O Varecha.sk

Přátelé, tak ať je nám jasno, pod receptom ja /a ti kteří nevložili 3 recepty/ vidíme:

haji - bez fotkyhaji, 31. októbra 2017

Pridaj komentár k receptu: / moje poznámka: bez nabídky komentu - rozuměj krabičky do které jde psát/

Komentáre pod recepty a zážitky môžu pridávať len aktívni členovia komunity Varecha.sk, ktorí zverejnili aspoň 3 recepty. Pridajte recept, prípadne, ak ste objavili chybu v recepte alebo chcete niečo odkázať autorovi receptu, kontaktujte redakciu

Takže - diskutovat mohu, pod receptom, prostřednictvím redakcie
- mohu vkládat nové Diskusie do složky Diskusia a aj komentovat /zatím/
a v neposlední řadě mohu přidat tři recepty.

To je stav, který nastal 28.10.2017
Nové dočasné /a možno aj natrvalo/ pravidlá diskutovania.
Respekt.
Díky za recepty na Vareche, jsou mi zdrojem inspirace, radosti a tvořivosti v lásce. Pokoj v duši všetkým.



@zareaguj


Diskusia k téme

evanaaa
@Haji , ja si nemyslím, že by toto rozhodnutie redakcie bolo nezvratné, možno im skôr, či neskôr dôjde na to, akú chybu spravili. No nechápem, že sa tak tvrdošijne držia svojho nariadenia aj napriek mnohým protestom. A ozaj na to doplatili väčšinou tí nevinní, ktorí to trochu svojimi komentármi tu spestrovali, ako aj ty. Preto by si mala spraviť to, čo som si všimla u jedného pohotovo reagujúceho Varecháča @Mirop , ktorý recepty nepridával, ale všetky pridané kritizoval: rýchlo teraz pridal tri recepty, aby mohol v tom pokračovať, čo sa aj stalo, a veselo si kritizuje aj naďalej, lebo splnil to, čo bez rozmyslu nariadila @Redakcia . Tak pekne skritizoval nedávno tu pridaný recept ( už po tom nariadení), a má dušu na mieste. preto sa aj pýtam priamo: @Redakcia , @Tomas , naozaj neprehodnotíte to, čo ste nariadili?
siisa
Milá Haji, verím , že nájdeš tri nejaké recepty a uverejníš ich, pokojne aj bez foto ;)
1x haji
haji
Děkuji za tvé vyjádření, milá Eva. Pevně věřím, že je to dočasná situace. Ja dnes, stejne ako ty, komunikovala s Redakcia a to co jsem potřebovala, jsem vyřídila. Popsala jsem to, co jsem cítila potřebné popsat. Neaktivní Varechári nejsou v neřešitelném bodu, mají možnosti jak se vyjádřit, komentovat chybu či poslat vzkaz autorovi a nebo splnit podmínky - vložit tři recepty. Nic víc a nic míň. Že je to komplikované, o tom žádná. Ale i o takovou situaci někomu šlo, byl to jeden z návrhů - který prošel. Mirop je šikovný, splnil a přeplnil. Ukázal, že na to má.
monty469
@Haji moja zlata, chybas nam tu. Tvoje komenty stale vycaria usmev na tvari. Napis nejake 3 recepty hoc aj bez foto . Verim, ze to das, lebo nikto nevie dokedy tato situacia bude trvat .
bubaya
Milá @Haji , mám veľmi rada tvoje komentáre a chcem, aby si tu písala. Milerada ti poskytnem 3 recepty z mojej databázy, mám ich asi 100. Všetky sú odskúšané a chutili mí. Napíš na tatkab@azet.sk.
zolik
@Bubaya to je vyborny napad. Keby Ti Haji dala v maily aj svoje prihlasovacie data, tak ich jej tam mozes supnut rovno aj Ty.
2x haji a elef
haji
@Siisa (31.10.2017 18:59)
