Rôzne

Výška :(

hnusnavyska - bez fotkyhnusnavyska, 3. novembra 2018

Zdravím, mám 16 a meriam len 170 cm. Nejaké rady ako by som mohol vyrásť?

@zareaguj


Diskusia k téme

cesminaz
:-) a aký vysoký že potrebuješ byt?? :-) Na šírku by recept určite aj bol..:-)) ale na výšku?..hmm..:-) Ešte som nepočula,ale možno ti niekto poradí.
mirop
zase vtipek... v 16 170 je fajn, neboj ...
sovka62
Skús vydržať, veci sa časom môžu meniť. Keď som končila deviatu triedu základnej školy, mala som traumu z nástupu na telesnej výchove. Nastupovalo sa podľa výšky a ja som s mojimi 154 cm bola beznádejne posledná. Také malé pivo! Na strednej škole som ale začala rásť "ako burina". To bol výrok našej mamy, ktorá bola zúfala, keď mi zo zimníka, kúpeného na jeseň, pred Vianocami trčali holé zápästia. Tak mi kúpila ďalší, ktorý na jeseň bol malý. Nebudem to naťahovať, v čase maturity som dorástla na 170 cm, nohy sa mi predĺžili ako modelke, našťastie som ďalej nerástla. Tak dúfaj a ak by to aj nevyšlo, nezúfaj. 170 cm je slušná výška, aj na chlapa.
1x jeka
lorak40
Ty máš ale starosti.Rodičov máš akých vysokých?
evanaaa
Chlapče milý, @Hnusnavyska , asi nevieš, ale ty si vo veku, keď ešte stále rastieš a ani nevieš, ako sa môžeš do 18-ky razom vyšvyhnúť, viem to aj z pozorovania v mojej rodine a aj v mojom okolí, chlapci, ktorí boli krpatí (ale aj dievčatá), sa zrazu ako šibnutím vytiahli do poriadnej výšky, ani sa mi veriť nechcelo, že z krpca vyrástol stožiar :-). Inak, ono to ale záleží aj od iných okolností, ako napr. spomína @Lorak40 , či @Sovka62 , výška rodičov, hormóny, a iné okolnosti. Tak len zostáva dúfať, že si ešte neprestal rásť......
motyka
@Hnusnavyska - vtipkár - neskúšal si behať v daždi bez dáždnika? Alebo popros kamarátov a kamarátky, aby Ťa trochu viac polievali. Vyskúšaj. Určite Ti to vyrieši Tvoj problém. Daj vedieť, či sa to osvedčilo. Držím palce.
1x jeka
mitzy
Vitamín D a zelenina všetkého druhu, mäso. Ja som bola v triede na základke druhá najnižšia. Na stretávke po rokoch som bola rovnako vysoká ako moje kamarátky. Rastie sa do dospelosti, je to vpohode. Ak máš vysokého otca, výškou sa priblížiš jemu aj keby máš nižšiu mamu - väčšinou. Ak je to niečo, čo ťa naozaj trápi, poraď sa s doktorkou. Popripade sa zver rodičom a skúste zistiť výživového poradcu. Veľa zdaru!
ivkamatko
Neexistuje rada, výška je daná v génoch. Zbytočná debata, môžeš jesť veľa-málo, koňa-vola, keďže máš 16rokov, tak ver, že za ďalšie 2-3roky ešte vyrastieš. Rob to, čo je tvoj štýl, nerob experimenty. Ale táto téma bola už dávnejšie. Nepomohlo? Ako je možné, že máš stále 16rokov? Srandičky? Či nuda? Alebo nedajbože choroba?
anickaf
No ja by som ti odporučila vykonávať doma všetky "výškové" práce tj vešanie záclon, umývanie okien, lustrov a vrchných políc v skrini v špajzi, omietanie pavučín v rohoch. Ak Boh dá tak sa povytiahneš a ak aj nie tak budeš mať zo seba dobrý pocit a pevné svaly, budeš si viac vážiť všetko čo mama pre teba robí. Nezabúdaj dobrého moc nebýva :-)