Rôzne

Serrapeptáza

leaela - fotkaleaela, 23. novembra 2017

Čaute milí varecháči,má niekto z vás osobné skúsenosti s prípravkom Serrapeptáza?Ak áno,podeľte sa.....Díky.Všetko dobré prajem ;-)

@zareaguj


Diskusia k téme

strucik
Je to enzým potrebný pre priadku morušovú. Možno sa teda zakuklíš, zmeníš na motýľa a odletíš z Varechy. :-)
haji
Nepíšeš, @Leaela , na co bys chtěl tuto substanci užívat.
Chceš-li vyčistit cévy, zkus obyčejným česnek a citronem:
 varecha.pravda.sk/recepty/citronovo-cesnakovy-zazrak-foto...

 varecha.pravda.sk/recepty/cesnakovo-citronovy-zazrak/2341...

 varecha.pravda.sk/recepty/citronovo-cesnakovy-zazrak/1754...

Je to přírodní, jednoduché, kúru si můžeme dát i jako prevenci. Chuťově i pocitově to bylo pro mě příjemné. Někomu vadí trochu hořký "ocásek", mně ne, už jsem užívala daleko víc hořké dobroty. Mohu doporučit.
leaela
@Haji (24.11.2017 07:08)

Ano,chcem si dat do poriadku cievy a cholesterol.cesnak+citron poznam.o tomto pripravku Serrapeptaza je dost info na nete,len radsej by som sa dozvedel nejake konkretne poznatky,ak to niekto vyskusal.pekny den vsetkym ;-)
1x haji
bubaya
@Leaela (24.11.2017 08:14)

Ja som o tom tiež počula, ale nepoznám nikoho, kto by mal praktické skúsenosti. Poslala som to na konzultáciu jednému veľmi múdremu človeku, ten to bude vedieť posúdiť.
bubaya
Ale mne stačila prvá veta v tom odkaze: enzým, o ktorom sme nemali nikdy vedieť, lebo lekárom berie prácu. To je taká zaklínacia formulka, že to lekári pred nami taja. A pritom je to len dobrý marketingový ťah výrobcov. Človeka hneď napadne, že to bude zázračný preparát, keď ho tak taja, ako recept na Cocacolu. A tak si kúpi za 50 ečok zázračný liek, ktorý mu vyčistí akurát tak peňaženku. Je to presne taká istá reklama, ako na hociktorý liek z lekárne, tiež ponúka zázračné vyliečenie po prvej tabletke. Ale počkám si na odpoveď.
helica
Mne ju posielala vnučka z Angicka, keď ešte nebola u nás dostupná. Veľmi drahý prípravok a prakticky po využívaní asi ročnej dávky som nezaznamenala žiadny prevratný efekt. Užívala som z dôvodu autoimunitného ochorenia. Zhodnotila by som asi ako náš Acylpirin - nepomôže, ani neublíži.
1x bubaya
radox1
pri vybere treba sa uistit, ci je ta serrapaptaza entericky pokryta,a aby mala aspon 120 000 jednotiek.zohnat sa da uz za 20e na 3 mesiace.uzivat tento enzym len tak ale nema vyznam.
bubaya
@Helica (24.11.2017 11:22)

Acylpirín nie je zas taký neškodný, ako si myslíme. Dnes by už naň Bayer patent nedostal.
ubka
@leaela mám osobnú skúsenosť s týmto tzv.zázračným doplnkom,pretože to rozhodne za liečivo nepovažujem.
S dôverou som ho užívala po vážnej operácii, v nádeji,že mi pomôže,opak bol pravdou.Po pol ročnom užívaní som mala zvýšené pečeňové testy a zriedenu krv a imunitu v kely. Samozrejme som si liečbu nasadila sama :-( Peniaze som neriesila,ako väčšina zufalcov,ktorí siahnu po všetkom s nádejou.
Je možné,že každý organizmus môže reagovať inak,toto je moja skúsenosť.
evanaaa
Včera som na FB našla ponuku nejakej firmy práve na tento liek, k tomu veľa komentárov, ako komu pomohol, aj chvály, len pár jedincov ho nechválilo, boli naň aj dobré hodnotenia z vlastných poznatkov, niektorí sa o zaujímali a pýtali si kontakt. Ja osobne som o serapeptáze nepočula, len teraz, z tejto diskusie.
mirop
@Evanaaa (26.11.2017 16:20)

