Rôzne

Štastné a Veselé Vianoce

sany11 - fotkasany11, 23. decembra 2013

Štastné a Veselé Vianoce prajem Vam všetkým dobrým
ludom,pokojné sviatky prežité v kruhu najbližších,nech sa Vam
všetkým splnia Vaše tajné priania.Krásne a pokojné Vianoce milí
varecháči

@zareaguj


Diskusia k téme

njdevil
pripajam sa aj ja...Pozehnany Stedry vecer a Vianocne sviatky, prajem celej Varechacskej komunite, hlavne vela zdravia, pokoja a mieru v dusi. Nech sa usmev na tvar vrati tym, ktory ho stratili, nech sa iskerka a svetlo nadeje a pohody vrati do duse opantanej prazdnom...
Mier a pokoj tejto zemi!
kecemis
Aj ja zelam pokojnu idylu vianocnej radosti, zaplneny stedry stol darmi tela i duse a hrejivu blizkost tych, ktorych mate radi.
izabella929
Láskyplné požehnané Vianočné sviatky aj tebe a všetkým Varecháčkam a varecháčom.-)
paploska
Ďakujeme a ja sa samozrejme pridávam, želám všetkým Varecháčom krásne Vianoce, hlavne nech sú pokojné, rodinné :-) :-) a plné pohody!
manya
Všetkým prajem Vianoce plné pohody a porozumenia.
ericka
Aj prajem všetkým na Vianoce pokoj v duši a šťatie, ktoré nič nezruší...
kukulienka71
Ďakujem,@sany11.Vyu žijem túto možnosť,aby som sa vám varecháčom poďakovala,veľa som sa od vás naučila za ten čas,čo som medzi vami.Vďaka patrí aj redakcii za super stránku aj časopis a adminom za ich neúnavnú prácu.Prajem všetkým spomenutým na Vianoce veľa radosti a lásky v rodinnom kruhu,pohodu a tie najlepšie kulinárske zážitky či už pri príprave alebo pri vychutnávaní si dobrého jedla.
mariadra
Ja tiež prajem Tebe a všetkým tu na Vareche krásne a požehnané Vianoce, rodinnú pohodu a zdravie.
danielas
Tiež vinšujem tebe a všetkým priateľom na vareche radostné, požehnané Vianoce spolu so svojimi milými. Kopec oddychu, lásky a spoločnej radosti na duši i v srdiečku
peteroo
Krásne a pokojné Vianoce prajem všetkým priateľom Varechy .
tkatka
Tiež prajem všetkým varechačom veselé vianoce :)))
marta5
Nádherné a šťastné Vianoce,Vám všetkým - redakcií Varecha i Varechačom ,veľa zdravia a pohody.Je to skvelá rubrika,kde sa možno poučiť i zabaviť na komentároch. Veľa šťastia v Novom roku. P.S.kapustnica už rozvoniava. Ďakujem za recepty a priania.
luss44
Na Vianoce pokoj v duši, šťastie ktoré nič nezruší. V novom roku veľa sily, by ste zdraví dlho žili. Všetkých Varecháčkam, Varecháčom a adminom prajem krásne a pokojné vianočné sviatky.
arasidka
Pripájam sa, nech sa nám všetkým sviatky pokoja vydaria, nič nám ich nepokazí a tak pekne nech to ide i ďalej, celý budúci rok . / Akle novoročné pozdravy si nechajme na Silvestra , dobre?/
tinca
@sany11 ďakujeme aj tebe želám radostné vianoce a nový rok v plnom zdraví
sany11
Dakujem všetkým priatelia,ktorý ste sa zapojili a popriali : )
2010
V ramci politickej korektnosti Facebook, Starbuks atd.., zmenili Merry Christmas to Happy Holidays, takze ziadne Vesele Vianoce . Zneje to ako zly vtip ? alebo zastrasovanie, rasisticka propaganda, nie,len dakujeme vsetkym pokakanym ze 2016 budu len Vesele sviatky .
 fbcoverstreet.com/facebook-covers/happy-holidays...







methi
Nesir paniku. ""However, despite what these messages say, people living in either the UK or US are free to use any greeting they so wish, as are shops, retailers and anybody else. Neither the British or US Governments have said that anyone can or cannot use any specific holiday greeting, nor what we call Christmas trees. The implication that this has come from the Government is designed to induce frustration and anger in its readers, as is the implication that saying "Merry Christmas" offends minorities.""  www.thatsnonsense.com/view.php?id=1440...
1x methi
2010
Ospravedlnujem ze sirim paniku, tieto demokraticke nazory su vzdy len jedno stranne, a na rozdiel od teba tak isto tomu porozumeli vo francuzku.
Dnes v miestnych volbach podla posledne scitania vedu fasisti.
 www.bbc.com/news/world-europe-35018849...

methi
Ty o com prosim ta tocis? Ved v tomto druhom sa o njakom Merry Christmas nepise. Vies vobec, o com si chcel pisat? Pusti si koledy, nech sa ti zlepsi nalada.
1x methi
methi
Toto si pusti, tam nemas ani Merry Christmas ani Happy holidays. Pekne sviatky a koniec roka prajem vsetkym varechacom.