Rôzne

Tupperware.

ancicka - fotkaancicka, 24. októbra 2012

Chcem sa Vás spýtať,či má niekto skúsenosť s obiednaním tovaru s tejto stránky:
 www.mimibazar.sk/bazar.php?album=157345....

Sú tam podstatne lacnejšie veci,ako ked si obiednáte od poradkyne na prezentácii.
Budem rada,ked sa podelíte so svojími skúsenosťami aj čo sa týka výrobkov Tupperware.
Dakujem.

@zareaguj


Diskusia k téme

sjuz
Ja som si objednávala z Nemecka, ale mám kolegyňu, ktorá toto predáva a nosí nám do práce a naozaj sú niektoré veci lacnejšie, mávajú aj rôzne akcie.
fany1602
mňa by tiež zaujmalo ako funguje tá stránka lebo sú tam ozaj ovela lacnejšie veci.lebo ja používam prevažne viac tupperwarove veci a sú skutočne oveľa lepšie ako iné značky lenže sú veľmi drahé!!!takže aj ja hľadam kde sa dajú objednat lacnejšie.
milad
Všeobecne sú na stránkach mmb lacnejšie veci. Čo sa týka tupperware. Osobne mám veľmi dobrú skúsenosť s nákupom, hlavne u overených obchodníkov. A nielen u nich. Ešte sa mi za x rokov nestalo, žeby bol nejaký problém. Konkrétne u uvedenej predávajúcej som si už objednávala a všetko bolo super. Dá sa aj dopredu zaslať odkaz, opýtať sa, zväčša majú predávajúci uvedené aj obchodné podmienky, tie si treba prečítať. Veľa zdaru.
mojack
Vela veci som uz objednavala cez tuto stranku...zatial žiadny problem. Predavajuci ma recenzie o spolahlivosti a su vypisane. Možeš sa zaregistrovať- bezplatne.
abdul
Asi som klikol na zlú stránku, ale plastová misa za 6,90€, strierka za 7,90€ a krasna, farebna a velmi sikovna nádoba na uchovávanie potravín v chladničke. za 10,40 EUR má od výhodnej kúpy hodne ďaleko.
sovka62
@abdul , aby si pochopil, musel by si vidieť ceny, za ktoré predávajú reprezentantky, tovar výborný, ceny hororové. Mám dosť vecí z tejto firmy, majú deklarované vlastnosti, ale väčšinu som dostala do daru, naozaj sú drahé!
angiek
mam viac veci od tejto znacky, su to dost drahe vyrobky, ale som s nimi maximalne spokojna..oplati sa investovat
evanaaa
Ja nikdy nič drahé nekupujem , toľko by som nikdy nedala, mám za oveľa lacnejšiu sumu podobné pomôcky a pretrvajú roky, tiež so spokojná. Nie je všetko kvalitné, čo je drahé.
valeri
Ja som raz bola na takej predajnej akcii a pozerala som už dávnejšie ich stránku na nette, ale myslím, že sú to predražené veci. Vysoká cena nie je vždy zárukou kvality a pečiem a varím aj s normálnymi klasickými pomôckami. Napr. misku rýchlokysku možno nahradiť dózou s vrchnákom, lebo tam ide len o to, že cesto si vytvorí v uzatvorenej nádobe svoju mikroklímu rovnako, či tá miska stojí 3 erá alebo 20. Vyskúšala som aj originál aj obyčajnú a žiaden rozdiel.
martina34
Hm, ja tiež nádob a kuchynských pomôcok od tejto firmy mám neúrekom, no sú fakt drahé a na niektorých nesedia dobre vrchnáky.
milad
tiež som mala ten názor, že mi tú drahotu netreba a rovnakú službu mi urobia aj obyčajné plastové misky a náradie. No po rokoch používania som zistila, že vlastnosti misiek tupperware sú neporovnateľné s tými obyčajnými. Hlavne, čo sa týka dĺžky uchovávania potravín. Tak isto mraziace nádoby sú nenahraditeľné. A to nehovorím o tom, že pri správnom používaní sú nezničiteľné. Napokon, aj záruka je u nich perfektná. Hovorím len o svojich skúsenostiach, ja by som už nemenila. Pomaly prikupujem ďalšie nádobky, ktoré potrebujem. Vypozerám hlavne internetové ponuky a akcie a ide to aj pri tých cenách. Toľko za mňa- môj názor a skúsenosti.
evelina74
Ja mám tiež veľmi dobré skúsenosti s objednávaním cez MMB a hlavne ceny sú oveľa nižšie, oplatí sa aj dražiť cez stránku www.mimiaukcie.sk.
trencanka
