Varenie

Univerzálna rajnica Delimano

daniela15 - fotkadaniela15, 30. mája 2016

Prosím, má z vás niekto skúsenosti s touto rajnicou? Je naozaj taká super? Keďže som teraz nejaký mesiac doma, tak tú červenú rajnicu vidím niekoľkokrát počas dňa v telke aj na nete. Vyzerá veľmi dobre, zišla by sa mi, len ja nejako nedôverujem takýmto reklamám, preto som zvedavá, či už ju niekto osobne vyskúšal.

@zareaguj


Diskusia k téme

mirop
pozri sa na recenzie na nete (Google a pod.) ale je by som nieco z teleshopingu nekupil (ak to je teleshoping)
veronikkka
mám ju už odskúšanú, je úžasná.
kúpila som v Delimano, som veľmi veľmi spokojná :-)
afataga
vyzera dobre, mne tam ale chyba pokrievka na dusenie, mam podobnu panvicu na volske oci s kameninovym povrchom a je super, nelepi sa vobec a nie su v tom tie chemicke veci, ja by som sa ju nebala kupit
1x lianka
luss44
kolegyňa si ju kúpila, videla som, páči sa mi ale tiež by mi chýbala pokrievka, ona už na nej varila a že super. Od Delimano mám pár rokov keramickú palacinkáreň a som spokojná.
neposed
Aj ja som si ju kupila, tesim sa z nej, ze moze ist zo sporaka aj do rury a co sa tyka pokrievky, hodi sa mi na rajnicu pokrievka z hrncov, co mam v kuchyni, tak mam problem porieseny. Varila som v nej, aj placky nasucho som v nej piekla, kolac som v nej nepiekla, som spokojna. Ak uvazujes nad kupou, zmeraj si pokrievky, rajnica ma vonkajsi priemer 30cm, vnutorny priemer 28cm.
slavnicanka
Já som si ju tiež objednala-na základe tých reklám v telke,robí sa v nej výborne,fakt sa nič neprilepí,naposledy som v nej piekla aj tortu a aj tá bola super,takže odporúčam kúpiť.
daniela15
Dakujem vsetkym za rady, pomohli-presvedcili ma, objednam si ju, vyzera, ze aj prikryvka, co mam doma, bude pasovat ☺
dandika1
@daniela15 tuto rajnicu môžem,len odporucat mám ju od delimana je fantastická a chystam sa objednať aj palacinkaren a mansiu rajnicu objednaj neolutujes dandika1.
dorisa
Tiež som tu rajnicu kúpila,,hneď aj pre dcéru, ešte som ju nevyskúšala..ale myslím,že bude super. Kamarátka už v nej piekla korpusy na tortu.