Rôzne

Zelená káva.

ancicka - fotkaancicka, 5. mája 2016

V poslednom čase na " facebooku" sledujem veľmi časté reklamy o tejto zázračnej káve,ako sa z nej fantasticky chudne .Už aj E-shopy si robia reklamy so zdieľaniami o výhrach na túto surovinu.

Poprosila by som Váš názor na tento zázrak a ak niekto má aj skúsenosť s touto kávou.

Ked som si prezerala ponuky s touto kávou,tak v cene je u niektorých veľký rozdiel.

Dakujem za Vaše názory.

@zareaguj


Diskusia k téme

smejkad
my sme ju s maminou dostali darom, ani jedna sme neschudli, ale mamina ma pocit, ze sa po nej citila lepsie na srdce - aj ked neviem, ci to nebol efekt placebo :-)
evanaaa
Ja som zasa čítala viac negatívnych reakcií na kávu a z niektorých komentov som nadobudla dojem, že je pravá, s dobrým účinkom a potom menej kvalitná ( alebo falošná napodobenina?), tak asi preto také nejednotné hodnotenia.
ivkamatko
Mám skúsenosti s touto kávou, dá sa schudnúť, ale skutočne iba v kombinácií s diétou Ja ju kupujem v lekárni, je dosť drahá, teraz je nejaká novšia, ktorá sa pije 3xdenne, predtým som mala takú piť iba ráno. Je aj trošku rozdiel v chuti aj v konzistencii, ale chutia mi obidve. Kupujem si ju pravidelne, zvykla som si na ňu, je to taká pochúťka. Bežnú kávu nepijem, tak si doprajem takúto. Ale bez diéty nemožno očakávať zníženie hmotnosti.
haji
@Ancicka se zelenou kávou je to už několikátá vlna prodejců. Lidé jsou nejspíš pořád potřební takové komodity. Když chceš zkusit chuť, zajdi do dobré kafárny, určitě v nabídce zelenou kávu mají. Zázraky, pokud vím, dělal pan Ježíš Kristus. Zelená káva určo ne. Ve svém věku ti mohu vysypat pytel podobných zaručených komodit, které slibovaly super hyper účinky všeho druhu. Kšeft je kšeft a PIR dělá divy. Přeji krásný večer!
mijaita
kavu jsem pred par mesici koupila, drahou, ale bez umyslu, jen ze ji chci vyzkouset jak chutna. Noooo, vyprane, zaprasene ponozky ! mam ji doma a s laskou venuju!
ancicka
@Ivkamatko (5.5.2016 20:31)

ja si tiež myslím,že iba s dietou,ale v poslednom čase je moc na očiach na nete a aj ja si myslím,že je to najnovšie dobrý biznis.
xxxxx
Vyskusala som,samozrejme,ze to nie je tak,ze schudnes bez dietovania a cvicenia.V mojom pripade efekt ziadny,takze podla mna su to len zbytocne vyhodene peniazky,kedze to nie je lacna zalezitost......
veronikkka
nám nosili domov zelenú kávu námorníci v kilovom balení, tú sme doma pražili v rúre do hneda, krásna aroma sa linula po celej kuchyni, ked vychladla, sme ju čerstvo zomleli na starom ručnom mlynčeku a uvarili z nej čerstvú čiernu kávu, tá chuť sa nedá porovnať so žiadnou inou kávou z obchodu, skrátka neopísateľná, nezabudnuteľná. nikto z nás nechudol z kávy, boli sme čulejší, to je celá pravda.
chudnutie z kávy je hlúposť, názor rovnaký ako @Haji :-)
2010
Dobre - spravne oprazit kavu je pomerne pracny proces. Takze teoreticky zelena kava by mala byt ovela lacnejsia ale nastastie je vela debilov a este viac smejdov co ich presvedcia ze je to daco ine. Staci zablokovat na internete slovo zelena kava, a zmenit na neoprazenu kavu a zazrak sa stane odrazu sa da kupit organicka zelena kava za 5$ kilo.
 www.alibaba.com/product-detail/Discount-for-coffee-bean...

Inak v afrike odkial je kava sa predava vacsinou na trhoch len zelena, lepsie sa skladuje a ludia si prazia doma.





bubaya
@2010 (6.5.2016 14:37)

To je to isté, ako s celozrnnou múkou, tiež by mala byť lacnejšia ako biela, lebo netreba lúpať zrnká, a prečo nie je?
evanaaa
Ja síce žiadne diéty nedržím a ani som nikdy nedržala& ( nepotrebovala), ale ak by som ozaj potrebovala schudnúť s pomocou drahej zelenej kávy a k tomu ešte diétovať, po prípade aj cvičiť, tak načo mi tá káva vlastne bude, keď ten efekt dosiahnem aj bez nej?
mirop
dalsia blbost, ako vytiahnut z ludi peniaze, ja si vzdy poviem, ak by to fungovalo, nebolo by tlustych ludi
bubaya
@2010 (6.5.2016 23:52)

Celozrnná 1,99 a biela 0,50 plusmínus. A to preto, lebo nakukali ľuďom, že celozrnná je zdravšia. Nie je, teda rozhodne nie je 4x zdravšia, podľa ceny. To len vďaka plevám leží dlhšie v črevách.
Asi si objednám kilo zelenej kávy a budem si sama doma pražiť, veľmi ma to láka.
bubaya
Ozaj, viete prečo sa hovorí káve arabská, arabika???? V Arábii nikde kávovníky nerastú. Lebo ju dovážali a predávali Arabi.
veronikkka
@Bubaya , prečo Arabica? predsa káva je pôvodne z Afriky, konkrétne z Etiopie a pestovali ju Arabi. Najprv bobule kávy podľa starej legendy ochutnali pastieri kôz, všimli si jej povzbudivý účinok po konzumácii. Druh Arabica je najrozšírenejší a najznámejší, sú aj početné iné odrody, neskôr sa začala káva pestovať na plantážach celého sveta. :-)
antpav
@Mijaita (5.5.2016 21:06)

Dobre ranko. Pisala som Vam mail, no neprisla mi ziadna odpoved.
Dakujem.
mijaita
Jiste bych se neurazila, kdys mi napsala, jak chutna. Mimochodem tuhle zpravu jsem nasla uplne nahodou. Jiste by me mail potesil vic.