Rôzne

Označenie receptov

evkalibka - bez fotkyevkalibka, 23. novembra 2014

Dobrý večer, "upratujem" si trošku v KK a chcela by som sa poradiť, či sa dajú nejako označiť recepty ktoré už mám odskúšané a ktoré sa my vydarili. Ďakujem

@zareaguj


Diskusia k téme

radost
žeby novú kolonku s označením:
-odskúšané
-overené
-výborné
-atd..
??
a presunúť ich tam..??
1x ada13
babidka
Alebo vpravo mas rubriku "Moje poznamky" a tam si mozes napisat svoje skusenosti s receptom . Napr. " chutilo iba Jankovi" alebo " nedavat Vegetu ,ocko hundral" :-) Ja si tam pisem nielen zmeny ohladne receptu , ale aj kedy som to skusala , komu chutilo a komu nie a pod .
kukulienka71
ja si priebežne preraďujem vyskúšané a dobré recepty do kolónky overené. Idú tam len tie, čo sa mi pri vyskúšaní páčili, takže tak upratujem ja:-)
alena45
@aj mne sa babidkine poznámky páčia. Väčšinou zabudnem napísať pre seba nejakú poznámku, a potom o rok porovnávam dva podobné recepty a zabijem tým kopu času, kým sa rozhodnem, ktorý to vlastne bol.
ada13
ja to mam v rubrike ODSKUSANE A DOBRE,tu som si sama vytvorila a ked nieco hladam surne,vacsinou je to tam.
malina
Já,když mám odzkoušený dobrý recept,tak si ho napíšu do svého sešitu s recepty.Bojím se,že někteří šťourové svými komentáři odradí dobrého kuchaře z Varechy a ten se odhlásí i s recepty.Takhle odešla výborná kuchařka Čistinka i s recepty.Tak si to jistím takto.