Varenie

Zlatý klas verzus puding

janea - fotkajanea, 6. októbra 2018

Dobry den mile varechacky a varechaci,
vie mi prosim niekto poradit, tu nedostanem Zlaty klas, tak ho musim nahradit pudingom. Prave peciem a robim taku kremovu plnku. V slovenskom recepte je uvedene 3 Zlate klasy na 1 l mlieka. Ak dam 3 pudingy, bude to ok? Puding ma 37 g od Dr.Oetker. Inac by ma zaujimalo, kolko g ma Zlaty klas.
Dakujem vopred za Vase dufam rychle odpovede.

@zareaguj


Diskusia k téme

cesminaz
@Janea
Práve som sa pozrela,ze kolko má g slovenský Dr.oetker Zlatý klas,kedze mám doma.Má 40g. To más o 9g menej ked das tie 3 pudingy.Podla mna to bude ok,alebo pridaj este 1/2-1pl pudingu k tomu :-)
1x motyka
janea
Super Cesminaz, dakujem pekne. ;) Zakusok je hotovy, (nemohla som dlhsie cakat) chuti vynikajuco ale presne ako pises, puding mohol byt hustejsi. Takze nabuduce bud viac pudingu alebo si musim zaobstarat Zlaty klas zo SR, to by som najradsej.
olinecka
Nahradiť môžeš vanilkovým pudingom dr.Oetker,sú vynikajúce.V Kauflande nájdeš výborný výber.Ja si viem doniesť z Nemecka,ale už sú aj v Kauflande na Slovensku.
janea
@Olinecka , prepac, nebola som tu dlhsie.......akoze nahradit vanilkovym Pudingom? Praveze ja som nechcela puding. Dr.Oetker ma tolko pudingov a kremov..... hm keby si mi mohla niekedy to balenie odfotit, bola by som ti velmi vdacna.;) A to ma taku chut ako zl.klas?
Tak dala som si doniest zo SR Zlaty klas, no to je ine kafe! Na kremove plnky uzasne. :)