Rôzne

Viete čo je najvzácnejšie korenie?

zajomato - fotkazajomato, 13. septembra 2017

možno ho získať len výmenou

@zareaguj


Diskusia k téme

kecupicek
Pokiaľ viem, smiech je korením života. Za úsmev nič nedáš, ale hreje lepšie ako elektrina. Dnes som stretla dvoch pekných mladých ľudí. Ponúkali rôzne materiály náboženského charakteru, a keď som im s úsmevom porozprávala, že v našej blízkej rodine máme aspoň 6 náboženstiev a je len na ľuďoch ako sa správajú k svojim blížnym, s úsmevom sme sa rozlúčili. Za čo by som smiech vymenila? Predsa za lásku. Veď to káže aj kniha kníh.
zolik
Korenie coho? tato Tvoja otazka je zavadzajuca ;-)
Ale vymenou? Za mna: Usmev za usmev a Pozdrav za pozdrav
zajomato
ešte jedna pomocná otázka, toto korenie najviac potrebuješ, keď ti chýba
kukulienka71
korenie v kuchyni alebo korenie vzťahu, či života? konkretizuj, prosím, miesto použitia:-)
kecupicek
Skutočne nám ľuďom zostane len to korenie. Nemáme soliť, nemáme jesť sladké ani mastné, nemáme fajčiť ani piť alkohol. Načo nám je taký život? Ešteže máme deti, tie nám okorenia život kedykoľvek. Sú zmyslom nášho života, pre nich sa oplatí žiť.
1x mitzy
radost
správnym korením života je humor..:-)
kecupicek
Za čo ten humor vymeníš? Za nasrdeného dôchodcu? Skúste si žiť s humorom pri 260 eurovom dôchodku. Veď to je úplná slasť. @Radost (15.9.2017 07:36)

kecupicek
Každej svini sa len o kukurici sníva. Chorým ľuďom sa sníva o zdraví. A čo to má spoločné s korením? Kýchame na svoje zdravie a koreníme čo sa len dá, a keď naštveme suseda, to je korenie z ázijskej kuchyne.@Zajomato (14.9.2017 08:16)

kecupicek
Vzdávam sa ! Prezraď rozlúštenie hádanky, pekne prosím. Ináč sa mi bude zdať, že hráme obľúbenú detskú hru: - Hádaj, na čo myslím?- Háčik je vtom, že dieťa ťa zavádza a stále mení to na čo myslí. Keď nechce, tak neuhádneš nikdy!
zajomato
@Kecupicek (17.9.2017 17:28)

Je to ako s pravdou, každý má svoju. Ja si myslím, že šťastie je tá najbohatšia príchuť života a nie je to len o pocite. Pocity sú prchavé esencie, ale šťastie je kryté tvrdou menou.
kecupicek
Máš pravdu, každý je sám strojcom svojho osudu. Len to ma trápi, ako povedal český klasik:- Štěstí, je jenom muška zlatá.- Odletí ani sa nenazdáš.