O Varecha.sk

Recepty - nerecepty.

kvakac - fotkakvakac, 6. mája 2018

Dal som tú pár komentárov na recepty, ktoré sú priam výsmechom na ostatné recepty. Som zvedavý čí ich zverejnite. Ozaj a dúfam, že pani lektorka ziska titul naj recept mesiaca. Nehnevajte sa na mňa kam to spejete.

@zareaguj


Diskusia k téme

redakcia
Dobrý deň. Spomínané recepty sú sučasťou článku:
 varecha.pravda.sk/magazin/ako-sa-stat-kralovnou-vo-svojej...


Recepty pochádzajú z kurzu varenia makrobiotickej stravy, na ktorom sme sa zúčastnili. Článkom i receptami sme Varecháčom chceli priblížiť spôsob tohto stravovania, keďže tag makrobiotika máme aj na Varecha.sk. O tom, ktorý recept sa v máji stane naj, rozhodujú používatelia ukladaním receptov do svojich kuchárskych kníh.
bubaya
@Jofolit (6.5.2018 08:54)

Ináč keď pozerám na to, akú páru má Madonna v jej veku, niečo na tej makrobiotike asi bude, nie?
mirop
Myslíš, také tie... Ako uvarit ryzu a podobne? Suhlas
haji
Je to komplex - recepty - článek - hezky to na sebe navazuje. Je možné, že se nelíbí, neoslovuje a vadí. U mě dobrý. A kdo vyhraje? Homo sapiens.
evanaaa
Pri tom množstve Varecháčov a ešte viac sem pridaných receptov tieto kritizované si tiež nájdu svojich priaznivcov, sú to vlastne rady najmä pre takých (začiatočníkov), ktorým, ako sa povie - aj čaj prihorí, ale aj o niečo skúsenejším.....nie je každý múdry a tak sa aj tieto rady možno zídu. Sama mám v mojej KK rubriku niečo ako Dobré rady, kde si pridávam niektoré užitočné, je ich tu veľa, nie priamo receptov, ale rád podľa vlastných skúseností, vždy sa nájde niekto, komu sa zídu. Preto by som nepovedala a ani sa nečudovala, ako niektorí z vás, ktorí len kvákajú a kririzujú, pritom sem sami žiadne rady, nehovoriac o receptoch, ešte nedali. len za to, že pre nich jeto jasná vec, neznamená, že aj pre ostatných. A inak, miesta je tu dosť...a komu sa nepáči, nech čítať neráči!
elka333
Tato torta je velmi jednoducho ozdobena - ale je to dost efektne - aj ked nas najmensi si o tej vyzdobe myslel svoje :))