Zdravá výživa

Smoothie + dotazník

basicka - bez fotkybasicka, 15. novembra 2018

Ahojte varecháči,
má niekto z Vás overený receptík na naozaj chutné smoothie? A prosím Vás, keď budete mať chvíľku čas, vyplňte tento dotazníček:
 forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=ODVzJRZro0qO...

Potrebujem to do diplomovky - študujem mikrobiológiu a momentálne skúmam smoothie :D

Ďakujem;-)

@zareaguj


Diskusia k téme

babidka
Oblubene smoothie nasich vnucat: akekolvek sladke ovocie -jahody, maliny, cernice , cucoriedky, ribezle , nektarinky, banan, slivky, ceresne pomixujem , pridam biely jogurt , trochu vody a obcas aj med alebo javorovy sirup. Niekedy im tam pridam/ v lete/ namiesto jogurtu kopcek vanilkovej zmrzliny alebo domacu mrazenu ovocnu dren , trochu ladu.Ked boli male tak to bol jediny sposob ako do nich dostat ovocie :-)Tie mensie maju najradsej ovocie ktore si spolu nazbierame prave v ten den na nasej zahrade .Vacsie si kludne sami urobia smoothie z ovocia ktore najdu v babkinej mraznicke , je to pohodlnejsie a vedia ze tam mam iba ovocie ktore vyrastlo u nas na zahrade alebo som ho nazbierala osobne v lese.
babav
Mixované cerstve alebo mrazene ovocie ( maliny , jahody, černice , čučoriedky )
banán, jablko , hruška (podla toho co mam ) a nesladene kokosové , mandlove , alebo kešu mlieko .Sladke od ovocia , sladidlá nepridavam , obcas pridám mletu škoricu pre chut aj pre zdravie .
Dotazník vyplnený.
silvia16
Dotazník vyplneny. Môj najčastejši smoothie je banán, jablko, pomaranč a voda. Žiadne sladké džúsy z obchodu už nepridávam k tomu. Ale keď mám iné ovocie a čas nastrúhanu mrkvu, tak robím z hocičoho.
malinaa
mixované čerstve ovocie, zelenina. Deti to miluju, takže na to máme mixer
basicka
Všetkým Vám veľmi pekne ďakujem ;-) za dotazník aj za zaujímavé tipy.
bubaya
Môj tajný tip - do zeleného - zeleninového pridať vždy aj uhorku, chuť je oveľa lepšia.