O Varecha.sk

Prečo sa moje komentáre musia overovať?

kvakac - fotkakvakac, 12. mája 2018

Mám tri recepty a moje komentáre sa musia overovať. Za každým som len povedal pravdu a nikoho som hrubo dosial neurazil. Mám isť do ulice protestovať za slušné slovensko bez cenzurovania? To som dostal odpoveď, že moje komentáre sú nevhodné a budu sa kontrolovať. Toto je demokracia? Tak si Varechači môžte vytvoriť obraz, ako tu ma niekto privilégia a niekto nie.

@zareaguj


Diskusia k téme

redakcia
@Kvakac , mrzí nás, že to takto vnímate. Vaše príspevky nie sú cenzurované. Našim cieľom je vytvárať na Vareche príjemné miesto bez vulgarizmov a osočovania, preto príspevky Varecháčov, ktorí ešte nie sú na Vareche dlho, predtým, ako sa zverejnia, prejdú kontrolou administrátora. Samozrejme to neznamená, že v budúcnosti nebudú Vaše príspevky zverejňované okamžite. Ďakujeme za pochopenie.
kecupicek
Aj ja ďakujem redakcii, že moje komentáre overuje. Je to veľmi záslužná práca. Mohli by si dať tú námahu a urobiť tabuľku v Exceli a podchytiť v nej, koľko ľudí neslušne nadáva iným, ničomu nerozumie, rozdeliť na mužov a ženy, či to ovplyvňujú ročné obdobia, alebo spln mesiaca a podobne. Prajem veľa zdaru, čitatelia vám o 100 rokov postavia niekde v Petržalke aj pomník. Možno tam z ďalekej cudziny Mirop prinesie aj kytičku poľných kvetov. Veď svetská sláva- poľná tráva.
redakcia
@Kecupicek (12.5.2018 20:08)

Ďakujeme za ohodnotenie našej práce, veľmi nás to potešilo :)
@Kvakac i @Kecupicek - ale aby ste si príliš nenamýšľali, my nekontrolujeme len vaše komentáre, ale komentáre od každého prispievateľa. Zároveň celkom nechápeme rozhorčenie vás oboch, nakoľko doposiaľ boli všetky vaše komentáre zverejnené.
redakcia
@Kvakac

Včera sme zverejnili komentár, ktorý ste, veríme, omylom vymazali zo svojej diskusie. Pokiaľ ste tak urobili zámerne, diskusia potom asi nemá veľký zmysel...

Komentár od @Redakcia zverejnený včera - 13.5.2018 o 21:17

V receptoch, ktoré ste spomenuli, sú použité hríby, preto nie je nutné meniť ich názov. Vo Vašom recepte ste použili shimeji, ktoré nepatria do kategórie hríbov, sú to huby.

Snažíme sa, aby zverejnené recepty - ich názvy a použité suroviny - boli vyplnené v súlade s pravidlami slovenského pravopisu. Z tohto dôvodu bol zmenený názov Vášho receptu z "Morčacie prsia na hríboch s tofu a brokolicou" na "Morčacie prsia na hubách s tofu a brokolicou", ako aj v tabuľke surovín bolo slovo "hríby" zmenené na "huby". Nepredpokladali sme, že sa Vás táto zmena môže až tak dotknúť.
1x kvakac
kvakac
@Redakcia (14.5.2018 20:30)

Urobil som to zámerne, viete skúšal som ako to je niekoho vymazať. Keby to tak bolo aj na receptoch to by bolo žužo. Myslím si mnohým by sa to páčilo. Už je tomu sedem mesiacov čo bolo niečo také sľúbené a stále nič. Nuž hlavne,že sa sľúbilo. Ale uznajte jeden @Kvaka č a ako to oživlo, všetko z letargie. Aj sledovanosť som vám zvýšil, ta ne.
1x kvakac
kecupicek
Ta asi ne, bo pale tu už še do tych diskusioch bars nichto nezapaja, len voňaju lipu, jak by to bula,pale najomamnejša vec na švece. A nechodza ku rybničku a nesluhaju jak tam tote želene potvorky kvakaju. Dali by sebe, pale dajake žabacie stehno, bo teraz, pale na jar su bars fajne. Napiš recept! Mušiš sebe najsc taku partiu jak mal Astor, vidno že je to poriadny pšisko, baby idu za nim jak šalene ani čitac nič nemuša a pale, prichvaľuju mu jedna radosc. Trim še!!! @Kvakac (15.5.2018 17:46)

1x kvakac
kvakac
@Kecupicek (17.5.2018 10:46)

No včíleky vidíš, čo sme za národ. Každý sa stara jenom o svoj koflík. Čo je vedľa mne tak mě to nepáli. Ja tomu hovorím pozice mrtvého brouka. Len nám každý neco slíby a keď dosahne svého - se na všetkých vybodne. A múže se nad Tatrami blýskať sto krát aj tí hromiska bíti a nic. Jak keby sme nemali svojí vůli.
1x kvakac
kecupicek
Neviem, či si rozumel reči nášho kmeňa, ale taký človek, ktorý mi padol do oka je len jeden, žijem s ním už skoro 43 rokov. Zažili sme spolu časy veselé aj smutné a vždy sme sa jeden o druhého mohli oprieť. Keď toto dokážeš, si frajer. Tieto táraniny, čo tu píšete, sú pre vás iba mlátenie prázdnej slamy, veď čo iné by ste v tých vašich klietkach robili. @Tiginko (17.5.2018 16:45)