Rôzne

Uchování cuket

mijaita - fotkamijaita, 30. augusta 2014

Poraďte mi hospodyňky jak mám uschovat několik velikých cuket žlutých a bílých? Jedu na měsíc pryč a nevím, jestli je mám nechat jen na lince nebo dát do lednice, co se vejde? Nemám sklep, nemám spíž. Nerada bych o ně přišla ! Děkuji !

@zareaguj


Diskusia k téme

tiginko
určite nie na linke... v chladničke budú mať väčšie šance. Ak ti to nerobí problém ulož ich tak, aby sa nedotýkali, ideálne každú zabaľ do papiera na pečenie. Samozrejme, je to bez záruky, závisí aj na ich kondícii. Ideš dovolenkovať na Slovensko, ako si spomínala pred časom? Tak si to pekne uži a hlavne nech ti príliš neprší :-)
mijaita
@tiginko spravne si pamatujes, jak to delas? :-) Dobry napad s tim papirem, to udelam! Rada nad zlato! dyne vydrzi vic, ale tyhle cukety mam dost rada.
Uz se k vam tesim !
babidka
@mijaita /hlasim sa ti z Bulharska :-)/ pripajam sa k @tiginkovi - ale este dodavam , ze na papier na pecenie daj este vrstvu novinoveho papiera a zaviaz aj konce aby bola cela cukina zabalena . Ja som raz tak odlozila pred mrazom tekvice do pivnice a vydrzali mi od oktobra do Vianoc .
radost
tekvice nám v suchej pivnici vydržia-ked sú zdravé-až do mája..
cukine sú háklivejšie..potrebujú chlad a sucho..
veľ zážitkov pekných želám..@Mijaita
mijaita
Děvčata díky za příspěvky a nejen o cukinach! :-) Už sháním noviny a pomalu vyklizim lednicku.
mijaita
Rady jsem opravdu poslechla, cukiny prezily v novinach a lednici. Super!