O Varecha.sk

TV Varecha - honorár

lenuckaaa - bez fotkylenuckaaa, 9. februára 2019

Zaujímalo by ma, či účinkujúci dostávajú honorár za predvádzanie sa, resp. varenie

@zareaguj


Diskusia k téme

cesminaz
Tak to je isté,že ti neprídu zadarmo :-) Ale načo ti to bude,ked sa to dozvieš,ty nemáš z toho aj tak nič :-)
lenuckaaa
Redakcia by mohla pouvažovať nad možnosťou pozvať výhercu v súťaži o najobľúbenejšie recepty za mesiac. Ten by mohol odprezentovať jeho recept a z honoráru by si mohol hradiť napr. náklady na dopravu a pod.
redakcia
Kuchári v klasických videoreceptoch dostávajú honorár. Všetky videá natáčame v Bratislave (čiže nie sú to americké videá ukradnuté z internetu). Pomaličky sa rozbiehame. Plánujeme aj iné relácie. A jedna z vecí je aj, že by sme pozývali konkrétnych Varecháčov do nášho štúdia. Všetko postupne v rámci rozpočtových možností....
lenuckaaa
Redakcia je nemiestne napísať, že nie sú to americké videá ukradnuté z internetu. Skôr sú vám ukradnutí Varecháči, ktorí tvoria Varechu zadarmo, čo vám vyhovuje. Radšej pozvete nejakého Puskailera, alebo nejakú výživovú poradkyňu a im zaplatíte v rámci vašich možností. Potrebujete sa proste zviditeľniť, všetko pre peniaze.....
redakcia
@Lenuckaaa (10.2.2019 09:55)

Ako sme napísali vyššie - jednou z vecí, nad ktorými uvažujeme je aj, že by sme do štúdia pozývali konkrétnych Varecháčov.
V začiatkoch každého nového projektu je dôležité, aby sa dostal do povedomia, aby sa o jeho existencii vedelo – a aj vďaka tomu, že do projektu zapojíte verejne známych ľudí. A či sa Vám to páči, alebo nie, tak to funguje a rozhodne nielen pri receptoch.
mitzy
@Lenuckaaa (10.2.2019 09:55)

Varecháčov nikto vareškou nebije a nekáže vkladať recepty. Je to hobby predpokladám každého jedného. Treba si založiť vlastný blog, keď je veľká chuť stať sa slávnym. Redakcia vydala už dve zaujímavé knihy receptov čisto od varecháčov plus kurzy pre niektorých varecháčov, ktorí sa prihlásili a majú záujem. Načo zas všade hľadať niečo zlé, ukrivdené, také ufňukané také to a oni majú a ja nie. Ach jaj...
klukodvody
Moc prosím o informaci naší milou redakci. Teď vidím, že existuje TVVARECHA. Prosím kde ji najdu. Děkuji moc a srdečně zdravíme.
klukodvody
Ještě jednou jsem tu. Už jsem ji našel. Tak ještě tento dotaz jestli se musím registrovat, nebo stačí jen přihlásit a jestli jsou poplatky a pokud ano, tak jak je zaplatím. Děkuji.
redakcia
@Klukodvody (10.2.2019 15:34)

Dobrý deň, tak ste našli, super :) Ešte aj pre iných záujemcov pre istotu uvádzame link na TV Varecha:
 tv.varecha.sk


Alebo sa na TV Varecha dá prekliknúť aj z hlavnej stránky varecha.sk, kde je v hornom zelenom menu o. i. aj červeno označný text TV. Stačí kliknúť a ste tam :)

Sledovať TV Varecha môže každý, dokonca aj bez registrácie, ak chcete komentovať videá, treba byť registrovaný a prihlásený (automaticky platia prihlasovacie údaje, ktoré máte už na varecha.sk). Takže v skratke, milý @Klukodvody , robiť nemusíte nič, pokojne sledujte. Veríme, že pre Vás i mnohých ďalších je TV Varecha zaujímavým obohatením a zatraktívnením nášho portálu. Pekný deň všetkým.
klukodvody
@Redakcia (10.2.2019 16:02)

