Rôzne

Prosba.

sonulienka - fotkasonulienka, 13. marca 2012

Žienky chcela by som Vás poprosiť o radu kde by som si mohla
objednať veľkú abecedu na vykrajovanie marcipánu pozerala
som na internete ale nikde som sa nestretla kto by ju ponúkal.
Prosím Vás ak niektorá ste si objednali a dodali Vám alebo viete
kde dajte mi prosím vedieť.
Ďakujem.

@zareaguj


Diskusia k téme

juditakonopacova
Zdravím. mám prosbu nutně potřebuji sehnat recepturu na svatební dort z páleného cukru ...už jsem proštudovala kde co ale recept nikde není......dělalo se z něj cokoli například kočár,kolébka ,bota a zdobené bílkem, Prosím poraďte...díky
sonulienka
@juditakonopacova žiaľ tento recept neviem skorej by snád mohli poradiť žienky tak okolo Levíc viem, že tam sa takéto torty pekávali.Dúfam, že sa Ti niekto ozve.
marekita
sonulienka, ja neviem co to presne hladas, ale napadlo ma, ze v hrackarstve kupujem synovi plastelinu a maju k nej aj rozne formicky a v niektorych je aj cela abeceda a cisla. Nestacilo by to?
domci4
jáj prepáčte , ja som zle pochopila :) nehnevajte sa na mňa
sonulienka
@domci4 ale veď ja som ani nepomyslela na nič zlé veď do prosby som neupresnila o akú abecedu ide. To ma veľmi mrzí prepáčte mi ale dúfam, že sa nič nestalo a vysvetlili sme si to.
sonulienka
@domci4 ešte rosím na vareche si všetci predsa tykáme
rybarik2 srdečná vďaka tak tu si asi vyberiem ale prevádzka je čo som našla keď som si to otvorila v kontaktoch v Dubnici nad Váhom ak som to dobre pochopila
rybarik2
Ano je to v Dubnici nad Váhom a je to veľká predajňa, takže si určite
vyberieš. Keby tam nemali tie písmená čo chceš, pozri sa na tú českú stránku - Timidekor
sonulienka
@pravacokolada až teraz som chcela zareagovať na Tvoju pomoc pri nákupe veľkej abecedy a pozrela som si u Vás akú aabecedu máte. Ale ma mrzí, že tú ktorú som si konečne vybrala už nie je k dostupnosti. Jená sa mi o abeceda vykrajovačky 3a-nedala by sa ešte zohnať prosím? Alebo aspoň poraď kde na Slovensku by som práve túto abecedu mohla zohnať. Veľmi pekne ďakujem.
sladkacokolada
@sonulienka , myslím, že si sa zmýlila, lebo tieto dva nicky sú veľmi podobné. ale ak by som mohla pomôcť, tak pozri do mojich receptov, krabicka na zákusky, tam som vykrajovala názov na krabičku, ak by sa ti hodil tento tip vykrajovačiek, tak ten mám z Dubnice
sonulienka
Veľmi pekne ďakujem už abecedu mám objednala som si pravacokolada a prišla mi za dva dni. Odporúčam dievčence ak niečo potrebujete naozaj som milo prekvapená za rýchle dodanie.