O Varecha.sk

Poďakovanie a dovidenia

andreac - fotkaandreac, 29. mája 2018

Milí priatelia, od 1. júna končím moje pôsobenie na Vareche ako adminka a redaktorka.

Ďakujem vám všetkým, že ste boli 5 rokov súčasťou môjho života. Naučili ste ma nielen variť skvelé veci, ale bola to najmä neopakovateľná príležitosť byť denne súčasťou komunity tak rozmanitých ľudí, ako je i varenie samo. Veľká vďaka všetkým.

Do varenia, Varecháči!
Andrea

@zareaguj


Diskusia k téme

haji
Milá Andrejka, z celého srdce ti přeji úspěch, radost a harmonii ve všem co děláš. A moc ti děkuji za všechno, co jsi nám dala. Za tvoji pomoc, podporu, otevřené a laskavé srdíčko, moudrost a vstřícnost. Varecha s tebou měla příjemnou atmosféru a smysluplný vývoj. Jsi jedna velká šikovnica a fajn baba! Rádi tě tu vidíme a uvidíme, s funkciou a nebo bez. Společné zájmy, zážitky lidi spojují a tvoří nejen lidské vztahy, ale i fajn společnost a na Vareche i dobré jedlo.
Do varenia, milá Andrejka a na Vareche zvlášť!
radox1
dakujem za spolupracu a prajem ti v buducnosti vela pracovnych uspechov.
afataga
No to je skoda, budes nam chybat. Nech sa ti teda dari na dalsom posobisku, vsetko dobre prajem a samozrejme vela zdravia a stastia. Dakujem za skvelu spolupracu.
eruska25
Milá Andrejka, mala som to šťastie spoznať Ťa osobne, o to viac mi tu budeš chýbať. Ale treba ísť ďalej, posunúť sa. Prajem Ti vždy veselú myseľ, úsmev na tvári, šťastie a zdravie. Ďakujem
zuzanka1367
Ja sa tiež pripájam so želaním ďalších pracovných a osobných úspechov. Určite nám budeš chýbať, nech sa darí. Ďakujeme...
finczi
Veľa šťastia, nech sa Vám darí v súkromnom aj pracovnom živote! S úctou Monika
kecupicek
Veľmi pekne Vám ďakujem za spoluprácu a trpezlivosť, lebo práca s ľuďmi je vždy náročná a človek musí v sebe nájsť skutočne veľa sily a obetavosti aby to zvládol. Prajem Vám veľa šťastia a radosti v živote aj v budúcom zamestnaní.
frezia68
Milá Andrejka! Ďakujem za perfektnú ústretovosť,spoluprácu,trpezlivosť....je to ako v tej pesničke .....všechno co začína,konec míva. Ale je to len pôsobenie na Vareche a verím,že začína ďaľší úspešný úsek Tvojho života a zaujímavá práca.Želám Ti veľa úspechov,spokojnosti,radosti a optimizmu.Lebo je radosťou chodiť do práce,ktorá Ťa aj baví a želám Ti,aby aj nové pracovisko splnilo Tvoje očakávania.A vôbec nepochybujem,že tu občas nakukneš tak,ako to robím aj ja,hoci už nič nepridávam :-).
smejkad
Viacerí písali o výbornej komunikácii a o tom, že nám budeš chýbať. Môžem sa iba pridať. A tiež popriať veľa úspechov, šťastia a zdravia :-)
salinka
Mrzí ma, že odchádzaš, ale asi máš dôvod. Ďakujem za všetko a zo srdca prajem radosť a spokojnosť v novom uplatnení :-*
motyka
Zmena je život. Pridávam sa k tým krásnym komentárom, ktoré sú tu pre teba napísané. Úprimne a s úctou ďakujem za spoluprácu a prajem všetko naj... naj.... naj....
honestka
Andrejka, pripajam sa k vrelym slovam predchadajucich varechacov, osbne sa tiez mam zaco podakovat
a zelam dalsie spokojne fungovanie v zivote, a v novej praci uspechy.
/A ked z vianoceneho stromceka na mna zamava to nieco “speci” tak sa mi automaticky vycari na tvari spomienkovy usmev dakujem!
Dobre zdravie nadovsetko!
skotova
Paní Andreo, byla jste první, s kým jsem komunikovala na "vareche". A komunikace byla přátelská, díky. Ať se Vám daří a jste spokojená.
jerica
"To čo zakusujeme svojimi zmyslami, chuťovými bunkami, pri Tebe som mala možnosť byť a zažiť osobne, to sa nedá vyjadriť slovami", jedine poďakovanie úžasnej, milej, ako aj chápavej pri mojich e-mailoch o pomoc s obrázkami .Milá Andrejka, želám Ti , aby si našla to čo Ťa bude napĺňať v živote spokojnosťou a radosťou, nech je cesta k úspechu bez prekážok :-)




tiginko
Andrejka vždy si bola na nás milá, budeš tu chýbať. Ďakujem za trpezlivosť s nami, určite to nebolo vždy ľahké. Veľa šťastia :-)
luss44
tiež sa pripájam k ostatným, ďakujem za výbornú spoluprácu a trpezlivosť, prajem v novej práci veľa úspechov a všetko dobré.
mariamka
pani Andrejka, my sme si tiez "uzili" :)) budem na vas rada spominat, nech sa vam dari, a vasej nastupkyni: Nech poberie aspon stipku vasej empatie, ustretovosti, ludskosti, aj vdaka nej este Varecha zije :)
cesminaz
Milá pani Andrea ,prajem Vam, ako aj ostatný uz predomnou, do buducnosti vela úspechou v novej práci.Nech sa vam darí.Všetko dobré :-)
janger
Andrejka, hoci je uz 1.juna, snad sem este nazries. Prajem zo srdca vsetko najlepsie, uspesnu cestu dalej a nech sa dobre dari. Dakujem za prijemnu spolupracu. Srdecne pozdravujem :-).
1x ywett
methi
Zelam vsetko dobre, nech sa Vam dari Andrejka :)
kuchticka
Mila "nasa" Andrejka, velmi nerada sa lucim. vzdy vsetko oplacem tak aj teraz....
Prajem vsetko dobre do dalich krokov tvojho zivota. Nech sa ti dari a spominaj na nas. iste ta tu mali radi vsetci varechaci. Tak vela stastia.
andreac
Ahojte všetci, srdečná vďaka za všetky vaše priania a odkazy, potešili ma :)
kukulienka71
Najbližšia môjmu srdcu si tu bola, vždy pripravená pomôcť a motivovať. Budeš chýbať. Nech sa Ti darí , Andrejka!
tatranka
Želám veľa šťastia pri tvojom novom rozhodnutí a ďakujem za pomoc a pochopenie kedy si bola vždy pripravená pomôcť.
Ďakujem.
gordonko
Andrejka prajem Ti všetko naj .... , nech sa Ti darí na novom ... ,
jozka2
Andrejka good luck,nemala si to s nami lahke,ale urcite plno zabavy,nech sa ti dari.
tinca
Andrejka, až teraz som našla túto správu, ktorá ma nepotešila. Bola si skvelá kamarátska, komunikatívna.Budú mi chýbať tvoje články s krásnymi fotkami a myslím že aj naša obojstranná spolupráca bola prínosom.Vždy sa nájde dôvod na zmenu trebars aj práce,želám ti nech sa ti na novom pôsobisku darí a spomínaj na nás v dobrom.
ywett
Andrejka budete veľmi chýbať!!! Aj ja ďakujem za skvelú spoluprácu a nech sa Vám dobre darí, prajem veľa šťastia