O Varecha.sk

Varecha, varecha.....

bubaya - fotkabubaya, 7. februára 2016

Varecha varecha, predstav si, že do rána ti niekto v aute prehodí volant na pravú stranu, spojku s brzdou a blinker ti dá pod predné sedadlo. Predstav si.

@zareaguj


Diskusia k téme

sonja
veru suhlasím,neviem či je táto zmena stránky prínosom,no hádam si zvykneme
1x bubaya
adjunkt
...mne sa nedajú pridať recepty do mojej kuchárskej knihy...
tomas
@bubaya preto sme sa pokúšali nechať väčšinu funkčných prvkov (navigačných) na rovnakých miestach. Zjednodušili sme menu, nechali tam to, na čo ľudia najviac klikajú a zvýraznili to. Všetky používateľské funkcie sme nechali vpravo hore (buď pod nickom používateľa, alebo vlastnou ikonkou - napr. kuchárska kniha má srdiečko, tak ako v starom dizajne).

Všetko ostatné zostalo v "Moja Varecha" tak ako aj predtým.
babidka
@bubaya , zober to asi takto : preco chodit stale po starsej ceste ked mozes chodit po novsej rychlej ? Dajme vsetci novej Vareche sancu , ved po zmenach sme vsetci volali . Prvy-druhy den som bola rozcarovana aj ja . Ani som nemala chut "rozbalit balicek" a pozret si zmeny . Ale ...uvedomila som si , ze niektore veci nezastavis :-)
tomas
@Adjunkt (8.2.2016 12:16)
dobrý deň, po kliknutí na "Ulož do KK" treba zaškrtnúť do ktorých rubrík v rámci KK sa má recept zaradiť (ak máte viac rubrík môžte zaškrtnúť aj viac rubrík) - to je jediný zásadný rozdiel v "pridávaní do KK" oproti starej verzií...
zdenka1009
Veď, už toľko neplačte, za starou varechou, treba trocha lepšie otvoriť oči a zoznámiť sa z novou verziou a na starú si ani nespomeniete. Nie som najmladšia , trocha som pošpekulovala a všetko ide ako predtým. @Tomas ja ti ďakujem.:-)
kutil
Čím skôr sa vrátite k pôvodnej Vareche, tým lepšie. Myslím si, že by to ocenilo veľa priaznivcov.
kutil
Čím skôr sa vrátite k pôvodnej Vareche, tým lepšie. Myslím si, že by to ocenilo veľa priaznivcov.
bubaya
Nejde o to, že by človek trochu nepošpekuloval. Ale ja mám takú povahu, mám rada všetko na svojom mieste, a neuveriteľne ma rozčúli, keď mi niekto nedá veci naspäť na ich miesto. A to mi teraz spravila Vareška. Navyše, keď som k tomu nevidela žiaden dôvod. No, hádam si zvyknem. Pre istotu som si vytlačila všetky uložené recepty, papier nepustí.
ria52
no aj mna tato nova stranka neoslovila clovek je zvyknuty na zabehane veci
martamm
Ja som bola zo zaciatku velmi rozcarovana, ale zvykam si a nova varecha sa mi paci stale viac :)
maska10
Aj ja som bola na zaciatku rozcarovana ale uz sa mi to paci a recepty sa mi vratili tak ako boli v starej vareche.Chvalim a drzim palce nech sa vam dari aj nadalej.Dakujem