O Varecha.sk

Rozlúčenie s adminkou Soňou

redakcia - fotkaredakcia, 30. apríla 2016

Zmena je život. Aj Varecha sa nám vekom mení, niektorí ľudia z jej života odchádzajú, iní zas prichádzajú. Dnešným dňom po vyše 3 rokoch ukončuje svoje pôsobenie u nás naša adminka Soňa, ktorá sa okrem bežného adminovania Varecha.sk starala aj o všetky naše facebookové stránky.

Soni, ďakujeme za všetku prácu a želáme Ti do budúcnosti len to najlepšie. Veríme, že sa budeš k Vareche vracať a že Ťa bude tešiť aj ako užívateľa.

Redakcia Varecha.sk

@zareaguj


Diskusia k téme

TV Varecha
Ďakujem za tých pár rôčkov strávených s Vami na tomto portáli a určite sa na Vareche ešte uvidíme. Prajem veľa nových nápadov, nových pekných receptov a skvelých varecháčov :)
haji
@Sons (30.4.2016 10:15)
Díky moc za tvoji dobře odvedenou práci a přeji hodně úspěchů a tvořivosti v další seberealizaci. Ať se ti daří ve všem!! Jasné, že na Varechu zavítáš, bo je návyková!
kuchticka
@sons , vdaka za tvoju dobru pracu na Vareche - pre Vrechu.
Moc sa "nepozname", chodim sem malo k voli mojmu osobnemu problemu (strata manzela).
Nech sa ti dari na novom pracovisku a mas vela uspechov. Srdecne praje kuchticka.
izabella929
Veľa šťastia v ďalšom živote a nech sa Vám darí...Ďakujem pekne za všetko..) Izabela


martamm
@sons , veľké ďakujem, aj vďaka Vášmu úsiliu som trávila príjemné chvíle v našej varecháčskej rodine, všetko dobré v ďalšej životnej etape
1x sons
zizazi
Sonička, ďakujem veľmi pekne za vašu prácu. Varecha je už mojou súčasťou, vlastne celej mojej rodiny a hoci recepty nepridávam, neubehne týždeň aby som podľa niektorého z úžasných receptov uvarila či upiekla.
Nech sa Vám darí.
kukulienka71
Lúčim sa s poďakovaním za ústretovosť a želám všetko dobré, nech sa darí na ceste, ktorú ste si vybrali!:-)