Ako schudnúť

Ste zaspali?

zemo - fotkazemo, 25. januára 2011

Prečo sa na vareche.sk nediskutuje o fialovej ušnici? Kam som sa to len dostal...

@zareaguj


Diskusia k téme

stefanm
...lebo je to pre ženy "ťažká" téme...ešte majú...málo informácií na ohováranie...ja poviem svoj názor kľudne : pani Zuzana je tak pekná žena,že keby o to ucho aj prišla , neuškodilo by jej to!!!Málo kto sa pri pohľade na ňu pozerá na jej uši.Teda aspoň ja inde....A ešte na tom ušetríííí.Stači jej kupovať jednu náušnicu!!!...No a to "poistné" radšej nerozvádzam...Veď "celebrity" majú poistené cele telá nie???
egreska
čo prišla Fialová o ucho ? nejako nie som v obraze...
arasidka
ešte stále leží v moskovskej nemocnici a majú ju operovať, nakoľko úlomok po výbuchu sa jej zakliesnil do rebra.
evusik
Fialovej ušnica ma nezaujíma, tak ako ma nezaujíma ani herečka Fialová, lebo ja som ju videla raz hrať a stačilo, dovi a dopo... hrať nevie, vie sa len predvádzať a mancovať. Ako človeka mi jej je ľúto, nikomu to neprajem a terorizmus je najhoršie svinstvo aké môže byť. Ale našej celebritky budú plné noviny. Všetci vieme, že keby to bol obyčajný človek z ľudu tak by sa o ňom písalo jeden deň a dosť. Asi som pekne hnusná ale ja ju fakt nemusím :-(
babi
Hoci nepatrí medzi moje najoblúbenejšie herečky, aj tak ju lutujem - nie kvôli uchu - ale prežiť tú hrôzu je trauma na celý život. Takže myslím že srandičky nie sú práve na mieste
egreska
presne tak ,ja ju tiež nemôžem vystáť na obrazovke ...ale ako človeku jej neprajem nič zlé...
alena45
mne nevadí, je trošku "pojašená", ale je to herečka, tak to má prepáčené. Ľúto mi je všetkých obetí, a všetkých tam prítomných, určite nečakali takýto zážitok na celý život, zvlášť ak človek konečne vystúpi s úľavou z lietadla s tým, že chvalabohu všetko dobre dopadlo.
Minulý rok som letela na Domodedovo 1.4., deň po výbuchoch v metre a aj tak to bolo dosť zvláštne, všade prísne kontroly, všade plno milicionérov, a keď sme boli v cirkuse, zhasli svetlá, veru, nebolo nám všetko jedno, hoci sa tam vchádzalo cez roentgenové zariadenie.
zemo
Stefanm, vďaka, pravá hemisféra je pravá hemisféra...
evusik
tiež si myslím, že trápne, @zemo čo robíš na Vareche, kde je 99,9% žien keď sa tu prsíš a predvádzaš ako chlapák. Začal si Fialovej uchom a skončil pri hemisférach. Pravá je racionálna, ľavá intuitívna. Niektorá je podľa teba lepšia alebo horšia. Niektorá je podľa teba viac chlapskejšia? bavím sa ... ha-ha
hubata
Ľutujem všetkých ľudí ktorí prišli o život alebo boli zranení...... ale mám zimomriavky či nie je len otázkou času kedy príde na rad aj Slovensko. Bohužiaľ od "nežnej" pre obyčajného človeka nič pozitívneho k nám zatiaľ nedorazilo..........
hannah22
tiež nie som v obraze, 12 dní v nemocnici bez rozhlasu a TV a ešte som nevidela správy, utekala som radšej na Varechu čo mi ušlo, čítam a je mi smutno , držím všetkým čo prežili palce, bojím sa čo len pomyslieť na to čo tam bolo ....
altyn
Vážený pán @Zemo , už si konečne uvedomte,že fórum na "vareche" je o varení a nemajú sa tu prepierať témy, ktoré patria do bulvárnych plátkov. Tu patrí aj "celebritka" typu tety Fialovej, ktorej sa táto poľutovania udalosť týka. Vy sám by ste už mohli konečne venovať téme varenie a im podobným a netváriť sa, ako odborník na všetko a v podstate na nič, iba mlátite prázdnu slamu. Tieto témy preberajte v rámci Vašej "krčmoobrany" ale priamo v krčme, kde tieto témy patria. Tam nájdete dostatok poslucháčov. Ale prosím Vás, v záujme zachovania Vášho zdravia vyvarujte sa tam používaniu cudzích slov, môže sa totiž stať, že krčmoví poslucháči im správne neporozumejú a v domnení, že im nadávate,Vám môžu spôsobiť ujmu na zdraví. :-(((
