Obchody a ceny

Vajíčka

kecupicek - bez fotkykecupicek, 13. septembra 2017

Kázala som manželovi kúpiť vajíčka. Nevedel sa rozhodnúť, či má kúpiť z voľného chovu, či z podstielkového, aký majú kód slovenské, na aké veľkosti sa vajíčka delia, atď. Skrátka horor s vajcami? Skúste sa k tomu vyjadriť, prosím vás, ak máte nejaké skúsenosti.

@zareaguj


Diskusia k téme

jojino
@Leaela (13.9.2017 15:38)

Tie vajíčka ti povedali, že sú zdrave? Alebo, ako si zistil, že sú naozaj zdrave?
1x jojino
leaela
@Jojino (13.9.2017 15:50)

Kup si a zistis.ale momentalne je problem ich zohnat
leaela
@Jojino (13.9.2017 16:44)

Nemam potrebu sledovat zivot sliepok v EU,ale vidim na tebe a tvojich dalsich nickoch co s clovekom narobi nadmerna konzumacia fipronilu.kludne papaj dalej holandske vajicka
haji
Manžel se má jako na kraji v nebi. Až je s podivem, jak to mají někteří pánové perfektně zařízené. Mají na to lidi. Manželky. Svatá prostoto. Hlad a cena. To by mohl "dát" a dobře se rozhodnout. Ještě zkontrolovat datum na krabičce, neporušenost skořápek a čichový vjem. Hurá, vejce budou! Posílej ho častěji do obchodu, trénink dělá závodníka.
leaela
@Jojino (13.9.2017 18:01)

Nefandi si ze ty ma dokazes urazit....takuto reakciu som cakal,normalny clovek by sa branil proti obvineniu zo striedania nickov,ale ty reagujes urazkou.niet co dodat....
hadik
Lepšie zažiť horor s vajcami v obchode alebo kuchyni než v posteli...
kecupicek
Podprsenku mi už kupoval v obchodnom dome PRIOR. Mal šťastie, natrafil na našu mladú susedku a tá vedela, čo bolo treba@Jojino (13.9.2017 14:46)

kecupicek
Prečo? My sme mali u svokry vždy sliepky a nikdy sme vajíčka nekupovali. Čo kameňom dohodíš, boli od nás vzdialené hydinárske závody a tam mali vajec habadej. Moja mamička ako zamestnanec dostávala každý mesiac 30 vajec. Za pár korún sa dali kúpiť mladé nosnice, a tak nám ich raz sused položil s debničkou do záhrady. Než sme prišli z práce, kury behali po záhrade a medzi zemiakmi sme zbierali vajíčka. Aj svokra ich chválila, že sa dobre niesli. @Kimlo (13.9.2017 14:08)

kecupicek
Máš pravdu, môj manžel veľmi rád nakupuje. Vezme si okuliare a prečíta z výrobku všetko. Ak chcem mať od neho v nedeľu dopoludnia pokoj, pošlem ho na nákup. Kúpi aj to čo som zabudla napísať, aj to o čom sme sa rozprávali pred týždňom a nekúpili to. Je to skutočne môj poklad. Čo by som bez neho robila, pochváli sa častokrát sám. Má pravdu @Haji (13.9.2017 17:41)

kecupicek
Nenadávajte si a naučte sa pravopis, dúfam, že gentlemani ešte nevymreli?@Jojino (13.9.2017 18:00)

bubaya
Myslim, ze ako prve by si manzela mala naucit citat. Potom s nim ist do obchodu a urobit mu odbornu instruktaz pri vajciach. Neboj nic, po par pokusoch, ked kupi vrtacku, metlu ci maslo, sa to urcite podari. Ale ved su aj horsi manzelia. Poznala som takeho, pocitacoveho experta. Manzelka ho poslala kupit dva kg zemiakov. Mali len 5 kg balenie, tak kupil 5 kg a odhadom 3 kg vysypal do odpadkov.
kecupicek
Môj manžel je štátny skúšobný komisár. Nepotrebuje sa učiť! On len prednáša a skúša. Má jedinú chybičku krásy, neovláda počítač. Ako píšeš, tých horších manželov majú priateľky. Jeden nám pomáhal na stavbe domu a mal len stláčať červený a zelený gombík pri výťahu. Nestihol ten červený a vydvihol fúrik s maltou aj robotníkmi meter vyššie. Robotníci sa chytili lešenia a z fúrika sa na neho vyliala malta. Mali sme šťastie, že sa nikomu nič nestalo. Viac na brigádu neprišiel. @Bubaya (14.9.2017 08:28)

bubaya
@Kecupicek (14.9.2017 18:12)

Ja to poznam, mala som takeho otca, Tiez nevedel, kde sa zapina lopata.