Diskusie
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Marec 2024 71 najnovší komentár včera 16:02
- Sracz: Blahoželanie k 80. výročiu 6 najnovší komentár 18. februára 2024
- Kristinaseda: Ako schudnúť, keď mi tak chutí jesť? 3 najnovší komentár 17. februára 2024
- Patricia317: Recept na bôčikovú paštétu 1 najnovší komentár 12. februára 2024
- Malina: Panvica 5 najnovší komentár 5. marca 2024
- Fialka49: Vaječný likér ako liek 12 najnovší komentár včera 20:04
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Marec 2024 71 najnovší komentár včera 16:02
- Cesminaz: Obľúbené miesta a zaujímavé jedlá 201 najnovší komentár 16. marca 2024
- Haji: Co dnes vaříte? (17) 287 najnovší komentár 8. marca 2024
- Ronduska: Tassimo Bosch kavovar 13 najnovší komentár 8. marca 2024
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Marec 2024 49 najnovší komentár včera 16:02
Zážitky
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Ako si doplniť energiu rýchlym snackom 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Strava po športe večer 0 zatiaľ bez komentárov
- Janger: Sledovať líšku v nore... 238 najnovší komentár 8. januára 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
- Stefanm: Opitá vianočka . 14 najnovší komentár 20. júna 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
- Super finta, ako jednoducho vyvaľkať cesto na štvorec či obdĺžnik VIDEO
- Francúzske zemiaky s klobáskou a so špekáčikmi VIDEO
- Rýchle croissanty z lístkového cesta VIDEO
- Banánové osie hniezda so škoricou a s čokoládou VIDEO
- Kuracie prsia v medovo-horčicovej omáčke VIDEO
- Višňové rezy so šľahačkou a s čokoládou VIDEO
- Lístkové košíčky so šunkou, syrom a s vajíčkom VIDEO
- Vyladená dvojica: Domáce banány v čokoláde a ďalších 8 dezertov pre všetkých, ktorí ich ľúbia
- Vajíčka natvrdo: Zelený prstenec okolo žĺtka - chybička krásy alebo zdravotné riziko?
- Sladké tajomstvo: Schovajte mrkvu do koláča. 9 receptov, v ktorých ju budú všetci milovať
- Legendárne halušky: S vajíčkom aj bez, so surovou aj dusenou kyslou kapustou. Takto sa varia strapačky v slovenských rodinách
- Mleté mäso: 10x čevapčiči, ktoré máme najradšej s horčicou a cibuľou
- Skúste to ako oni: Toľko prešľapov pri varení cestovín? Toto Taliani pri ich príprave nikdy nerobia
- Ak máte pochybnosti: Môže sa jesť červená repa aj surová?
teda prasknuté rajčiny..nezdravé ovocie..poškodené..kukni-čo ti akože "kvasí" v kuchyni..bez potravy nežijú..
"Mušky", ktoré vidíš na kvetoch sú veľmi pravdepodobne vošky a pleseň zrejme bude následkom premokrenia substrátu v kvetináčoch, prrípadne použitie nevhodného substrátu, napr. hlina zo záhrady. Tá by sa pred použití mala prepariť vriacou vodou, prípadne prepiecť v rúre, aby sa zničili škodcovia, baktérie, plesne.
Pozri si na internete, aké požiadavky na pestovanie majú tie kvety, čo máš doma (požiadavky na vodu, svetlo, tieň, výživu a pod.), skús sa toho držať a všetko by malo byť v poriadku. Ak sa rozhodneš presádzať, vyskúšaj supresívny substrát, ešte pomerne teplá novinka, obsahuje huby,ktoré rastlinám pomáhajú.
@junior je mi ta naozaj luto, musis mat velke kopmlexy
lepky uz mam, musky medzitym zmizli :-)))
nahrubo som posypala kvetinace hypermanganom, tak uvidime
vosky mam na balkone casto, lebo chcem mat zo vsetkeho kusok, tak to mam dost prehustene , no
ale ta uprava hliny ma zaujala
ja som totiz kupovala substrat a bolo v nom kadeco, tak som si povedala, ze nebudem vyhadzovat peniaze a pekne som si nanosila krtince
v nich mi je uroda pekna, ale aj kadejake hmyzy a vselico tam byva tiez, tak by ma to zabaranie a pecenie naozaj zaujimalo
ja som kupila dusicnan vapenaty minuly mesiac, ze ako budem vyhadzovat rastliny , dam do pody, s tym mas ake skusenosti?
dakujem za kazdu radu :-)
Náá teda, z diskusie o octomilkách sa stalo záhradkárske okienko, neviem, či nám to admin nezatrhne....
dakujem krasne :-)