Děkuji, Simonko, jsi milá. V textu komentů pod receptami tu už za těch pár let mám více než tři recepty. Hluboce si vážím všech, kteří se hrají s foty v postupu, dá to plno práce a času stráveného na takovém díle, než je hotov a vložen recept. Několikrát tu o tom psal např. Klukodvody. Popsal to hodně jasně a ve mě to zůstalo.
1x siisa
marianne
@haji neverím, že nenaškrabeš, tri recepty, nejaké bežné, obľúbené, ktoré ste doma radi varili a keď nie, tak ich normálne opajcni z nejakej kucharky, /neverím, že toto píšem/. Ak to nevieš pridať, rada Ti pomôžem. Inak nejak tomu nerozumiem, lebo dnes komentovali varecháči, ktorí v receptoch nemali nič. Už presne nepamätám kto. Tak neviem podla akého kľúča to funguje. Ale tiež sa mi nepáči, že doplatili najviac Tí, ktorí za to nemôžu.
1x haji
haji
@Monty469
@Bubaya
@Zolik
holky moje zlaté, potěšily jste mě! až mi zaslzely oka i brýle! Moc děkuji za vaši nabídku - podělit se s recepty. Jaké milé!! Já se do toho pustím, tři dám. Je pravda, že situace může a nemusí trvat dlouho. Se s tím popasuju.
haji
@Marianne (31.10.2017 19:52)
Děkuji @Marianne za koment, podporu. S recepty to dám, nemám obavu. Vím o čem píšeš, to byl podivný úkaz. Sama jsem se přistihla, že sleduji to, co jsi popsala. A to mi na sobě hodně vadí - kontroluji systém - a trápím se, zlobím. To není dobré. Pro nic. Dokonce ani pro vaření a pečení. Měla jsem v neděli problémy, nedařilo se mi /myslí jsem byla na Vareche/. Díky za nabídku pomoci, věřím, že to "dám"!
monty469
@Haji mas em. Ak treba recepty ti pridam, aj s foto ak chces. Staci ak mi na email napises recept, zrealizujem a ak posles svoje prihl.udaje tak ti ho zverejnim. Alebo hoc aj zo svojich ti nejaky pridam. Chceme ta naspät!!!!!! A verim, ze su tu mnohi co zastavaju tento nazor
jack
Hajinka naša zlatá.Nebojaj...ty to dáš aj bez tých fotiek.Bez teba to nie je ono.Akurát sme so sestrou dnes o tebe hovorili,ako veľmi chýbaš.:-( Človeka si stále potešila svojimi milými komentármi.Si zlatý a dobrý človiečik❤❤❤.Ja len dúfam,že toto všetko nebude dlho trvať a všetko sa na dobré obráti.
3x zolik, jack a haji
haji
@Monty469
@Jack
Děvčata moje zlaté, sestry v tričku! haha Díky Montík, já se s tým popasuju. Dám něco, co je v pohodě realizovatelné a kto uvarí, upečie - pridá foto. Tak to bude nejlíp. Mám ručičky, hlavičku, očička /heč, aj nožičky/ - půjde to samo. Si to v hlavě složím a dám to na sklo. Alespoň překročím svůj stín. haha Krásný večer, milé dámy, milí páni!
kukulienka71
@haji , už dlhší čas sa držím hesla, že všetko zlé je na niečo dobré...tak ma teraz v tejto situácii napadlo, či toto má byť tá pravá chvíľa, aby si sa posunula na "vyšší" level tu na Vareche. V úvodzovkách preto, lebo nerobím rozdiel v úrovni medzi recept pridávajúcimi a recept nepridávajúcimi. Ak sa ti to zdá technicky zložité, ver, že každý to robil raz Poprvé;-)
A, vidíš, ako usilovne sa hlásia baby, čo by ti rady pomohli s pridaním...ak nebudeš mať foto, hlásim sa, že tvoj recept uvarím, nafotím a fotky aj pridám. Veď ma poznáš.
Tak čakám:-)
siisa
@Haji (31.10.2017 20:23)

Veríme, že to dáš, napíš ako to vidíš a ako to pochopíš. Do emailu redakcii napíš celé znenie receptu a verím, že ti to tam vložia a dajú tomu správnu formu. Nebojkaj, všetko bude OK :) Ak nebudeš vedieť napíš mi em.
1x haji
bubaya
@Zolik (31.10.2017 19:46)

