Ako schudnúť

Schudnite za štyri dni

ela77 - bez fotkyela77, 19. októbra 2011

Robím si práve poriadok v počítači a narazila som na tento text, s ktorým sa chcem s vami podeliť. Možno ho poznáte a pripomeniem vám ho a ak nie tak pre tých čo ho nepoznajú na spríjemnenie dňa a nám postarším ako milú spomienku na naše vtedy ešte malé deti.


Dlhé roky je známe, že skoro všetky dvojročné deti sú štíhle. Z toho vyplýva nasledujúca lacná a rôznorodá diéta. Pred jej vyskúšaním sa radšej poraďte s lekárom (inak by ste za ním asi museli zájsť behom jej aplikácie).

Prvý deň:
Raňajky: Praženica a hrianka s džemom. Zjedzte dve sústa praženice (použite prsty), zvyšok hoďte na zem. Jedenkrát si odhryznite z hrianky a zvyšok džemu rozmažte po tvári a šatách.
Obed: štyri pastelky (na farbe nezáleží), hrsť rozdrvených zemiakových lupienkov a pohár mlieka (trikrát si usrknite a zvyšok rozlejte).
Večera: Čokoládová tyčinka, dva kusy eurocentíkov, jeden päťdesiatcentík a 4 dúšky zvetraného piva.
Zákusok pred spaním: Opečte si hrianku a hoďte ju v kuchyni na zem.
Druhý deň:
Raňajky: Zodvihnite suchú hrianku zo zeme v kuchyni a zjedzte ju. Zapite polovicou fľaše vanilkovej príchuti alebo flaštičkou stolného oleja.
Obed: Polovica fialového rúžu a cigareta (zjesť - nie vyfajčiť). Podľa chuti kocka ľadu.
Olovrant: Oblížte lízatko - až bude lepkavé - a pustite ho vonku do prachu. Zdvihnite ho a olížte do čista. Vráťte sa s ním domov a pustite ho na koberec.
Večera: Kamienok alebo fazuľa (strčiť do nosa). Vylejte kolu do zemiakovej kaše a jedzte lyžičkou.
Tretí deň:
Raňajky: Dva lievance s veľa sirupom. Jedzte prstami a tie si utierajte o vlasy. Fľaša mlieka - polovicu vypite, do druhej napchajte lievance. Po raňajkách odlepte z koberca lízatko, olížte ho a hoďte na gauč s najkrajšími vankúšmi.
Obed: Tri zápalky, pomazánka z arašidov a chlieb s lekvárom. Niekoľko súst vypľujte na podlahu. Pohár mlieka vylejte na stôl a vylížte.
Večera: Miska zmrzliny, hrsť lupienkov, trocha vína a káva.
Záverečný deň:
Raňajky: štvrť tuby zubnej pasty (ľubovoľný druh), kúsok mydla a oliva. Misku vločiek zalejte mliekom a posypte práškovým cukrom. Keď su vločky nasiaknuté, vypite mlieko a vločkami nakŕmte psa.
Obed: Vylížte lupienky z podlahy v kuchyni a z koberca v obývačke. Nájdite to lízatko a dojedzte ho.
Večera: Pohár špagiet s čokoládovým mliekom. Rozžuvané mäso nechajte na tanieri. Ako zákusok si dajte opaľovací krém.

