O Varecha.sk

Škvarkové knedlíky - doplnenie fotopostupu

klukodvody - fotkaklukodvody, 10. januára 2018

Nedávno jsem přidal škvarkové knedlíky bez foto postupu. Včera jsem je dělal a fotil. Myslíte že by bylo dobré je dát znova s tímto postupem? Díky za názory.

@zareaguj


Diskusia k téme

haji
@Redakcia ti odpoví líp než já. A co nastane po tom, když dáš v původním receptu bez fot : "upravit recept"? Nabídne ti to vložení fot? Pak by bylo po problému, tam se s tím nějak vyrovnáš.
motyka
Oslov redakciu Varechy. Sú tam veľmi ochotní ľudia. Určite Ti pomôžu tam umiestniť, alebo poradia ako ďalej.
klukodvody
No já věřím, že radakcia čítá aj komentáre a snad poradí. Díky.
redakcia
@Klukodvody (10.1.2018 13:25)

Pokiaľ chcete do svojho receptu doplniť postupové fotografie, stačí, ak si vybraný recept (nie starší ako mesiac) otvoríte a kliknete na ikonku Upraviť recept (nachádza sa hneď pod názvom jedla). Môžete upravovať text i pridávať fotografie - tie však musia byť menšie ako 2 MB. Pokiaľ vám nepôjdu fotografie nahrať, môžete nám ich poslať na redakcia@varecha.sk , my ich zmenšíme a pošleme Vám ich naspäť. Po úprave receptu kliknite na Uložiť a publikovať. Pokiaľ chcete upravovať recept starší ako 1 mesiac, treba nám tiež napísať, aby sme vám ho sprístupnili na úpravy.
klukodvody
@Redakcia (10.1.2018 13:41) Děkuji za radu, už jsem to udělal, vydařilo se a omlouvám se, že jsou tam podruhé, ale mám rád věci dokončené. Srdečně zdravíme.

redakcia
@Klukodvody (10.1.2018 15:35)

Vôbec sa nemáte za čo ospravedlňovať, sme radi, že je Váš recept ešte o niečo dokonalejší. Tešíme sa na ďalšie :)
1x rela