danenka
to prečo sa tu zasa hádate, radšej varte, foťte a ponúkajte recepty, veď Varecha je o varení, či .....
babi
@altyn , gratulijem ti za skvelú lekciu @zemo vi Si mladý človek ale máš viac rozumu ako on,ľudský prístup k utrpeniu ľudí. A "vážený "@zemo vašou hemisférou by som sa vôbec nechválila..
altyn
@evusik ďakujem, no nešlo mi o pochvalu, @arasidka , fakt nechápem, @danenka prečítaj si diskusiu pozornejšie a @babi nechcel som nikomu dávať lekciu, no vytočilo ma to... Je to hlúpe, trápne a nevhodné baviť sa na úkor nešťastia niekoho iného
3342_1272910489 - profilový obrázok
jo
jo
Nedá mi nezareagovať na túto diskusiu. Je trápne a úbohé, robiť si žarty zo situácie, pri ktorej zahynulo toľko nevinných ľudí takým krutým spôsobom, či už boli celebrity, alebo nie. Takmer pred štyrmi rokmi vybuchol Vojenský opravárenský závod v Novákoch. Kto nezažil, nevie čo to je. Hrôzu, ktorú prežívali ľudia priamo na mieste činu si neviem predstaviť. Predpokladám, že ani peklo nemôže byť horšie. Strach a beznádej, ktoré sme zažili všetci, čo tu žijeme si pamätám dodnes. Je strašné, keď sa neviete spojiť so svojimi blízkymi. V okamihu nebola elektrika, plyn, nefungovali telefóny, zostala tma a ticho, pretože Nováky uzavreli. Po cestách jazdili len sanitky, požiarnici a polícia. Nad mestom lietali helikoptéry. V najbližších hodinách sme tŕpli, čakali, či budú výbuchy pokračovať a modlili sa. Dni a týždne, ktoré nasledovali boli plné bolesti a žiaľu. Zahynuli ľudia, z niektorých našli len desať dkg obhorených pľúc.... Nech už použijem ktorúkoľvek hemisféru, takáto situácia mi nepripadá smiešna.
janazjarku
@altyn ani dosť dobre neviem čo napísať azda len to, že sa teším ak ktokoľvek v tvojom veku dokáže presne pomenovať a napísať to čo cíti a keby som bola tvoja rodná mamka tak by sa mi pýchou na takého syna zodvihla hruď. Si skvelý chalan a prosím ťa takým aj zostaň !
altyn
@janazjarku ďakujem, verte že nás je takých veľa a určite sa nezmením, mám to "vštepené"... :-))))
arasidka
..lebo je to pre ženy "ťažká" téme...ešte majú...málo informácií na ohováranie.Takto začal Stefanm - :)))
Dvadsať rokov som pracovala v prostredí, kde som sa stretla s mnohými tragédiami, vždy bolo veľmi ťažké každému z pozostalých podať ruku a nepodliehať emóciam. Časom som to zvládala, ale i ja osobne som prežila jeden veľmi veľký traumatizujúci zážitok, ktorý bolí dodnes.
Moju kolegyňku, s ktorou sme spolu pracovali, zabil človek rovno na našom pracovisku. Drasticky a nemilosrdne ju dobodal nožom a ťažko poranil i kolegu, ktorý jej bežal na pomoc. Nedá mi viac o tom hovoriť, všetko to strašné znovu vo mne ožíva a je mi smutno, hoci je to už viac ako pätnásť rokov dozadu. Interpunkčné znamienko za touto vetou je mojím ukončením písania na túto tému.
Nasleduje dlhý nádych ...................................... fčul výdych - uf, a moje vyznanie pre všetkých:Mám rada túto varechu , jednak nemusím pri nej stáť , miešať, prepínať gombíkom, podlievať, krájať, koštovať... a iné .....stačí sadnúť, čítať a ťukať dokedy sa mi chce. Ani špinavé hrnce po mne tu na Vareche nezostanú :)))
