Rôzne

Prosím o pomoc

janealli - bez fotkyjanealli, 25. februára 2015

Varecháčky, varecháči, prosím pomôžte mi nájsť recept na jeden koláčik! Objavil sa včera alebo deň predtým, ale neviem v ktorej rubrike, zrejme to bolo niečo staršie. Cesto bolo kakaové a pridávali sa doň kokosové kôpky, (neboli to kokosové guľky, lebo taký recept som našla) znovu sa zaliali kakaovým cestom a po upečení sa koláč rozkrojil, naplnil, plnka sa dávala aj navrch koláča. Na konci receptu mala autorka ešte kokosové a snehové pusinky, ktoré urobila zo zvyšných bielkov. Ďakujem.

@zareaguj


Diskusia k téme

janealli
@milad ďakujem, ale tento to nie je, mal taký zvláštny názov, žiaľ, nepamätám si.
bakins
prosim vas kto vie poradit s korbacikmi
mam syr ale neako divno sa sprava
janealli
@bakins daj si do vyhľadávača korbáčiky a nájdeš ich tu viac. Myslíš, že tvoja prosba súvisí s mojou?
janealli
@andreac , ďakujem. ale nie je to ani jeden z nich, neviem, kde som ho včera videla, či v rubrike pamätáte si, alebo v diskusii, zistila som včera, že ho mám aj uložený v KK, ale dnes, keď ho chcem upiecť, neviem ho nájsť. Ešte raz vďaka.
yogicek
Rado sa stalo. Hlavne nech sa Ti podarí. Dobrú noc
katka78
Milý @yogicek , rada ťa vidím, posledné 2 dni sa ti muselo štikútať, lebo som na teba myslela. Len tak - kam si zmizol a ako sa máš. Som rada, že si sa na chvíľu objavil a verím, že sa máš dobre :-)
bakins
zdravim vas varechaci chcem sa spytat na korbace co zo syrom ked mi prekysne lebo neviem odhadnut ten spravy cas toho zretia