Nepotrebujem jej prihlasovacie dáta, keď budem chcieť, nasekám si nickov koľko budem chcieť, mám pohyblivú IPčku.
1x haji
zolik
@Bubaya
jaaaj, na to som pozabudla, sorry. Ved ano. Uz sme tu mali P a P1,2,3,4.....
ale je dobre, ze nesekas, uz som si na Teba zvykla :-)
ja som to myslela len ako "zrychlene riesenie" v danej problematike.
pekny vecer ;-)
2x haji a bubaya
haji
@Kukulienka71 (31.10.2017 20:49)
Vsjo búdět! Aj moje tri recepty. Díky za koment. Znám tě, milá Kukulienka71, dobre si to napísala. Aj vyšší level bude.
haji
@Bubaya (31.10.2017 21:30)
Jsi jako včelka Mája, nech Zlomka žít, aj s jeho pytonem. Škoda energie vymrhané na takom.
1x bubaya
cesminaz
Milá @Haji ako uz tu bolo od dievčat spomenuté,tak aj ja sa pridávam a rada ti s receptami pomôzem ak to budes potrebovať :-) Ale popravde velmi dufam,ze "tento stav" takto neostane a nejako to komentovanie pre slušnych ludí umoznia aj bez tych troch receptov.Prajem ti krásny den milá @Haji ! ;-P
1x haji
arnilka
Milá @Haji , trapnejší stav som na vareche ešte nezažila, ako je teraz. Mala som tu do nedávna 2 uverejnené recepty, nejakým zázrakom je už len jeden. Síce pribudli nové nicky predchádzajúcich šikanérov, o ktorých tu hovoríte, ale zas nie tak veľa. Horšie je, že pribudlo "vlezdoprdelkovanie" niekoľkých starých varecháčov, navzájom sa "ucukrujú" a nie len to, staronová šikana starých varecháčov, ktorí sa dosť dlhý čas týmto spôsobom neprejavovali, tých, čo mohli a môžu komentovať aj podľa novej dočasnej smernice.
Komentáre sú teraz pod receptami samá chvála, bez konštruktívneho pozitívneho posunu.
Je to nechutné, nezáživné a na jedno kopyto. Nechápem, že by sme toto chceli???
Aby som nezabudla, množia sa zvrátené návrhy, ako z toho von. Mne sa teda kvôli možnosti komentovať, zatiaľ nežiada pridať len preto ešte 2 recepty, kým sa celé neutrasie aspoň trocha.
Vdaka za Tvoje zdravé názory a Ty rozhodne pridávaj svoje krásne komentíky :-)
mitzy
@Haji len a len suhlas! velmi sa tesim na tvoje recepty! posielam pozdrav ku tebe a moje kocicaky v mavani tlapkami rozhodne nezaostavaju :)
1x haji
zolik
@Cesminaz
ved to! Uz aby sa mi vratila. S kym sa ja budem dotahovat o miesto pri peci. Pre jednu je tam miesta az-az.
Sranda stranou, uz mi to pride na dost dlho. A tu nejde len o Haji.....
Zacalo to, zda sa mi 27.10. a mne to pride v casoch IT na velmi dlho. Kedze sa v tomto obore tak trochen vyznam, myslim, ze je najvyssi cas aby nasi administratori prezentovali svoje riesenia. Co Ty na to?
cesminaz
@Zolik (1.11.2017 06:48)

Presne tak milá @Zolik ,@Tomas bol vravel "pár dní" a to pre mna znamená také 3-4 dni! Tipovala som,ze dnešným dňom,čiže 1.Novembra nám oznámia už "stálu" novú situáciu tu na Vareche. Velmi dúfam,ze to bude spravodlivé,prijatelné riešenie bez akejkolvek diskriminácie :-)
zolik
@Cesminaz
Vcera o 20:03 som pisala priamo @redakcia na ich otvorenu Diskusiu... Nove docasne pravidla... atd. s poziadavkou/prosbou o aktualne stanovisko. Asi to nikto necital :-)
P.S.: Az ma teraz ozaj mrzi, ze som pridala tecept.

