Diskusie
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Marec 2024 101 najnovší komentár 25. marca 2024
- Sracz: Blahoželanie k 80. výročiu 6 najnovší komentár 18. februára 2024
- Kristinaseda: Ako schudnúť, keď mi tak chutí jesť? 3 najnovší komentár 17. februára 2024
- Patricia317: Recept na bôčikovú paštétu 1 najnovší komentár 12. februára 2024
- Malina: Panvica 5 najnovší komentár 5. marca 2024
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Marec 2024 101 najnovší komentár 25. marca 2024
- Redakcia: Čo dnes varíte? Január 2024 111 najnovší komentár 22. marca 2024
- Cesminaz: Obľúbené miesta a zaujímavé jedlá 202 najnovší komentár 19. marca 2024
- Fialka49: Vaječný likér ako liek 12 najnovší komentár 18. marca 2024
- Haji: Co dnes vaříte? (17) 287 najnovší komentár 8. marca 2024
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Marec 2024 45 najnovší komentár 25. marca 2024
Zážitky
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Ako si doplniť energiu rýchlym snackom 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Strava po športe večer 0 zatiaľ bez komentárov
- Janger: Sledovať líšku v nore... 238 najnovší komentár 8. januára 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
- Stefanm: Opitá vianočka . 14 najnovší komentár 20. júna 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
- Super finta, ako jednoducho vyvaľkať cesto na štvorec či obdĺžnik VIDEO
- Rýchle croissanty z lístkového cesta VIDEO
- Kuracie prsia v medovo-horčicovej omáčke VIDEO
- Lístkové košíčky so šunkou, syrom a s vajíčkom VIDEO
- Višňové rezy so šľahačkou a s čokoládou VIDEO
- Ako predísť klíčeniu zemiakov? Pomôže toto ovocie VIDEO
- Rolovaná piškótová torta s mascarpone a ovocím VIDEO
- Na sviatočný stôl: 10 klasických zákuskov, ktoré na Veľkú noc pečie celé Slovensko
- Drobné radosti: 11x klobáskové jednohubky, vynikajúce slané zobkanie na oslavu aj na Veľkú noc
- Mleté mäso: 10x čevapčiči, ktoré máme najradšej s horčicou a cibuľou
- Lákavý obed: 8x bravčové výpečky, nedeľné mäsko, ktoré sa rozplýva na jazyku
- Kysnutá tradícia: Mazanec, paska, tepšovník... 9 veľkonočných koláčov starých materí
- Linecké aj medovníky: 11x báječné drobné pečivo vo veľkonočnom outfite
- Vyberie si každý: So škoricou, s makom, čokoládou... 9x osie hniezda, ktoré nemajú chybu
Umytú a odstopkovanú papriku, môže byť v celku, alebo pokrájaná na polovičky, na štvrťky, na pásiky, podľa ľubovôle, dáme do vriaceho nálevu a povaríme do polomakka, vyberieme dierkovanou varechou a necháme odkvapkať. Takouto paprikou naplníme poháre celkom natesno a zalejem teplým nálevom, v ktorom sa paprika varila, tak 1,5 cm od vrchu. Nakoniec do pohára s paprikou nalejeme 1 PL oleja, uzavrieme viečkom a zasterilizujeme, aby chytilo viečko. U nás je veľmi obľúbená k chlebíku, na studenú kuchyňu. Nech sa vám vydarí, dobrú chuť.
Dakujem, vyskusam.
recept mám od kamošky,
je výborný, nie je treba sterilizovať, ale treba pracovať s horúcim materiálom.
Stranku mi nenaslo...
www.labuznik.cz/recept/cervena-paprika-kapia-v-oleji/...
Dakujem.
Nieco bez deka neexistuje?
Su tam same E...
Nasiel som jeden, kde namiesto deka idu horcicne semienka, skusim aj ten.
Ved si sprav svoj nalev, ako na zmojemske uhorky. Voda, sol, cukor, ocot, horc.semienko, cele cierne korenie, nove korenie, bobkovy list. Ja tak zavaram posledne tri roky a vsetko ok
Nálev robím sama - ale bez oleja. Sparím papriku v náleve a potom sterilizujem pár minút, aby chytilo viečka. Nikdy sa mi nepokazila a je výborná. Stále ju skonzumujeme z kyslých zaváranín ako prvú.
Presne tento isty som nasiel. Skusim podla neho. Dik.
Odskusane. Je super. Dakujem.
Tak to ma veľmi teší