Vyrobky Tupperware su kvalitne. Rokmi preverene po celom svete. Na stranke MMB nakupujem vselico nielen tieto pomocky do kuchyne. Su tam skoro vzdy za dobru cenu, mavaju casto akcie, tak vtedy treba nakupovat. Zas ale od poradkyne vzdy dostanem aj darcek v podobe nejakej nadoby. Vzdy si ale treba pozriet hodnotenia predajkyne na MMB aby si vedela od koho kupujes. Predajcov tychto pomôcok do kuchyne je tam vela. Nemusis sa bat kupit, je to original.
ainy
no ja mám s MMB zlé skúsenosti, kúpila som si spoločenské šaty od overeného obchodníka, dokonca sme sa telefonicky dohodli, zaplatila som, šaty mi poslal, ale číslo bolo zlé a šaty rozpárané....nedalo sa to vymeniť, ani vyreklamovať...vraj moja chyba...nikdy viac
...nedá mi k výrobkom Tupperware...áno sú drahšie, preto, lebo je to skutočne čistený plast a patentované výrobky (žiadne ťažké kovy a riziko rakoviny)...majú doživotnú záruku (to sa o tých lacných nedá povedať), pokiaľ ich kupujúci neodborným používaním nezničia...to sa stáva, keď si výrobok kúpia cez internet lacnejšie (nikoho nechcem uraziť)...áno skutočne sú drahšie, ja sama som sa stala poradkyňou Tupperware práve preto, že som si chcela tieto výrobky kupovať lacnejšie....ale dá sa to aj jednoduchšie, staňte sa hostiteľkou, urobte u seba doma párty s vašimi kamoškami a okrem rôznych darčekov získajte výrobky až s 50% zľavou
madlen57
čítam,čítam a veru rôzne názory máte na výrobky z Tupper,...v mojej kuchyni iné ako výrobky z Tupper nenájdete, ... od poradkyne kupovať sa oplatí, pretože vám to ukáže ako sa používajú jednotlivé výrobky a možno by ste zistili, že napr. rýchlokyska neslúži iba na kysnutie cesta,...že máte doživotnú záruku,..atď. každý máme však iný názor a je fakt, že niekomu nevadí vyhodiť za tričko mastnú sumu hlavne, že je to značka, niektorá sme ochotná dať za kozmetiku veľké čiastky, inej stačí indulona, a mohla bych porovnávať, nuž ale na svete je to tak, ...
zolik
@ancicka V mojej kuchyni sa ine hrnce a panvice ako od firmy AMC nenachadzaju. Kupovali sme ich postupne a z kazdeho noveho kusu sme mali radost. Uz 27 rokov zijem v zahranici, ale z domu som si odniesla kredo nasej rodiny: Nie sme taky bohati, aby sme si mohli dovolit kupovat lacne veci. Takze aj ja si radsej kupim za 20€ 1 misku, alebo nadobu od Tupperware, ako by som si za tuto cenu kupila 5 od inych vyrobcov. Lebo ako pisu niektore varechacky - su rokmi odskusane, nezavadne a pri spravnom zaobchadzani neznicitelne. A urcite by som vyuzila moznost obstarat si ich za vyhodnejsiu cenu. Lebo usetrene mozno investovat do dalsej kvalitnej veci, ktora nam varenie ulahci, alebo sprijemni.
@madlen57 - nic proti indulone, alebo nesahajte mi na indulonu!! vzdy ked som doma kupujem aspon tri velke (modre). Som na nej od malinka mala odchovana. Len dufam, ze nam ju EU nezakaze, taka je originalna. Toto bolo na usmev aspon pre mna. Inak sa mi Tvoj prispevok a prirovnania velmi pacia.
ancicka
Ja mám tiež niekoľko výrobkov s TUPPERWARE,ale nemám skúsenosť s takýmto obiednavaním s internetu.
Dakujem za vaše názory.
jerica
@ancicka Výrobky TUPPERWARE mám a tak ako aj ZEPTER,s tými výrobkami som veľmi spokojná,keď jedlo ostane, hneď putuje do misiek z Tupperware, v chladničke mám poriadok a nemám obavu, že jedlo napáchne či nebodaj sa pokazí,dokonca nezaberá miesto ako keby som tam dávala jedlo s hrncom,mne sa neťaží to preložiť, manžela tiež vypravím do práce s jedlom, ktoré dám do nádob z Tupperware, nič nevyleje a dokonca si v tom aj v MC prihreje.
hludejka
vyrobky su velmi kvalitne ale velmi drahe a rada by som si lacniesie zakupila dakujem
pepulka1
ahojte ja uz roky rokuce nakupujem na stranke mimibazar.sk a dokonca draim na mimiaukcie.sk mam dobre skusenosti s predavajucimi a takisto aj dobre skusenosti s vyrobkami su fakt lacnejsie a nove...