julica
Nikdy sme tu nerozoberali bulvár a nechápem, prečo by sme s tým mali začať pri takej skľučujúcej udalosti. Zabŕdnuť a následne uraziť, a ešte na základe pohlavia, tak to je...mhm... skutočne biedne.
altyn
@ara šidka už som pochopil (dal som si pri čítaní čiarku tam, kam si ju ty nenapísala)a máš pravdu, aj @stefanm má na rováši niečo, za čo by sa mal ospravedlniť... Prepáč moje dlhé vedenie... :-)))
stefanm
...každý človek v živote občas povie a napíše veci ktoré ho potom mrzia.Takže sa vám (opačné pohlavie) a @altyn...ospravedl ňujem...
arasidka
:))) U mně dobrýýýý...Stefanm, včera som si večer na teba spomenula, nemal si náhodou štikútku?
Dnes čakám majstrov, prídu na obed zapojiť digitálne vysielanie na TV, tak sme začali s manželom robiť, vyprázdňovať knihy v poličke, a iné - slovom všetky cesty uvoľňovať, kade majstri povedú kábel... A bolo toho dosť, lebo sme si ešte aj komoru dali na paškál , keď ti zrazu zvoní odspodu ktosi, vykuknem do tmy ... a bum - tam ti veľká návšteva až z druhej strany sveta - Južnej Ameriky... zvítali sme sa, vybozkávali pomedzi tie prepravky na chodbe, igelitové vrecia s knihami, nachystanými do antikvariátu. Robota šla bokom, venovali sme sa návšteve. A debata neviazla, španielčina sa ozývala všade - lebo prišli aj dve malé deti -spomínali sme, smiali sa , a tu je ten moment, kedy som si na teba spomenula - tak ako na slovenskej strane, tak i na tej emerikejšn strane sa občas objavilo v debate maličké vzájomné podpichnutie oboch pohlaví proti sebe. Taký malý grécko-rímsky zápas , len rozhodca chýbal :)))
No, všetko dobre skončilo, zasmiali sme sa a dnes ráno pokračujeme v totej taškej roboce !
altyn
@stefanm mne sa nemusíš ospravedlňovať, mňa si neurazil, len naše milé varecháčky... Ale vidno že si charakter, lebo priznať si omyl nedokáže každý, len správny chlap. Ja verím že ti dievčatá odpustia. :-)))))))))))))
enss
zemo, mám pocit, že, tentokrát sa podarilo prsknúť jedovatou slinou akurát Tebe...
1956
Myslím si, že ani k jednému receptu nie je toľko komentárov,ako k fialovej ušnici.Asi niekto si splietol stránku. Tu je Varecha ,recepty a všetky komentáre a pripomienky k danému receptu. Tak nechajme to tak a venujme sa vareniu a pečeniu.
eila
Presne tak, zemo "prskol", ale stefanm "okorenil". Síce sa ospravedlnil, ale až po výzve. A mrzí ho iba to, že to napísal; to jeho názor nemení...
redakcia
Ukončite túto diskusiu, venujte sa jedlu a ostatnému, čomu slúži táto stránka. Každá ďalšia podobná diskusia bude zmazaná.
julica
Je to zemova diskusia, sám si ju vymyslel, sám si za ňu môže, sám si ju môže zmazať a podľa mňa je aj jediný, kto by ju mazať mal
jozefj
Cenzúra..to snáď nie.. Ale redakcia ma nato právo..
tatranka
Vraví sa,že každá reklama je dobrá,aj tá zlá reklama.Je na tom kus veľkej pravdy.Ty si si urobil zlú reklamu u varecháčov.No nebyť tej reklamy,nikdy by som sa asi nedostala na obsah tvojich receptov,ktoré si uviedol na vareche.Asi ma pred tým neoslovili.Dnes som si ich pozrela so zvedavosťou a konštatujem,že si príma kuchár a ostaň ty len s nami pri vareche a nie pri bulvárnych klebetách.Tie ti nesvedčia.
Je mi úprimne ľúto tích,ktorí utrpeli nejakú ujmu na Moskovskom letisku.