1x haji
redakcia
@Cesminaz (1.11.2017 07:16)
Pripravujeme nový komplexný systém, ktorý sa nedá naprogramovať za 3-4 dni. Naozaj sa na ňom intenzívne pracuje a jeho spustenie by malo byť hotové za pár dní.

@Zolik (1.11.2017 07:33)
Čítame všetky komentáre, nemusíte ľutovať, že ste zverejnili recept :)
1x haji
haji
@Cesminaz
@Zolik
Děkuji za komenty. Vyhrocení situace je takové jaké je. Vážím si komentů, postojů, otevřených srdcí i nabízené pomoci /recepty/, stejně jako vlastních iniciativ /@Afataga /, kterými vyjadřujete to, co cítíte. Všichni jsme lidé. Máme kladné i záporné stránky. Sladit to do harmonie je někdy fuška.
@Zolik - zlato, lítost je převlečený strach. Tak jako hlad je převlečená žízeň. haha Ať tě nic nemrzí, vše je tak jak má být!!
@Redakcia máte moji důvěru.
haji
@Arnilka (1.11.2017 06:35)
Děkuji za koment. Je to tvůj názor, vážím si ho. Vlezdoprdelkování a dobroserstvo, faloš a lež mi bylo na triko přilepeno už dávno. Umím s tím žít. Každý dělá jak nejlíp umí. Určitě to @Redakcia zase někam posune. Vše podléhá vývoji, evoluci. Dinoši by mohli vyprávět. Ať se ti daří, hezký den!
haji
@Mitzy (1.11.2017 06:42)
Moc děkuji, tobě i kočičím dámám! Nebojkaj, nějak se s tím popasuji. Mám jen dvě tlapky, ale mávám za čtyři!"
haji
@Siisa @Izabella929 @Patroveckipitrs
moc děkuji za vaše komenty. Čapím u noťasu a cítím se jako kočka před neotevřenou krabičkou sardinek v plechu. Recepty vložené, práva stažené. No, neva. Ještě musím trénovat bobříka trpělivosti. I jsem se odhlásila, přihlásila, restartovala. Vidím, že je to hooódně slavnostní - a napínavé jako malé triko. Mávám všem!!
haji
@Monty469 děkuji za komentíky k receptům. Vidím to na to, že stávající omezení práv bude trvat ještě tak cca 24 hodin. Už jsem psala - slavnostní postup - musím si to vychutnat! Mávám!
katarina2511
Som prekvapena ako sa niektori drzia zubami nechtami Varechy.sk. Ak nebude prispievatelov, nebude ani Varecha. Bude nieco ine, nove... Obcas treba zmenu. Jedna vec ma skutocne prekvapila. Chcela som zrusit svoj ucet. Ak vsak mate clenstvo alebo ucet na Vareche, nemozete ho zrusit. To je trik, ktorym si Varecha zvysuje pocet clenov a tym svoju hodnotu. Takze kazdy "nick" je dalsi novy clen a tym je Vam Varecha vdacna za dalsieho "varechaca". Myslite na to, ak mate umysel spravit si dalsu NICK.
haji
@Katarina2511 (2.11.2017 21:31)
Děkuji za koment. Někomu stačí jeden život, jiný jich potřebuje víc, alespoň těch virtuálních. Každému co jeho jest.
haji
Bobřík trpělivosti je hezky houževnatý, potvorka, ne a ne ho ulovit. Situace je setrvalá. Nemohu komentovat pod recepty i nadále.
Odpověď od redakcia na dotaz: "Ospravedlnujeme se za technický problém, preveríme to a dáme vám vediet."
Tomu rozumím.
kukulienka71
@Katarina2511 (2.11.2017 21:31)