Moc děkuji a mám radost z posunu k ještě lepšímu než naše Varecha je a moc si přeji aby byla dál pro všechny inspirácí. Děkujeme a zdravíme.
atina47
@Lenuckaaa (17.2.2019 08:02)

Olinecka napsala jasne, ze vareni je konicek, da se to srovnat se sportem, ktery nekdo provozuje a nehledi na naklady.
lenuckaaa
@Atina47 (17.2.2019 08:51)

Moja diskusia a komentár z 9. februára 2019 o 12:18 konečne pohla redakciu a pridala nad každý novo pridaný recept zelené tlačítko NATOČIŤ TENTO RECEPT DO TV VARECHA. Je to zásluha tejto diskusie a spomínaný honorár narážal na snahu zviditeľniť sa za cenu pozvania ľudí, ktorí nie sú známi v oblasti gastronómie. Skôr by som pozvala nejakého šéfkuchára, alebo kuchára, ktorý by sa prezentoval nejakým receptom, a ukázal nejakú kvalitu. O to predsa na portáli o varení i keď amatérskom ide, alebo malo ísť. Snáď budú pozvaní aj konkrétni Varecháči, čomu sa teším.
atina47
@Lenuckaaa (17.2.2019 09:29)

Videla jsem jsem jen jeden takovy recept, neoslovil mne, nevim jake je kriterium pro vyber hostu, je pravdou, ze se rada podivam na osvedceneho autora nebo autorku receptu u kterych mam jistotu kvality i provedeni receptu. Preji hezky den.
redakcia
@Lenuckaaa (17.2.2019 09:29)

Dovoľte, aby sme Vaše tvrdenie uviedli na pravú mieru. Zelené tlačítko NATOČIŤ TENTO RECEPT DO TV VARECHA je súčasťou veľkej súťaže TV Varecha, ktorej účastníci môžu vyhrať ceny v hodnote 1500 EUR.

(Viac o tejto súťaži TU:
 tv.varecha.sk/sutaz-tv-varecha/?fbclid=IwAR0nbfdEE1hF...


Na rozbehnutie novej súťaže je potrebná dlhodobejšia príprava a na jej príprave sa podieľa množstvo ľudí, keďže si vyžaduje okrem iného nájdenie a zazmluvnenie sponzorov, vytvorenie vizuálu, naprogramovanie hlasovania a formulárov, sformulovanie súťažných podmienok atď. V čase, keď Vy ste otvorili túto diskusiu sme už na tejto súťaži dávno pracovali.
lenuckaaa
@Redakcia (17.2.2019 10:40)

Mne je jasné že príprava a realizácia nového projektu trvá nejaký čas. Videá ste spustili bez nejakého bližšieho vysvetlenia, že chystáte nový zaujímavý projekt, ktorého sú súčasťou a Varecháči sa majú na čo tešiť. Takže diskusia vznikla na základe už uverejnených videí , ktorých sledovanosť je otázna. Zelené tlačítko NATOČIŤ TENTO RECEPT DO TV VARECHA bolo pridané PO založení diskusie s niekoľko dňovým odstupom, čo je neodškriepiteľné. Vítam tento projekt a tlieskam mu a želám všetkým Varecháčom nech vám to varí a pečie.
ancicka
@Olinecka (16.2.2019 19:15)

No veru ano mňa tiež , varím každý deň a tak som si povedala, že ked tak zverejním. Ja som na vareche už 8,9roky, asi 700 receptov uverejnenych. Potešilo ma ked varecha
vydala kníhu aposlala iba tym čo uverejnila rcp. No ja by som sa určite potešíla aj druhej, uz len ako pozornosť za toľké recepty, pre tych,co pravidelne toľké roky prispievajú. Pozdravujem.