O Varecha.sk

Otázka pre Tomáša

pivonka - fotkapivonka, 12. decembra 2012

V kuchárskej knihe mám asi 40 kolóniek, aj tak sú preplnené a pribúdajú ďalšie recepty. Dalo by sa spraviť, že by sa jednotlivé kolónky ďalej rozbaľovali? Napr. zelenina podľa druhov. Aj keď je v recepte viac druhov zeleniny, jedna býva dominantná. Alebo torty: orechové, čokoládové, kokosové... Ďalší chlievik by mohol byť odskúšané, čakatelia... Podporili by toto členenie ostatní varecháči?

Tiež by som privítala, keby sa jeden recept mohol zaradiť do viacerých kolóniek, napr. Výborná nátierka od Marianne

 varecha.pravda.sk/recepty/crostini-s-hubovym-kremom-fotor...


do "HUBY" aj "NÁTIERKY"

@zareaguj


Diskusia k téme

morenajea
Bolo by to výborné. Tiež mám problém, kam zaradiť zapekané cestoviny so zeleninou - "cestoviny" alebo "zeleninové"? Aj tie podkategórie by bodli. Napr. hydina - na prírodno, smažená, zapekaná, dusená...
pivonka
@kimlo , tvoja diskusia mi unikla, preto som pridala túto moju. Vidím, že je to želanie viacerých. Veľmi oceňujem návrh @Mijaita ukladať diskusie. Sú tu fakt výborné tipy a rady.
V rubrike "KOLÁČE" má 82 receptov (neverila som vlastným očiam, myslela som, že 32, ale nie) a to mám zvlášť Kysnuté sladké, kysnuté slané, zákusky, časové pečivo, slané nekysnuté... (kedy to všetko vyskúšam, keď chcem ešte niečo zhodiť?), takže by som vetvenie rubrík ozaj privítala.
pivonka
Do kelu, rada by som opravila preklepy v komentároch, tie moje oči!
mijaita
Psala jsem Tomasovi vicekrat, vzdy jen sliby. Skoda. Je to krasny web, rozhodne by se mel vyvijet. A neni to jen volani o ukladani receptu ale i sledovani diskuzi, psani soukr. zprav a pod. Neco bylo slibene na srpen.... obavam se, ze nebude nic. Verim, ze kazde vylepseni podnicene uzivateli by bylo prijato s potesenim a s radosti.
pivonka
@alzbetka2 , samozrejme, že to robím. Lenže - keďže sa mi kazí zrak, zvykla som si do istej miery čítať odhadom, intuitívne, alebo ako to nazvať, proste nejdem po písmenkách. Preto niektoré preklepy prehliadnem. Bol to skôr ďalší návrh pre Tomáša.
lusinkab
@pivonka :-) tak to by sa urcite zislo vela varechacom.Ja mam v moijej kucharskej knizke alebo ako to pred tym v jednej diskusii bolo nazvane: V CHLIEVIKU riadny bordel.Snazim sa to dat akosi dokopy,ale ked tu stale pribuda neskutocne vela receptov tak ani neviem kde to presne ulozti.Tento tvoj napad znie super,takze uvidime co na to Tomas povie.
pacik
Ja keď potrebujem niektorý recept, zadám do vyhľadaváča, už ani neprezerám svoju kuchársku knihu. Nebaví ma, keď si otvorím niektorý recept a nie je to ten, ktorý hľadám, po návrate sa zasa dostanem na začiatok kolonky. A keď je tam veľa receptov, je to nekonečné prezeranie stále dokola.Tiež by som privítala realizáciu horeuvedeného nápadu.
morenajea
@pacik klikni si na recept pravým tlačítkom myši a daj "otvoriť v novom okne". Takto si môžeš pootvárať aj desať receptov a pôvodná stránka ti zostane na mieste.
neposed
ako vidim, velmi by sa to pacilo nielen mne, bola byto super vecicka, teda som za
evanaaa
@tomas , redakcia, kde ste? Dáveme vám prosby o vylepšenie KK, nové ( aj staré podnety), pozrite si aj link od @kimlo , aby ste videli naše priania, alebo nám aspoň dajte nejakú nádej! A vedieť, čo a ako. Vďaka!
evanaaa
@tomas , vďaka, hádam sa niečo zrodí-:)))) , nech to myslenie prinesie dobrú úrodu, budeme sa tešiť. A inak, iste máte dosť roboty, my vám ešte pridávame, vy nemáte ani ten čarovný prútik, žiaľ.
zvoncek
tiež sa pripájam k ostatným, podkapitoly by veľmi pomohli, keď v tej k k je receptov viac ako 500