ja som prekvapená, že aj ty sa "držíš varechy zubami nechtami", inak by si už nekomentovala. Registrácie sa nedajú zrušiť nikde na nete, alebo sa mýlim? k vyriešeniu tvojho problému stačí, aby si sa odhlásila a neprihlasovala znovu. Nebudeš vidieť komentáre. Ale zato recepty, kvôli ktorým sem chodíš podľa svojho vyjadrenia aj ty, budeš môcť vidieť.
Varecha má dosť prispievateľov a verím tomu, že aj bude mať.
slavka2012
@Katarina2511 , @Kimlo , nuž, zdá sa, že na Vareche sa ustúpilo malej časti prispievateľov a používatelia sa začali oficiálne rozdeľovať na prispievateľov a neprispievatelov; a hoci to vyzerá, že neprispievajucich používateľov bolo viac, pravidla sa prispôsobujú prispievateľom. Tým sa sa diskriminujú ostatní používatelia, ktorí z rôznych dôvodov - objektívnych či subjektívnych - recepty publikovať jednoducho nemohli. Obávam sa, že takáto segregácia povedie k všeobecnému úpadku Varechy - receptov i diskusii.
kukulienka71
@Radox1 (3.11.2017 09:49)

chyba sa stala už vtedy, keď sa mohli púšťať aj nevhodné komentáre. Viedlo to k úpadku viac, si myslím. Teraz sa hľadá náprava a dúfam, že bude efektívna. Rozumným ľuďom nejde o cenzúru konštruktívnych komentárov.
1x radox1
kukulienka71
@Slavka2012 (3.11.2017 08:26)

nie som si istá, či si si všimla, ako sa cez komentáre ubližovalo práve aktívnym prispievateľom a že sa tu rozmohla zábavka trollov. Aký máš názor na toto?
radox1
to ze admin neustriehol tieto nevhodne komentare je jeho chyba,mal si to ukocirovat,a nie zavadzat obmedzenia,o to ide.ked niekoho obmedzis,pride aj reakcia.dalsia obrovska chyba je moznost mazania komentov od zadavatela diskusie,co je cenzura ako hrom.
zolik
@Radox1 suhlasim. Niekto tu zalozi diskusiu, aby sa nasledne bavil tym, ze ju maze. Dnes je to tyzden, co sa zavieli nove pravidla. A co sa nasledne deje je zarazajuce a aj usmevne.
haji
@Kukulienka @Radox @Zolik
děkuji za komenty. V této diskuzii můžete být všichni klidní. Nic nemažu, nezávadzam, nemanipuluju. Každý si může udělat svůj obraz, dat koment.
Všechno je o výběru.
Svoboda v diskuzii je dnes jediné, co zůstalo i těm, kteří jsou odstřihnuti od komentů pod receptom. Kdyby nebyla svoboda v diskuzii, bylo by to - v keli!
Podobně vznikla nová - dočasná /možno trvalá/ pravidla o vkládání komentů pod receptami od 27.10.2017.
Tak dělejme všechno proto, aby upadla i ta poslední možnost - svobodná Diskuzia včetně vlastního moderování autora.
haji
@Zolik (3.11.2017 11:16)
Ja viem, ja som ta pochpila @Zolik ! Pozorně to všechno čtu, ale mám toho pomalu plné zuby, bo mám hlavu jako pátrací balón. Víš, ono je to dost zajímavé celé. Po tomto stave - že komenty idú přes admina /viz nadpis a záhlavní této diskuzie/ - někteří autoři už toužili nějakou dobu. Je to tady v reále a dlouho to netrvalo.
izabella929
@haji milá, mám ťa rada a ak by som ti mohla pomôcť k návratu, vyrobím 3 recepty pre teba veľmi rada a darujem ti ich z lásky k tebe..rada ťa tu čítam a aby si vedela, že mi veľmi chýbaš..na detailoch sa môžme dohodnúť..si úžasná a máš prekrásne srdiečko.-)
1x haji
bubaya
Ako to funguje inde?
Niektoré stránky nedovolia z jednej IP adresy registrovať viacero nickov. Užívateľ si môže zmeniť IP adresu, ale je to trochu zdĺhavý proces. Za pár dní by mu redakcia aj tak dala ban, tak znova meniť, dokedy by ho to bavilo? Isto by sa presunul napríklad na zoznam.sk, kde nikto nekontroluje nič a nikoho.
Alebo - pri každom mene uverejňovať IP adresu - kvôli ochrane osobných údajov sa to robí bez posledných troch čísel. To tiež veľa napovie.
Alebo - automatický cenzor, ktorý vymaže vulgarizmy....niekedy je to smiešne, čo všetko vymaže, ale miesto nechutností sú tam len hviezdičky.
Nahlásiť nevhodný komentár automaticky jedným klikom, nie písať a prosiť redakciu, aby sa na to pozreli.
Moderovať všetky diskusie a komentáre .- lenže to je časovo aj personálne náročné.
Možnosť mazať komenty pod receptom sa mi nezdá práve šťastné riešenie, lebo teraz sa stratí už akákoľvek objektivita. Kto by odolal, aby nevymazal kritický komentár, jedno, či je kritika oprávnená, či nie.
No, má to redakcia s nami ťažké.
1x haji
haji
@Izabella929 (3.11.2017 12:24)
Milá Izi, já mám vložené tři recepty - už si mi pod ně písala do komentov:
 varecha.pravda.sk/recepty/kapr-po-jihocesku/69132-recept....

