Rôzne

Remoska

fridecanka - bez fotkyfridecanka, 22. apríla 2014

Napíšte svoje recepty čo všetko robíte v remoske,dostala som darček a neviem čo s nim.

@zareaguj


Diskusia k téme

smejkad
maso,kurca,buchty,chlieb - ja nemam, ale moja mamina robievala
inak ked zadas do vyhladavaca tu na vareche remoska, najdes vselico a ked pridas carovne slovicko, mozno sa ozvu aj ludia, co remosku maju a maju s nou osobnu skusenost :-)
prajem krasny den :-)
rea1
keby som ja chcela niečo od ľudí tu, na vareche, asi by som to napísala takto: prosím vás, varecháči a varecháčky, dostala som remosku ako darček a neviem, čo s ňou. neporadili by ste mi nejaké recepty? :-) držím sa v živote hesla, že na slušnosť sa neumiera. na to tvoje "napíšte svoje recepty ..." existuje iba jedna relevantná odpoveď: nenapíšem. ako píše @smejkad , čarovné slovíčka robia naozajstné divy. :-)) jana
fridecanka
No bez slova prosím tu asi nič nenajdem dakujem za krásný komentár rea1,zase si dám dlhu přestávku.
evanaaa
@fridecanka , akože nenájdeš, veď ti tu dobrí Varecháči toho dali viac než dosť, stačí sa im len pekne poďakovať......z tých pridaných linkov si iste niečo vyberieš. Snáď si sa len neurazila?
smajliqa
ani ja som nikdy nic nechcela od ludi bez slovicka prosim,, a to teda prosim dost casto.. ale je to slusnost!
rea1
nuž, vidím, že si nielen nespôsobná ale ešte aj arogantná a urážlivá, a to naozaj nie je dobrá kombinácia. máš pravdu, daj si tú prestávku a skús trochu porozmýšľať o svojich reakciách. možno to pomôže.
kukulienka71
@yogicek ,@yogicek ...takto sa deti nevychovávajú!:-)@fridecanka ,ked som ja dostala remosku ako svadobný dar,ešte sme o počítači len počuli...postupne som v nej vyskúšala veľa dobrôt,ani recepty som nepotrebovala...už mi, chúďa, doslúžila:-(...ale zdá sa mi,že ty si nielen neokrôchaná,ale aj nevďačná. Pochopila by som jedine v prípade,že si predajca, a takouto nepodarenou reklamou chceš zvýšiť záujem o remosky;-)
dandika1
@rea1 ,@evanaaa ,@marikafil @kukulienka ,tlieskam Vam a uplne s Vami suhlasim,zazracne slovicka PROSIM a DAKUJEM este nikomu neuskodili a TY pani @fridecanka spominas na Oscadnicu a pekne detstvo toTi tam tej slusnosti tak malo vstepili???Mozna ta prestavka Ti aj dobre padne--porozmyslaj nad sebou kde je chyba//////
megdesign
Ale no, @kukulienka :) Ked si dostala remosku ako svadobny dar, tak o PC ste len poculi? :))) To hadam nie... Zas az tak za zenitom niesi, ci? ;)
fridecanka
Nedá mi to,musím odpísat,žiadny predavač remosek nie som,v Oščadnici že ma nenaučily vychove babka a dedko naučily a moc ,len som to slovíčko Prosím nenapísala a hned sa strhla lavina.Dakujem všetkým čo reagovali.DAKUJEM