O Varecha.sk

Varecha

youness30 - fotkayouness30, 7. februára 2016

preboha, co toto je?...ved tu uz nic nefunguje normalne.....to koho napadli tieto zmeny?.....ani len recepty v kucharskej knihe nemam a neviem tam ani nove pridat...rsp, pridam a nie je tam....hrôza

@zareaguj


Diskusia k téme

youness30
preboha, co toto je?...ved tu uz nic nefunguje normalne.....to koho napadli tieto zmeny?.....ani len recepty v kucharskej knihe nemam a neviem tam ani nove pridat...rsp, pridam a nie je tam....hrôza
tomas
@Youness30
Recept sa dá pridať do viacerých kategórií v KK (predtým sa dal len do jednej), čiže po kliku "Ulož do KK" sa vás Varecha spýta do ktorých rubrík (alebo ak máte len jednu, tak do ktorej rubriky) pridať recept. Zaškrtnete a potvrdíte.

tomas
@Youness30 (7.2.2016 10:00)
Pekný deň v Kuchárskej knihe by ste mali mať 2782 receptov v 20 kategóriach (tie sa začali stránkovať, lebo pravdepodobne sa vám v starej vareche načítavala veľmi dlhá stránka).

Keď kliknete vpravo hore na srdiečko (kuchárska kniha), čiže tento link:
 varecha.pravda.sk/kucharska-kniha/...


tak tam nevidíte recepty? Lebo podľa systému máte 2782 receptov uložených.
evanaaa
@Tomas , ja už pomaly prichádzam tomu na chuť, postupne, lenže ja nedávam sem recepty, len si ich prezerám, tak neviem, ako to tam funguje a som rada, že sú už komentáre priamo pod nimi. Aj to " točenie kolečka" sa mi upravilo ( keď som tu niekde klikla, musela som čakať aj 20 sekúnd, než sa mi to otvorilo a to mi nervy bralo.....) len moja známa si nevedela uložiť recept, rsp.nedalo sa jej vytvoriť kategóriu, ona totiž ešte žiadnu tu nemá, tak to nechala tak. Páči sa mi, že ste brali na zreteľ žiadosť ukladať recept do viacerých kategórií a dúfam, že sa ešte niečo vylepší ( ale kladne :) ).
tomas
@Evanaaa (7.2.2016 16:59)

točenie kolieska - ono toto pravdupovediac nemá súvis s novou Varechou, väčšinou web "čaká" (čiže koliesko sa točí) na meracie kódy návštevnosti cez poľský systém Gemius (ktorý je na Slovensku oficiálnym meraním Asociácie internetových médií na Slovensku, čiže toto spôsobovalo rovnaký problém aj v starej Vareche aj v novej, to je vlastne mimo Varechy)

Používateľ, ktorý NEMÁ vytvorenú kategóriu má automaticky vytvorenú kategóriu s názvom Uložené recepty (predtým sme to volali tuším Neroztriedené). Môže si však vytvoriť aj nové kategórie, len po kliknutí na "Ulož do KK" treba vybrať DO KTORÝCH kategórií (prípadne aspoň jednu a zaškrtnúť to).
tomas
@Youness30 skontrolovali ste prosím, lebo podľa systému by ste v KK mali mať recepty tak ako aj predtým (len sú zoradené podľa abecedy, ale dá sa toto zoradenie v príslušnej KK prepnúť)