 varecha.pravda.sk/recepty/masove-kulicky/69134-recept.htm...

 varecha.pravda.sk/recepty/chlebove-knedliky/69135-recept....

ale je nějaký "technický problém" ze strany @Redakcia , proto nejdou spustit práva komentovat pod receptami. Není to jen moje situace, v štrúdli nás čaká vjacej.
Na dálku tě, milá Izi, a všetkých Varechárov a Varechárky zdravím! A děkuji za podporu!! Recepty čítám a dávám srdíčka. Toť vsjo, co pod receptami vykřešu. Také si mohu recept uložit do svojej KK - aj s poznámkou. Eště že tak.
haji
@Bubaya (3.11.2017 12:45)
Děkuji za koment. Pro mě je to zajímavé poznání, bo diskuze a sociální sítě mě nepřitahují. Miluji vaření, pečení, prostě dobré jídlo a recepty. To celé daleko dřív, než pokročila sdělovací technika, elektronika. Mám kopec kuchařských knih, sešitů, zápisků. Do těch mi trol nevleze. A jak to tak vidím, je to výhoda!
1x bubaya
bubaya
@Haji (3.11.2017 12:58)

Aj ja, zvlášť tie staré knihy, ohmatané stránky, poznámky písané rukou od predchodcov, mastný fľak od palacinky, ktorú som sa ja učila prehadzovať na panvici....hotová kuchárska biblia celej našej rodiny.
1x haji
tomas
Komentovat budu môcť aj ľudia, ktorí nemajú 3 recepty. Nový systém je viac-menej hotový, ešte ho otestujeme.

Potom odpíšem všetkým menovenite, na jednotlivé komentáre.
1x haji
haji
@Tomas (3.11.2017 13:22)
Děkuji za dobré zprávy! Ať se dílo daří!
katarina2511
@Kukulienka71 (3.11.2017 08:20)

Iveta, budem Ti skutocne vdacna ak nebudes komentovat moje komentare. Tu mas co komentovat. Si nielen aktivna, ale radioaktivna a skutocne lezies na nervy aj mnohym inym... Ja som riesila svoj problem, zrusenie clenstva na Vareche s redakciou. Tak sa laskavo do toho nemiesaj. Staraj sa o svoje problemy.
tomas
@Evanaaa (31.10.2017 18:46)

Prerobili sme systém. Od dnes môžu komentovať znova všetci. Niektoré komentáre budú prechádzať schvaľovaním cez administrátorov, administrátorky, keď spoznajú používateľov budú ich môcť upgradnúť, aby ich komentáre prechádzali automaticky. Stručne povedané od dnes môžu komentovať znova všetci.

viac info v diskusií :  www.varecha.sk/F7719...
tomas
@Bubaya (3.11.2017 12:45)

Pár technických info. Žiaľ v niečom máte pravdu, v niečom nemáte pravdu.

K tvrdeniu: "Niektoré stránky nedovolia z jednej IP adresy registrovať viacero nickov. Užívateľ si môže zmeniť IP adresu, ale je to trochu zdĺhavý proces."

