Ako schudnúť

Zelena kava

latte - bez fotkylatte, 11. novembra 2012

Mate niekto skusenosti so zelenou kavou? Ako chuti ako klasicka kava?
Podarilo sa vam schudnut alebo je to len reklama? Dakujem

@zareaguj


Diskusia k téme

turistka
z dovolenky som si raz priviezla zelenú kávu, ktorú som doma pražila, bola čerstvá a pekne voňala :-)
kucharka100
Aj ja som raz dostala zelené zrnká kávy, ktoré som musela ešte upražiť...ale nebolo to ono, ako z obchodu.
lacquer
Pila som, ale kvôli antioxidantom, nie na chudnutie. Chutila mi.
tedko
Skúšala som ale je to len reklamný ťah a keď máš problémy s vysokým
tlakom neodporúčam,je to blaf..................
sovka62
Skúšala priateľka, ale akosi nechudla, len celkom na začiatku. Myslím, že žiadne zázraky neexistujú, len zmeniť životosprávu, päť menších porcií denne (vrátane zeleniny a ovocia) a trocha pohybu, to síce bude zaberať pomaly, ale trvalo a bez jojo efektu.
1x lili76
latte
Sovka62 a ako chutila ta kava? Je to ako klasicka?
momo
ahoj aj mna by zaujmalo aka je ta Zelena kava?...ja by som chcela s nou ale chudnuť...neviem či to pomaha neviete mi poradiť?:)
latte
@momo ja som ju chcela skusit ale vobec netusim ako chuti a ci to naozaj nie je len reklama ako vsetko o chudnuti
patricia
Ahoj pila Som ju a chutila mi.ucinok.to na mna malo taky,ze Som takmer nejedla preto, ze som na jedlo nemala vobec po vypiti kavy chut.nazvala by som to az odporom k jedlu.kava sa pije rano a preto jej ucinok trva asi do 3-4, à ked ucinok ustupi,clovek ma chut zjest vsetko.takze efekt konecny si vie kazdy predstavit...
niki25
ja som si raz zelenu kavu objednala a bol to pdvod..ako so vsetkymi takymito zalezitostami.. ale skusila som tabletky na chudnutie..a schudla som 8kg za 2tyzdne a to som mala 64.. a doteraz ziaden jojo (nastastie) .. odporucila mi to kamoska co robi vo fitku a aj mi ich zohnala .. stacila mi uplne jedna krabicka..len si myslim ze by to nemali skusat zeny co maju problemy so srdieckom ..lebo strasne sa mi zrychlil tep (v podstate mi to prislo ako keby cely den behamemoticon- kardio bez pohybu a pila som strasne vela vody jest mi nechutilo ) dokonca ked som videla sladke až nechuť ( to sa mi pacilo najviacemoticon ..ale treba jest aspon 5x denne ...to je zaklad vzdy a vsade ...mne uplne stacila polovica uhorky aj na obed aj na veceru a podobne mini porcie takze v podstate z toho som schudla ( ale co viem ta kocka z fitka zas uplne ze iba sladke jedla --podla jej slov :jak odtrhnuta z retaze... a tiez schudla 6kg) no iste je ze to funguje..len si davajte pozor kde to kupujete lebo je neskutocne vela podvodnikov... to hned zistite ked si date ... este v ten den.. budete mat stale chut na vodu- nechut jest... pocit smadu (neviete si vtedy ani len predstaviť ze by ste jedli nieco ako rozok emoticon..a pod ale ako vravim hlavne opatrne ..mne to zdravotne absolutne nic neurobilo (bola som neskor aj na kompletnom vysetreni - koli clkovej anestezii ... a vsetko uplne ok ) ale vzdy to treba zvazit hlavne- kazda mate svoju hlavu a musite vediet ci ano alebo nie ,)
simca18
niki25 aj mna by zaujímali tie tablektky, vieš nam poradiť? určite nás je viac....
mayuko
Niki 25, tiez by ma zaujimalo, ako sa tie tabletky volaju. Rada bby som skusila.
didi666
ahojte. ja som vyskusala tabletky: ale potom som citala rozne clanky ze ake tam davaju rozne primesy..takze to sa mi moc nepozdava..a teraz uz asi mesiac pijem cistu kavu (100percentnu) a citim sa dobre..asi to ako antioxidant funguje.. a teraz som ju inak videla aj na kuponoch, suer cena je..asi si este kupim na vianocne sviatky..nech mi nie je zle z kolacov (ak by ste chceli odkaz na kupony:  www.zamenej.sk/zlava/info/zelena-kava...
) nie, nie som obchod ani nerobim promo :) len odporucam na zaklade vlastnych skusenosti
petra354
[17. 2. 2014 17:35:24] Marian Simak: Je to normalna vec, ziadny zazrak, ale ani podvod - predsa by to dr.Oz potom nepropagoval. Problem je, ze sa predavaju tabletky neznameho povodu, v lepsom pripade plnene mletym vapencom. A pokial je to na trhu uvadzane ako vyzivovy doplnok (a to vzhladom na legislativu skoro vzdy), treba jednoducho prekracovat doporucene davkovanie, (podla pripravku, ale to si najdite nezavislych na weboch, trebars u dr. Oz). A necajte zazrak, asi najlepsie som to nasla napisane tu, a u mojho partnera to presne tak bolo:
 www.medicum.sk/kategoria/chudnutie/green-coffee-bean-1...

