé zariadenia nepoužíval. to, čo píše @marika21 mi pripadá ako sci-fi... tak teda náš zubár je MUDr. Švaral a ordinuje v Petržalke.
petulooo
Neviem sice kt. zubar je v BA najlepsi, no viem s istotou povedat, ze zubna ambulancia DENTAL SMILE tri veze (bajkalska 9) je miesto ktoremu sa treba vyhnut!!! varujte kamaratov, rodinu. Zly pristup, vysoke ceny, doktorka neoboznami pac. o tom co kolko bude stat. Prekvapenie pri plateni, kde sa pac. dozvie co vsetko bolo zaratane ... no proste hroza. Personal sa meni kazdy mesiac... to hovori same za seba NEODPORUCAM!!!
andypok
Ahojte, neviem ake mate skúsenosti z Dental Smile v Ba v Troch vežiach,ale dnes som myslela, že ma šľak trafí. Požiadala som ich minulý týždeň ,aby sa mi ozvali ak bude voľný termín na dentálnu hygienu.Kolegyňa ma síce upozorňovala, že sa na mňa vykašlú, ale v stredu sa mi ozvali s voľným termínom na pondelok. Ešte som si ho overovala....ale v pondelok, keď som tam prišla, mi slečna tvrdila,že nie som objednaná , ževraj som to zrušila a čo ma zaskočilo a najväčší gól bol, keď mi ponúkla iný termín, že mi na dnes "potvrdí priepustku" , ale kto za mňa prácu urobí, to netuším....prípadne nech od 13:00!!!! počkám do 16:00....len kto mi vyzdvihne deti to tiež netuším,na recepcií sú zjavne telce, ktoré nedokážu ani len zapísať pacienta na termín. To , že nie celkom košer fungujú cez zlavomat, kde davajú pôvodnú cenu 100€ s ponúkanou zľavou 26,90€ a bez zlavomatu to stojí 27€, ani nehovoriac. Ak si nepotrebujete zvýšiť tlak a pokaziť deň vyhnite sa tejto "ambulancii"...
zolik
@andypok vrela vdaka za prispevok. urcite pomoze aj inym varechacom, aby sa tomuto zariadeniu oblukom vyhli. Z tvojich riadkov este aj teraz srsi poriadna nasratost a podla toho co pises, tak aj vysoko opravnena. Najlepsiu reklamu o svojej profesionalite si Denta Smile robi prave takymto pristupom k pacientovi. Aj ked si ja osobne myslim, ze si tam isla skor ako zakaznik, nez ako pacient.
frantisek111
Milujem takýchto žobrákov, ktorí pracujú vo Švajčiarsku a chcú zarábať veľké peniaze a nechcú nič mínať lebo je to zase drahé. To je presne to ako keď východnáre robí v Bratislave a všetko nosí domov na lazy a tam si kúpi starú škodu octaviu a robi gangstra :-).
svedka
Clovek je zobrak, ked chce usetrit? Ty si nejaky velky panko. :) sice ja by som si na SK ani zuby robit nedavala, ale snad je to každého slobodna volba
radox1
no schvalne,kolko vas vysla keramicka korunka?
lebo moja stomatologicka isla dost hore s cenami.
zolik
@radox1 no nakoniec som dopadla nasledovne. Na Slovensko som sa od oktobra 2014 este nedostala. Moje dve planovane dovolenky som musela z roznych a ano aj z pracovnych dovodov zrusit. Zubarov som nakoniec platila tu. Jedna korunka ma vysla na necelych 3500 Frankov (ca 2900 €). A pravdu povediac radsej by som nechala zarobit slovenskeho zubara a mala by som korunky dve.
@frantisek111 velmi ma tesi, ze ma milujes. Len sa mi podla napisaneho zda, ze z Teba zavist len tak srsi.
@svedka mas pravdu, kazdy ma slobodnu volbu. Svajciari sami najcastejsie chodia do Nemecka, alebo Rakuska. Uz sa mi niektori aj pochvalili, ze boli na dvojtyzdnovej zubnej dovolenke v Madarsku, najcastejsie v okoli Balatonu.

@svedka
zolik
@svedka , zabudla som dopisat....
... mozno by sme ich mali podla @frantiska na vychod posielat, nech vedia ake to je, robit gangstra ;-)
radox1
moment,bavime sa o implantate,alebo len zbruseni zubu a nasadenie keramiky.lebo za 2900€ mam tu na slovensku za tu cenu 10 zubov.
svedka
Pre paaana.tolko zaplatiť vo Švédsku za jeden zub, tak uz mam cely rok zubára zadarmo
zolik
@radox1 - vsetko dokopy (röntgeny, liecba, konzultacie.....atd.)
@svedka - ved to. ja nemam uzavrete zubne poistenie (poistovna ma vzhladom k veku odmietla).
svedka
Ani ja nemám. No som rada, ze tu je systém, aky je.lebo take polozky za zuby...az sa mi panenky pretocili
zolik
@svedka , mne sa panenky pretacaju zakazdym. Teraz najnovsie co ukazal röntgen potrebujem osetrenie zubnych krckov. Predbezna cenova ponuka CHF 1800 za osetrenie plus konzultacie plus lieky. Röntgen uz nastastie mam ;-). Su to palky.
2010
Ja mam poistku ale zuby si davam kontrolovat na slovensku, tu maju zubari tendeciu vrtat do zdravych zubov ked zistia ze poistovna za to plati.
svedka
No to sa ti oplati sem prísť na dovolenku a porobit
používateľ nemá avatar
li
li
Ma niekto skusenosti so Smile Clinic v Bratislave alebo v Piestanoch?
používateľ nemá avatar
li
li
 www.smileclinic.sk
Bol prosim Vas niekto z Vas osetreny na tomto pracovisku? Ci uz v Bratislave alebo v Piestanoch? Velmi by ma zaujimalo, ake skusenosti s nimi mate?
mya222
Ahojte máte tu prosim Vás niekto skúsenosti s DENTAL CARE Dr. Rosa ?
Dnes som ambulanciu navštívila prístup bol super aj ceny v pohode
Len ci aj konečný výsledok je dobrý
pettulik
@Mya222 (28.4.2016 20:34)
Ja som bola rok dozadu - 11 horných koruniek 4000e.
Prístup, práca všetko super
Ja som bola spokojná od konzultácie až po konečný výsledok