O Varecha.sk

Nový dizajn Varechy

babkamt - fotkababkamt, 2. februára 2016

Načo slúži okienko Pekné komenty v receptoch? Zdá sa mi, že musím veľa klikať, kým sa dostanem kam chcem. Hlavný obrázok na stránke sa mi zdá priveľký, prekrýva ho cez polovičku názov. Starý dizajn sa mi zdal prehľadnejší.

@zareaguj


Diskusia k téme

redakcia
Pekné komenty sluzi na zvyraznenie komentarov, ktore ludia zaklikli ze su pekne.

Zaroven pod tym je linka na najnovsie komentare (tam ako v starom webe bola linka na najnovsie komentare).
mijaita
:-) redakcia tak ted je tu takovy zmatek, ze nevim kam dalsi podnet mam vlastne napsat! Chtěla bych se jen zeptat, zda by nebylo mozne zvetsit ikonky jednotlivych jidel v KK. Mnohdy, vetsinou, hledame podle obrazku, protoze nazvy si nepamatujem. V soucasne KK jsou tak malinke, ze az nečitelné a to je dost špatně !!

V TS bude mozne zpravy jiz nepotrebne, odstraňovat?

helca103
mne sa veru nepáči zoradenie podľa abecedy! Mala som zoradené recepty podľa toho ako často som ich robila.Nepamätám si presný názov konkrétnych receptov a teraz musím len klikať a klikať a klikať do bezvedomia. Načo bolo toto dobré? Chcem späť moje zoradené recepty v ktorých som mala svoj systém.Teraz mám iba chaos a nekonečné klikanie. Stará Varecha bola oveľa prehľadnejšia a už po prihlásení som mala okamžitý prehľad. Teraz len klikať a hľadať a znovu klikať.
Prečo je v kuchárskej knihe len 10 receptov na stránku? Ďalšie klikanie navyše. PREČO? Chcem späť staré zobrazovanie. Prečo nie sú komentáre rovno pod receptom? Prečo všetky ,,vylepšenia" skonči tak, že sú horšie? Prečo sa muselo zrušiť to, čo fungovalo? Teraz je to len samá reklama a obrázky.Je to stránka o varení alebo sa mýlim? Nepáčia sa mi tieto vylepšenia ani trochu.
danka61
Starý formát varechy bol lepší, nový je neprehľadný,nič tam neviem nájsť,neviem si uložiť recepty.Teraz tam chodím maturovať .Prečo robíte zmeny ?
martinkab
Starý formát varechy bol prehladnejší, nový je dost komplikovany a zbytočne. Ukladanie receptov do KK bolo fajn. Dal sa urobit prehlad, spoznamkovat. Dnes len klikam a klikam. Časom asi prestanem chodit na vašu stranku vôbec. Mam problem aj si zobrazovanim obrazkov... Stara Varecha bola jednoducho naozaj prístupnejšia

babkamt
Pod receptom je zelené srdiečko. Po kliknutí na srdiečko sa recept uloží do kk. Nasleduje tlačítko Facebook, vytlačiť - tomu rozumiem. Potom je oprav chybu. Poprosím redakciu o výklad, na čo slúži F a oprav chybu. Bude sa dať v kk mazať recepty? Všimla som si, že mám niektoré podobné recepty viac krát uložené v kk. Mala som v pláne si trochu upratať moju kk, žiaľ, do novej úpravy som to nestihla.
Mnohí, ktorí recept vyskúšali, by sa chceli pochváliť, ako sa im jedlo vydarilo, no nevedie pridať do komentára obrázok. Bude aj v tom to nejaká zmena?
Viem, že našich priateľov v redakcii stálo veľa námahy, kým upravili nový dizajn Varechy. Tešili sme sa na zmeny. No, mnohí z nás máme z tejto úpravy rozpačitý dojem. Poviem to takto: moje pohodlné vychádzkové topánky na 3 cm podpätku, v ktorých vydržím chodiť celý deň bez bolenia nôh, to bola stará Varecha - mám vymeniť za 10 cm štekle. Po pol hodine sa ich snažím dostať z nôh:-) Neviem, ako vy, no ja volím radšej pohodlie:-) Nová Varecha, uvidíme, aká bude po dokončení všetkých zmien.
evanaaa
@babakmt , ty si to dobre vystihla. Ako som už niekde písala, chceli nás ohúriť novou, LEPŠOU úpravou celej Varechy, ale ako sa zdá, dosiahli opak, čo sa nepozdáva väčšine z nás, až na malé výnimky. Kedysi sa nás pýtali ( @thomas ), čo by sme chceli vylepšiť na Vareche, tak sme písali, navrhovali, prosili, ale ako sa zdá, to odignorovali (redakcia), ani jeden návrh sa neuskutočnil. Ak by len to boli spravili, bolo by tu omnoho viac spokojných Varecháčov, ale keďže si urobili po svojom, nám tým spravili " medvediu službu".......a ešte by sa to dalo prepáčiť, ak by vraátili, čo nám vzali. Aj denný výpis - súhrn receptov mi chýba v mailoch, ale nechcem, aby mi tam dávali odpovede napr. na mnou napísanú stať do Diskusií, každý jednotlivo, potom to mám celé zahltené a musím po jednom mazať.
evanaaa
Omylom som klikla u mňa na " Pekný komentár, to som chcela u @babkamt kliknúť a nech mi prepáči, že som jej zle napísala vyššie nick ( babaka, miesto babka).
babkamt
@evanaaa práve som si chcela prečítať komentáre, aby som vedela, čo sa tu deje. Žiaľ, dostala som sa len ku komentáru od Ilusa o 15,17. A koniec . Ďalej ma to nepustí. Nezobrazujú sa mi komentáre z rána, alebo zo včera. Dá sa k nim dostať? V komentároch často objavím dobrý recept, ktorý ušiel mojej pozornosti. Predtým bol prístup ku komentárom trebárs aj rok dozadu.
radost
@babkamt
ak ti správne rozumiem..roluj hore..vpravo nad -cukráreň Lidla-sú čísla-kliknutím sa vraciaš dozadu v komentároch..ak som ťa nepochopila dobre..prepáč..:-)
babkamt
@Radost rozumieš mi správne. Ďakujem za navigáciu. Už som to našla. Prehliadla som , hoci mám na nose okuliare:-)
martab
Asi sa preorientuje na iny portal o vareni s receptami. Tato nova verzia VARECHY je veeelmi neprakticka a neprehladna. Velka skoda
babkamt
@martab nevzdávaj to, časom si zvykneme. Zvlášť, keď sa realizujú aj niektoré zmeny, ktoré navrhujeme. Pekný deň ti prajem.