"Green Coffee nezaručuje, že zázračne schudnete a pritom budete naďalej žiť životným štýlom, akým chcete. Potravinový doplnok je určený pre podporu zdravia a riadenia si váhy, ktorým si môžte pomôcť zrealizovať váš plán chudnutia v kombinácii so zdravím životným štýlom. Musíte mať pestrú a vyváženú stravu a pravidelné cvičenie."
Kazdopadne su vyrobene v UK, spolu s tymito certifikatmi -  www.medicum.sk/certifikacie/...
caterina
najlepsi je pohyb a netlacit sa zbytocne kadejakymi doveryhodnymi produktami. Staci polhodka denne, trochu si zabehat. Ide jar, bude to lahsie. A urcite to zdraviu prospeje viac.
zdenka20
Chcela by som pridať komentár, čo som zistila o green coffe.
Aj mna oblbli tým že som si čítala komentáre ludi z fb že to naozaj funguje.Objednala som si to ale nedalo mi v noci spať a hladala som takéto fora a tak objednávku určite neprevezmem. Zistila som totiž že tí ludia su vymyslení a keď som si hladala na googli podla obrázkov ludí čo tam písali našla som zaujímavu stránku POLSKU a tam boli presne tí istí ludia len mali ine mená polske zamozrejme. Takže podvod jak sa patrí . NEKUPUJTE TO JE TO VYTAHOVANIE PENAZI.
poslem linky aj na tie 2 rôzne stranky pre porovnanie
toto je ta slovenska kde sa da objednat kava
 novinkykazdyden.com/zdravie/health-journal/#...


tu je ta polska stranka
 zielonakawatabletki.com


pozrite si hlavne tích ludi a tie komentare su uplne rovnake len su po polsky
roxy845
Fakt že sa chudne aj zo zelenej kávy je síce s časti pravda, Ale „chudne“ sa aj od praženej. Káva (konkrétne kofeín v nej) totiž má skvelú vlastnosť urýchlovať metabolizmus. Takže pred fitkom, alebo inými telesnými aktivitami je dobré si dať šálku kávy. Najlepšie s veľkým množstvom kofeínu (aeropress, V60 a iné filtre). Zelená káva má teda rovnaké vlastnosti, ale chutí odporne.

zdroj: coffeein.sk , tam som našla niečo o zelenej káve, čiže ja určite neobjednávam :)
jesikaanna
Ahojte ja som sa dočítala všetko možné len to podstatné neviem kedy kávu piť? Ci nalačno pojedla alebo pred jedlom ďakujem za každú infor.
lukasnr
Dobry den
ak vám možem poradit skúste stránku
www.ekavicka.sk
káva bola doručená hned.
ochota rychlost
a hlavne pravá zelená káva žiadne bio upravované somariny
kkiarkka
Samostatym pitim zelenej kavy asi nik nezhodi kilecka , ja som si objednala u overeneho eshopu tak zatial len skusam . Napisem neskor ci sa mi podarilo zopar kil dat dole ale zatial musim napisat ze chut do jedla je omnoho mensia ako pred tym tak mozno nieco na tom aj bude...tu je link kde som si objednala-
 www.biokamo.sk/zelena-kava-250...
denulkazena
Či si už niečo schudla z tej zelenej kávy :-) tiež by som vyskúšala.Dakujem za informácie
alkhamsa
@Niki25 (19.8.2013 09:04)

Ahoj niki.ako sa prosim ta volaju tie tabletky?a kde ich kamoska zohnala?dakujem
alkhamsa
@Niki25 (19.8.2013 09:04)

Ahoj niki.ako sa prosim ta volaju tie tabletky?a kde ich kamoska zohnala?dakujem
ierjo
a mimochodom to je štúdia čisto o zelenej káve a nie prípravkoch na chudnutie ktoré obsahujú aj zelenú kávu ako jednu z x prísad...
kistor
Nepomáha to.................................
tinaw
Neviem ci funguje zelena kava na chudnutie, ale obcas si ju prestriedam s normalnou, alebo s neskou. Navyse ju mam skombinovanu s reishi a citim ze hlavna vyhoda je v posilneni imunity. Veci ako nadchy,
chripky si uz ani nepamatam :)