Ako schudnúť

Zdravo,lacno a dobre variť

momo - fotkamomo, 15. novembra 2012

rada by som začala zdravšie žiť a teda zdravšie aj variť,rada by som sa radila o receptoch vymienala Recepty a teda aj skusenosti.Rada Varím a teda ešte radšej budem ked to bude zdrave...a teda popri tom aj schudnm!

@zareaguj


Diskusia k téme

mariaklara
Vitaj @momo , je tu veľa dobrých a zdravých receptov, keď budeš medzi nami určite ich nájdeš.
nadia56
vyskusaj varenie v parnom hrnci-receptov na vareche a internete je velmi vela, naozaj vybornych, pripadne pozri aj cesky google, zelam ti prijemne varenie-parenie:-)
momo
Dakujem teda vyskušam:)samozrejm budem skušať a ito dám vdieť ako sa mi darí:)
evanaaa
@momo , aj aj ťa vítam, uvidíš, neobanuješ, tu je tisíce receptov veľa an jeden život, xixi, ale pozri si aj užitočné diskusie, veľa sa dozvieš, čo nevieš a ak sa chceš trochu zabaviť a odreagovať, prečítaj si aj zážitky. A teším sa aj na tvoje recepty.
rybarkuchar
@momo chceš zdravšie žiť v Tvojom veku? Neblázni, čo budeš robiť o 50 rokov? Prajem veľa pekných chvíľ na Vareche.
anina6
v dnešnej uponáhľanej dobe už asi málo čo je zdravé. základom však je dobrá nálada, úsmev na tvári a komunikácia s milými ľudmi, a tých je na Vareche myslím dosť. takže vitaj.
momo
rybarkuchar,no čim skor začneš tým lepšie:)a v 50 nebudem mať žiadny problem:)
momo
Samozrejme dobra nálada patrí k tomu a dobry ludia taky a tešim sa na komunikaciu s nimi:)
medulienka122
momo, taká mladá a už taka rozumná:-))))))), vitaj medzi nami staršími a -aj rozumnými:-))
momo
Tak ked človek byva od 20 sám sa musi učiť:) ...a učim sa pri vareni a ostatnom na vlastych chybach:)) som rada že som sa sem registrovala su tu fajn ludia ktory poradia a povzbudia :))
bozulka
Ja som bola samostatná od 16-stich kedy som odišla 300km od rodičov,mobily neboli /aj telef.málo/ tak som zbierala každý článok v časopisoch a novinách,hoci v tom čase sa o zdravej výžive nehovorilo,boli sme radi keď bolo čo variť.Zato dobieham "na staré kolená" :-)
Držím palce a vitaj!!!
momo
no vtedy to blo isto horšie ked bol človek samostatny.Aj si myslim že v dnešnej dobe to je dosť odvaha sa osamostatniť ale ja som to urobila a je mi fajn:)dakujem:)
dorenika
no ja som od 18 z domu anie 300 ale 2100km od domu nastastie je skype takze ked nieco neviem tak zavolam babke,ak chces tak pozri nejake moje recepty ja myslim ze niektore by mohli byt z kategorie zdrava vyziva:)
zuzananoskova
Momo, ahoj. Ako pokračuješ? Držím Ti palce a len dodám, že najmä ide o "prevenciu", aby si v 50. nevyhľadávala lekárov a neužívala lieky! :-)