To je zas koment... neviem, nepocula som, niekto niekde na fb diskutoval, niekto chvalil, niekto nie.... informacna hodnota 100% :)
evanaaa
@Mirop , a neviem ani to, prečo máš vždy pripomienky k môjmu komentu, kto chce, ten tomu porozumie, ty si dosť nechápavý, ja som sa len zapojila do diskusie a ak to tebe nič nehovorí, tvoja vec. To nie je informácia a neviem, či si mám pýtať dovolenie od teba, ak chcem pridať akýkoľvek komentár.
2x mirop a altea
mojack
Ja mám dobrú skusenosť s čistou serrapeptázou 250.000 . Cysta na pečeni.
mirop
@Evanaaa (27.11.2017 16:51)

Len som sa "nahlas" zamyslel nad informacnou hodnotou tvojho komentu... naopak pridavaj, aspon sa clovek pobavi
evanaaa
Ja len opakujem - to nie je informácia.......a prosím, nekomentuj moje komenty, už len tie tvoje "srdiečka" o niečom hovoria ( výsmech do očí).
1x mirop
tiginko
@Mojack (27.11.2017 20:55)

mám známych, ktorí si pochvaľujú 250.000 jednotkovú Serrapeptázu v súvislosti s bolesťou kolien, malých kĺbov na rukách...
leaela
@Mirop (27.11.2017 20:56)

Bud taky dobry a neprovokuj, realizuj sa v nejakych inych komentoch a nie v mojej diskusii.chcem zachovat slusnost a objektivitu komentarov aj pre inych ktori si to mozno precitaju a nechcem vyuzit moznost vymazania komentara.dakujem za pochopenie
jujoska
@Mojack (27.11.2017 20:55)

to fakt? Akoze ti cysta uplne zmizla? Alebo sa zmenšila? Pozoruhodne. Ja mozem potvrdit tie kolena, klby vseobecne. Ale brala som aj pripravok Turmerix (kurkuma+piperin), tak mozno aj to. Ale chce to brat minimalne 3 mesiace. A znamemu to odporucal ORL na chronicky zapal resp. opuch dutin, vraj mu to pomohlo
sjuz
Serapeptázu užívame už roky, moja mama taktiež , aj moji známi lekari. Len nie je sera ako sera, treba kvalitnú, japonskú.
sjuz
kupujeme v USA, pomer cena vykon je najlepsi.
vanilka111
Nám ju poradila lekárka (známa). Na detoxikáciu organizmu a vyčistenie od rôznych krvných zrazenín, cýst a lepšiu priechodnosť ciev. Ale treba ozaj kvalitnú a silnú. 250.000j od Enerexu.Moja mama ju užívala už dva razy. Výsledok je taký, že namiesto vysokého tlaku už má nižší a neberie už takmer žiadne lieky ani na tlak, ani na srdce, na odvodnenie a pod. Cíti sa veľmi dobre. Tiež poznám človeka z opačnej strany rodiny, ktorému hrozila amputácia nohy. Po užívaní sa mu noha uzdravila, operácia nie je potrebná. Najzaujímavejšie, ale na tom naozaj je to, že vám ju lekár neodporučí, pretože tento štát ťaží z chorých ľudí. Pán s chorou nohou sa o nej dozvedel odo mňa, nie od lekára.
1x altea
altea
@Ubka (24.11.2017 17:31)

To,ze moze riedit krv,s tym suhlasim,ale to zvysenie pecen.testov,. by som s uzivanim serrapeptazy nedavala dokopy, je to podla mna nasledok tej vaznej choroby,kt.spominate.
A taktiez ta zhorsena imunita...
altea
@Sjuz (28.11.2017 14:10)

Ahoj,pekne prosim,vies mi dat kontakt na predaj takejto serrapeptazy ?
altea@centrum.sk
Dakujem
janulka5
Ja serapeptázu používam už 5 mesiacov a neviem si ju vynachváliť. Znížila mi vysoký krvný tlak a ešte aj migrény sa mi zlepšili.
slavkage
@mojack (27.11.2017 20:55)

Opýtam sa Vás, od akej firmy ste užívali serrapeptázu. Ja som si kúpila od Kompavy, 250.000 I.U. Stačí jedna tbl. denne alebo dve?
longova
Kupovali sme ju viac krát pre svokru, pomáha jej na kolená