Rôzne

jozka2 - bez fotkyjozka2, 29. októbra 2014

Diskusia k téme

babkamt
obráť sa na redakciu. Oni ti napíšu, či tie recepty môžeš uverejniť. Ja som si založila rubriku Babské rady, kde si ukladám rôzne recepty, ktoré sa týkajú zdravia. Ak recepty uverejníš, určite to teda nebudú prvé, čo sú zverejnené na Vareche. To je môj názor.
mariamka
je aj tag "Domáce liečivá" myslim, ze v tomto pripade neurazi, ja tu rada vitam podobne "babske rady" , vdaka @jozka2 ze pridavas overene rady, lieciva,, mam nieco od ruskych liecitelov stiahnute v pdf a tvoje rady som tam nasla, takze im naozaj verim, nedaj sa odradit a drzim palce :)
jozka2
vdaka vam.No drzte mi palce,lebo budem obesena do prievanu.
jozka2
ja som sa pytala redakcii,predtym povedali nech napsema oni zaradia,neviem.
silvi
Ja to podporujem. Ved aj moj muz caka kedy to na neho dolahne a najradsej sa inspirujem na tejto stranke, kde
marika9
No tieto rady by som veľmi privítala, lebo môj muž má problémy-voda vo vajíčku.
pusta
@marika9 , toto musí tvojho muža veľmi obťažovať, volá sa to Hydrokéle, nejedná sa o ochorenie prostaty ako takej, ale o ochorenie vajíčka - párového mužského orgánu. ak môžem poradiť, tak čím skôr operovať na chirurgickom alebo urologickom oddelení, včasnou radikálnou intervenciou sa zabráni možným komplikáciám i zhubnému zvrhnutiu.
tu v žiadnom prípade nepomôžu žiadne babské rady a ani žiadne liečiteľstvo, len odborný chirurgický či urologický zákrok a tvoj pán manžel bude mať po problémoch a ťažkostiach.
cesminaz
@marika9 ..aj moj mensi syn mal tento problem :-( chudacik moj drobny,vtedy mal len 3roky.Neustale sa mu jedno vajicko akoby nafuklo,vyzeralo to strasne :-( Nemal to sice kazdy den,ani sa to nenafuklo-nenaplnilo stale rovnako,ale bolo to najma prenho velmi neprijemne.Potom som isla k lekarovi a hned bolo jasne,co je vo veci.Dostal v nemocnici termin na OP,ktora prebehla hladko,kedze vraj to nieje naozaj nic neobvykleho :-) A po OP bol uz pokoj,nikdy sa mu to uz neopakovalo ;-P @jozka2 ..pacia sa mi tvoje rady s bylinkami :-) ved vies,ze aj mna velmi zaujima "priroda" ;-) Ale v kazdom pripade plati,ze pri zavaznejsich chorobach treba navstivit lekara.Ak nie pre ine,tak aspon preto aby urcil presnu diagnozu a podla toho uz vie clovek aku bylinku ma pouzit.Lebo viac chorob moze mat totozne priznaky a ty sama nevies zistit,ze teraz presne co ti je :-( Mozem mat tie iste priznaky ako ten druhy,ale nemusim mat tu istu "diagnozu" ..lebo kazde telo-organizmus reaguje inak :-)
1x babav
jozka2
Cesminaz,ako pises,ja som,ale nikde nenapisala,ze treba vylucit lekarske liecenie ci urcovanie diagnozy.tieto veci odporuca lekar a citala som k tomu komentare od ludi,ktori to vyskusali na sebe,preto to tu davam.
neposed
@jozka2 , ja mam na taketo rady zalozenu rubriku PRE ZDRAVIE, aspon viem, kde tieto vzacne a overene rady najdem. Prajem krasny den.
1x jozka2
pusta
@all ,
dávam len do pozornosti, aby nedošlo k omylu:

PROSTATA nie je to isté ako TESTES / vajíčka, ktoré sú párovým orgánom.
@marika9 , @cesminas a @pusta písali o ochorení vajíčok naplnených s vodou, teda o dg: HYDROKÉLE, nie o ochorení prostaty.
rela
@jozka2 , na krabičkach s výživovými doplnkami je vždy napísané: "nesmie sa používať ako náhrada pestrej stravy". Ku každému receptu napíš upozornenie, že ide o doplnkovú liečbu, ktorá v žiadnom prípade nenahrádza lekársku liečbu. Neboj sa pridávať overené recepty, určite veľa ľuďom pomôžu. Tu niektorí ľudia kritizujú iba preto, aby sa zviditeľnili. :-)
cesminaz
@jozka2 ved ja viem,ved ja som to nemyslela v zlom :-) Ja na liecive rastliny tiez verim a nedam na ne dopustit ;-P