Rôzne

Zomrel Anthony Bourdain

bubaya - fotkabubaya, 8. júna 2018

Dnes zomrel Anthony Bourdain, americký šéfkuchár, priekopník moderného stravovania, predchodca Pohlreichov, Schuhbeckov, Ramsayov, etc., autor mnohých výborných knižiek - Dúvěrnosti z kuchyne, alebo Šéfkuchár na cestách, a televíznych programov. Údajne spáchal samovraždu. Momentálne beží na Prima Zoom jeho seriál Neznáme končiny. Kto ste ho poznali, venujte mu minútu ticha pri sporáku, zaslúži si to. Deci omáčky zahladí mnohé hriechy, hovoril. Mal pravdu.

@zareaguj


Diskusia k téme

haji
Anthony se odebral domů, kde neznámé končiny jsou mu už známé. Film, papír a lidská srdce zachytili jeho energii, moudrost, tvořivost, talent nejen skrze gastronomii. Díky za všechny dary, Mistře Anthony a někdy na shledanou!
nephilim
@Mirop (9.6.2018 06:50) Lepšia vegeta a Bambino než kokaín, LSD a háčko, nadmiera alkoholu a dva pakle cigariet denne. Aj to bol života šéfkuchára v istom období.

mirop
@Nephilim (10.6.2018 05:29)

no a? mozno si ho uzil naplno a viac ako ty napriklad
bubaya
@Nephilim (10.6.2018 05:29)

Nič to nemení na tom, že nám tu po sebe niečo nechal. Možno, keby nefičal na kokse, dodnes by patlal meníčko v priemernej reštaurácii v NY.
1x mirop
nephilim
@Bubaya Viac-menej každý po sebe niečo zanechá. S koksom či bez, to je jedno. a ak nie, je to tragické. Nemusíš byť chef, aby si ťa pamätali. Verejné RIPovanie som zanechala v puberte.

nephilim
@Bubaya Po kremácii toho popola zanecháš oveľa viac, ale tak každý máme iné priority. Aj bez DDDDDDDDDDDD
radox1
bol svojsky a vybocoval z radu, to sa cení.aj Shakespeare bol narkoman.
bubaya
@Nephilim (10.6.2018 11:29)

Mňa zaujíma to, čo človek vytvorí. Nie jeho závislosti. IMHO každý je na niečom závislý.
2010
@2010 (9.6.2018 10:40)
Posledne jedlo ktorom komentoval...


babav
@2010 , posledny ukončený novy seriál bol z Berlína . Na tanieri je tradicne jedlo z nemeckej kuchyne.