@zareaguj


Diskusia k téme

dorisa
To by sme naozaj boli ako "lane", z toľkého zodvihnutého žalúdka.
evusik
až mi slzy tečú od smiechu :-)
záverečný deň-raňajky mi pripomenul nášho vtedy ročného syna a nášho prvého psa, novofunlanďana, výškovo boli z našim synom rovnaký :-) Syn si strčil do pusy piškótu a jednu strčil psovi do huby, potom si to rozmyslel, piškótu mu zobral a strčil ju sebe do pusy. No keď som to videla nevedela som či sa mám smiať alebo sa jedovať :-)
marianne69
...to je naozaj mile:-))) napadlo ma v prvom momente,ze je to zase nejaka zarucena a dalsia poradi nezmyselna dieta ako schudnut:-D
babkamt
Rozosmiala si ma. Ako keby si sa mi dívala cez rameno.V nedeľu doobeda som bola prostredníctvom web kamery na návšteve u syna.Vnúčik mal narodeniny 1 rok 5.10 a vnučka Andrejka bude mať 22.10 šesť rokov.Obidvom som poslala hračky a knihy. Žiaľ balík nedošiel načas.Ale on je ešte malý,tak tomu nerozumie.A vnučka má darček s predstihom..Malému som kúpila hovoriaceho psíka.Na vyplnenie krabice sme použili fľašky od minerálky.Andrejka začala rozbaľovať balík.Adrianko sa jej snažil pomáhať.Chutil mu papier,okúsil aj fľašku.
babkamt
sandramater,chcem ťa poprosiť o vymazanie skrytého receptu na jablkové pyté.Neviem,prečo mi to ukazuje,že som ho vložila 18 krát.Nechaj mi ,prosím ťa len jeden skrytý recept,ten prvý.Ďakujem.
babkamt
sandramater,ešte raz ďakujem.Videla som,že si mi to bleskovo stiahla.
sandratamer
Hneď ako sa mi otvorilo v admine som mazala, aby si sa nezľakla, že koľko tam toho je :-D
ola111
Tak toto je extra pravdivé,zasmiala som sa:-)))
sovka62
No áno, smejem sa ako blázon a vraciam sa do mladých čias, keď takto diétovali naše dcéry. Mačka chlípala mlieko z jednej strany misky a ony strkali a oblizovali prsty z druhej strany. Skoro ma natiahlo.
Ale napadlo ma, že dobrý prostriedok na schudnutie je mať doma trvale takých drobcov. Bola som naozaj štíhla ako laň, žiadne kilá navyše nehrozili, veď som si okrem jedla často celé dni ani nesadla.
aroooo
no to je pre 2 ročné deti, pre nás omnoho starších by mala byť aspoň duplovaná váha všetkých druhov " jedla a pod.", ha,ha,ha...
aroooo
podobnú diétu mal aj vnúčik mojej spolužiačky, na ktorého sme dve dávali pozor, stáli sme nad ním sediacom na odrážadle,stará mama sa obrátila zamiešať obed,ja som na ňu pozrela a počujeme mľaskanie a to milý vnúčik sa stihol priplaziť k malej antikorovej miske s vodu pre maltézačku Sisinu a poležiačky ju vypil.No našťastie žijú obaja,bolo to pre dvomi rokmi
remcula
Cháááááááááááááááááááááááááááá!!!!!:-)):-))
eva53
Kde sa hrabe Dukan so svojou diétou:-)
bukvicka
..... ja som sa smiala a smiala, bože po neskutočne dlhom čase, a rehocem sa ešte, no super to je, a keď si na to spomeniem, zas sa rehocem.
marikasu
perfektné, ešte si utieram slzy... ja som mala odvčera večera 23 mesačnú vnučku a počas celého dnešného dňa som stihla zjesť kúsok chleba na raňajky a vypiť polovicu už studenej kávy, takže dámy, keď chcete schudnúť, zadovážte si dvojročné vnúča :))
hubata
chachachááá, rehlím sa tu nad každým komentíkom. Najprv som túto tému nepozrela, že veď načo sa budem zapájať do diskusie o diéte a teraz banujem: mohla som byť už dávno dobre nasmiata. Súhlasím so @sovka62 tiež som považovala za sviatok keď som kávu aj vypila a nieže mi ju niekto povylieval. Neskôr som po deťoch ako šporovlivá gazdinka zasa dojedala zbytky a zostalo mi to: dodnes ľúbim krupičnú kašu, pyré, detskú výživu, mäsové buchty ......... No čo zíde sa až sa vrátim do detstva a budem bezzubá.
ela77
@hubat á, Jarmilka ja viem, že je už po lete a na zimu netreba chudnúť, ale ako som písala robila som poriadok v počítači a narazila som na to. Pridala si komentár aj k ačokče. Do jari ti dodám semiačka ak budeš chcieť. Myslím, že sa to dá pestovať aj na balkóne možno v trocha väčšom črepníku kvôli živinám a bude ju pekne omotávať okolo zábradlia (ak máš balkón ovšem) a môžeš oberať do zimy. Určite sa spolu skontaktujeme, Ten problém s vnúčencami poznám tiež. Všetci sú najedení, len ja nemám vtedy čas. To je večný kolotoč. Veď leto bolo nedávno.
bejulienka
riadny miš-maš a ten opaľovací krém bol najlepší.
Ale viete, že konečne sa dá dostať sérum na chudnutie, pričom jete pravidelne, všetko a bez jojo efektu? A účinok je už do hodiny.