To nie je úplne pravda, väčšina stránok umožňuje na jednom počítači pristupovať viacerým ľuďom. Napríklad ak zdieľate počíťač s deťmi, alebo manželom, tak občas máte obaja e-mail alebo konto na tej istej stránke, ak by stránky blokovali jeden nick z jednej IP, tak by ste nemohli na jednom počítači sa prihlásiť dvaja do Gmailu, alebo Facebooku. Prípadne, ak napr. viacerí ľudia z domácnosti používajú počítač prípadne aj tie isté stránky s rôznymi nickmi.
Navyše ak používate zdielané pripojenie - napríklad v práci, v škole, na internáte, kde majú všetky počítače ROVNAKÚ IP, tak by v zásade v celej budove nemohli vytvoriť druhý nick, ak už niekto z danej práce, školy, internátu sa pripojil. V praxi asi neexistuje žiadna stránka, ktorá by blokovala registráciu nového nicku na jednu IP adresu.

- "Alebo - pri každom mene uverejňovať IP adresu - kvôli ochrane osobných údajov sa to robí bez posledných troch čísel. To tiež veľa napovie."

to teoreticky by sme mohli zverejňovať, ale v zásade by to asi 99% ľudí nič nepovedalo, a nemalo by to až taký veľký efekt.

- "Alebo - automatický cenzor, ktorý vymaže vulgarizmy....niekedy je to smiešne, čo všetko vymaže, ale miesto nechutností sú tam len hviezdičky."

to je možnosť tiež, ale niekedy ide skôr o kontext v akom je komentár napísaný, a pokojne to môže byť napísané aj peknými vhodnými slovami.

"Nahlásiť nevhodný komentár automaticky jedným klikom, nie písať a prosiť redakciu, aby sa na to pozreli."
- nahlasovanie prerobíme.

"Moderovať všetky diskusie a komentáre .- lenže to je časovo aj personálne náročné."
- začali sa schvaľovať komentáre od používateľov.

"Možnosť mazať komenty pod receptom sa mi nezdá práve šťastné riešenie, lebo teraz sa stratí už akákoľvek objektivita. Kto by odolal, aby nevymazal kritický komentár, jedno, či je kritika oprávnená, či nie."

- ale mnohé iné stránky napríklad toto majú, keďže ich udávate ako príklad. v každom prípade tiež, nechceme prejsť k tomuto riešeniu.


V každom prípade ďakujeme za názor. Inšpirovali ste nás k vylepšeniu nahlasovania, ktoré by malo byť oveľa jednoduchšie.
haji
@Haji (3.11.2017 09:23)
@Redakcia zůstal tu hore nezodpovězený dotaz: jak se to má se zrušením registrace na Vareche. Jde to a nebo to nejde?
arnilka
mám otázku @Tomas
prečo moje komentáre pod receptami pred zverejnením prechádzajú kontrolou admini???
ked som nikdy predtým ani teraz žiaden nevhodný komentár nikomu nepridala a ked mám zverejnených viac ako 3 recepty a nie som nový používateľ???
Nerozumiem celému či mi niečo ušlo?
tomas
@Haji (4.11.2017 13:27)

Momentálne nie je. Chystá sa automatizovaný systém, ale má to pre nás menšiu prioritu než nové notifikácie, či odbery/priateľstvá medzi používateľmi.
1x haji
tomas
@Arnilka (4.11.2017 13:43)

Pravidlo o 3 receptoch bolo dočasné (v danom momente k danému dátumu), kým sa nedorobil interný systém hodnotenia.

Od toho momentu, adminky majú možnosť upgradnúť (povýšiť) na vyšší status alebo naopak downgradnúť na nižší status podľa komentárov. To neznamená, že to budú robiť všetkým hneď.

Komentovať môžu všetci, keď niekto bude seriózne a k veci komentovať, tak bude skôr, či neskôr upgradnutý (povýšený) na vyšší status.

Pravidlo o 3 receptoch bolo dočasné v danom momente, keďže nový systém sa vtedy len vymyslel a bolo treba ho naprogramovať.
haji
@Tomas (4.11.2017 13:53)
Děkuji za odpověď. To je v pořádku, je to vaše parketa.