Rôzne

Preco mat doma psa.

kecemis - fotkakecemis, 5. októbra 2015

Diskusia k téme

evusik
už som to videla a ten malý psík je veľký hrdina... tiež máme doma takého aj keď medvede nezaháňa každého votrelca ohlasuje a riadne hlasno :-)
sovka62
Tak to už áno, toho majiteľ nechová nadarmo! Aj na dvoch si trúfol a aho ho! Vyhral.
marianne
Tato mala pucvola, vie byt aj pekne vredna a odvazna:-) mame v okoli tychto psickov viac, ked ich vencia majitelia.. male to je, od zeme nevidiet, ale stekaju a skacu ako divi , neviem ci zrovna tieto, ale z tych nasich bytovkarskych je kravalu teda dost. @mirko ale deti za nimi saleju, nasa mala Lili je v extaze, ked ich zoci, poznas to...:-))
babidka
Aj mali psi dokazu byt poriadne odvazni :-) Nasi mali psi sice nedokazu ublizit ale zato dokazu tak vystrasit velkeho plemenneho byka na pastvine nad zahradou , ze sa radsej drzi za kravickami :-) Ale taka lasica alebo tchor ich vystrasi do nepricetnosti a vtedy sa skryvaju za moj chrbat :-)
kecemis
Ved sa aj hovori, cim mensi tym jedovatejsi. Ten nas stary pan, uz bez zubov, hluchy, ale stale plny zivota, nas stale dokaze upozornit na prichodzich. A miluje auta. Cim vacsie auto tym vic sa jeduje. Vnucka ta sa vzdy tesi ked k nam pride. Prva otazka, pekne po slovensky, a kde je havino.
havino
som sa zasmiala Mirko, že malá sa opýta, kde je havino? a ja taký nick, no lebo to milujem tie moje psie deti a to malé na profilovke, rasa maltezák, je veľmi pokojný, nešteká pre nič za nič, ale ked sa nasrdí a chce byť dôležitejší od kedy je u nás Laky a to je už 6 rokov, tak ten vie do pozoru postaviť a oblbnúť aj jeho, hoc to je vyrovnaný pes, ale ked malý začne štekať, akoby tlupa neprisôsobivých občanov stála rovno v kuchyni, tak Laky, ovčiak začne tiež a to je divadlo, ako strážia jeden pred druhým, proste svorka a malý velí veľkému,
s nohami roztiahnutými dozadu a z pozadia ovčiakovi, ktorý ide, ako prvá línia, Majstrovi SR a ČR :-)
afataga
čoklik maly jaky odvazny :-), asi nasa fenka zlateho retrievera vie, preco sa boji malych psov a velkych nie, presne ako ja :-)