Obchody a ceny

žinčica

frankie - bez fotkyfrankie, 12. septembra 2017

dobry den vam vsetkym prajem.toto je moj prvy prispevok a to mam uz 50-ku.teda k veci.vypil som už možno 100l žinčice,no čo sa mi dostalo teraz do ruk...! chcel som sa sťažovať priamo vyrobcovi,no na firmu:Vyborny produkt s.r.o Kochanovce ,som nenasiel kontakt.predavaju totiž najhoršiu "žinčicu" aku som kedy ochutnal,pretože piť sa nedá.oni totiž nevedia ktora zložka ide ludom a ktora zvieratam! nevyhodte zbytocne 1.60 a pohladajte ineho vyrobcu. frankie

@zareaguj


Diskusia k téme

leaela
Kupuj rovno zo salasa,tam je povod jasny.ked bude nekvalitna,aspon vies za kym mas ist rozbit mu hubu(alebo opacne,chlapi zo salasa ju rozbiju tebe).....ani v najdivokejsom sne by mi nenapadlo kupit zincicu v obchode,urcite je pasterizovana,teda zbytocne ju vypit....pekny,aj ked uprsany den vsetkym ;-)
kecupicek
Nie je mi jasné, na čo dnes ľudia pijú žinčicu, keď v lekárni dostať toľko preháňadiel? Môj ujček bol bača a strávil tam 60 rokov. Chodievali sme mu ako deti pomáhať zaháňať ovce. Keď nás chcel odmeniť, ponúkol nám syr, ktorý robil skutočne fantastický a žinčicu dal psom.
evanaaa
Vedľa nás bol malý obchodík, v ktorom predávali mliečne výrobky z nejakej farmy (z Oravy alebo podobne), každý deň im ráno dovážali čerstvý tovar no najviac som si kupovala žinčicu - sladkú, ale nie na ten účel, ako spomína @Kecupicek , ved žinčica obsahuje dosť dobrých a prospešných látok. Obchod zbúrali a vystavali tam niečo iné, škoda. Ale potom som si kúpila párkrát ešte aj zo supermarketov, ale už len kyslú.
anton158
@Frankie

Uplne suhlasim!!! Prepáčte mi za vyraz ale "väčší hnoj" ako tuto "žinčicu" som ešte nepil!!!!! A to som jej naozaj vypil tiež hodne! Toto sa žinčocou neda nazvat ani omylom!!! Poprosil by som vyrobcu aby prestal tento humus volat žinčicou pretoze tym len robi hanbu a haní tú "pravú žinčicu"!!!! Ako je to nevedomost tak by sa mohol najprv priučit ,ak je to zamer(vyrabat tuto žbrndu) tak nech prestane robit hanbu slovenským tradičným výrobkom!!!!