O Varecha.sk

Varecháč porušuje podmienku o vytváraní receptov

kukurica128 - bez fotkykukurica128, 22. júla 2014

Varecháč pod prezývkou evikulik opísal recept od tinca použil tie isté hlavné suroviny a dal upravený názov receptu.

@zareaguj


Diskusia k téme

martdekor
Prepáčte, nechcem sa nikoho zastávať, ale podľa môjho názoru je ťažko niekoho obviňovať pri toľko neskutočne veľa receptov. Veď je pravdepodobné, že pri toľkých receptoch sa môžu niektoré zhodovať a čisto náhodne. Veď recepty sa dedia a preposielajú medzi priateľmi a pod. To by musel každí z Nás prejsť úplne všetky recepty a mať fotogenickú pamäť génia, aby nezverejnil to isté.Môže sa to stať každému z Nás. Osočovať niekoho takým to spôsobom je podľa mňa neetické a detinské.
smejkad
suhlasim s @martdekor
a tiez si myslim, ze tu mame aj adminov, ktori kazdy recept pred uverejnenim posudzuju a zrejme to nerobia len tak z nudy :-)
keby nieco, obratila by som sa v prvom rade na nich :-)
abdul
@martdekor : Vot téchnika : Stačí si dať do okienka "Hľadaj" recept a nájde, alebo nenájde. Fotogenickú pamäť génia si treba šetriť na dôchodok.
martdekor
Presne tak smejkad :) ale za svojim názorom si aj tak stojím a myslím si, že diskusie nie sú o tom, aby sme sa tu dohadovali, očierňovali a hádali sa navzájom, že (abdul,kukurica128) ale hlavne o tom, aby sme si navzájom pomáhali, poradili, prevzali nápady, rady a skúsenosti varenia a podobne. Tak načo toľká nevraživosť? Veď sami navzájom si ľudia robia zle. Skúste diskusie používať na účely na ktoré sú určené a nie na špinenie a ohováranie druhých.
olinecka
@kukurica 128 naozaj opisal?veď aj mne su vytykane podaktorí ,že ten recept už na Vareche existuje a pritom je to môj ani nie je opisany a zhoduje sa,viac pochopenia.Keď čitam ten isty ,nereagujem.
evanaaa
Porovnala som recepty podľa priložených linkov, ale sú úplne iné aj čo sa týka surovín aj postupu, ak ide o ne, a takýchto je tu neúrekom, nepečené smotanové s ovocím, piškótami, a podobne, je ich tu možno pár sto, takže kto od koho prebral??? Mimochodom, mladý pán @kukurica128 je tu len pár dní a nič iné sem nedal, len toto podozrenie, zaujímavé....ale možno ešte Varechu dobre nepozná.
martdekor
Aj profesionálny kuchár Vám potvrdí, že môže byť ten istý recept, tá istá receptúra, skrátka všetko! Ale aj tak chutí od každého inak:)) a to musím dať za pravdu :) Je tu milión receptov, ktoré sa zhodujú, sú rovnaké, ale každí z nich je jedinečný!!! Lebo je robený z lásky inou osobou a každí z Nás dá svojmu receptu to svoje zo seba.
aroooo
no asi si sedím na vedení....., totiž ak sa jedná o tie 2 recepty čo niekto uviedol ich linky, tak ako mohol evikulik od tinky, jedine že by mal mimoriadne vyvinuté telepatické myšlienky či čo, pretože @evikulik podľa receptu ho pridal 9.6. 2 0 1 3 a @tinka 21.6. 2 0 1 4!!!!!!!!!!!!! Mne vôbec nevadí, že niekto pridá ten isté recept od niekoho, no samozrejme musí ho sám uvariť, upiecť....nafotiť a nie len sucho skopírovať. Takto mi často pripomenú jedlá, koláče, ktoré som robievala ale dávno a nejako som na ne pozabudla.Samozrejme, že sa ten recept nebude opakovať 5 x do týždňa.... Môj názor
kukurica128
inač @evanaaa ja mam svoje skryte recepty a nemám žiadne ktoré by som sem pridal ale mozno sem nejaky dam
UZATVARAM DISKUSIU!
kukurica128
a ja poznam varechu velmi dobre, len som stratil heslo ja som tu registrovany uz od sestnastich 2010!
tomas11
Bez urážky, ale ved on za to nemôže spravil len omyl páčilo by sa vám keby ste urobili omyl a všetci by sme vás súdili ved nikto nie je dokonalý viem že každý máte iný názor.
používateľ nemá avatar
gm
gm
Ak by niekto napodobnil môj recept určite by mi to nevadilo.Aj keby mal iný názov.Skôr by som bola rada že recept chutí aj iným.Neviem prečo ale stále sa tu niekto snaží pošpiniť dobré meno varechy.už s tým skončte a snažte sa priniesť lepšiu atmosféru. Veď za pár dni je veľká noc.