O Varecha.sk

Nová varecha

rulik - fotkarulik, 3. februára 2016

mne sa to pozdáva, čo bolo doteraz podľa jednotlivých kategórií a bolo to treba označiť kurzorom, je teraz prehľadne už otvorené a ak ťa obrázok zaujme tak si ho otvoríš, keď nie tak ho prejdeš a ideš ďalej, možno sa trochu horšie hľadajú odkazy a reakcie na článok alebo recept, ale kto bude chcieť si zvykne
jedlu zdar!

@zareaguj


Diskusia k téme

berta
Dajú sa už ukladať recepty,a tak je to fajn.
leaela
Ozaj,mila @redakcia ,alebo @tomasko ,a kde je kolonka na prihlasenie/odhlasenie,resp.na registraciu novych varechacov?ak som to prehliadol,tak sa ospravedlnujem......
sashan
Poraďte mi.Aj keď som recepty v jednotlivých knihách chcela zoradiť chronologicky,podľa návodu,stále ich mám rozhádzané haj,buj,duj.Najnovšie uložené recepty z minulého týždňa mám na poslednej strane.V návode je napísané že budú tak ako v starej KK.A ešte som neprišla na to,ako presuniem recept z jednej sekcie KK do druhej.
redakcia
@Leaela , prihlasenie a registracia sa da urobit poklikanim vpravo hore na Moje recepty alebo Registracia alebo Pridaj recept:




Odhlasenie: kliknutim na svoje meno vpravo hore sa vyroluje ponuka, kliknete na Odhlásiť:


leaela
mila @redakcia ,ste naozaj "zlati",ze sa nam tu venujete.....ludia tu frflu,nevyznaju sa,neustale sa na nieco pytaju a vy to mate hlboko v "..."....okrem toho,ze ste sem dnes par krat skopirovali dake linky,vam je uplne fuk co sa deje na tejto vynovenej stranke.natiska sa mi otazka:ste tu vy pre nas,alebo sme tu my pre vas????aspon v tychto prvych dnoch ste sa nam tu mohli trosku viac venovat a povysvetlovat niektore veci.....dobre si pamatame vase sluby z minulosti,ze rozne pripomienky k technickemu fungovaniu tohto portalu budu zrealizovane,a do dneska "skutek utek...".ale ked treba mazat prispevky v diskusiach,to pohotovo riesite hned(mam s tym bohate osobne skusenosti).alebo taketo prebudovanie celej stranky je nepodstatna a bezna vec s ktorou si mame poradit sami???urcite marketingovo pocitate s istym "odlevom"varechacov,no na vasom mieste by som si urcite nebol isty prichodom novych......
leaela
Sorry mila @redakcia ,ale na MT s androidom nove zobrazenie vobec nevyzera tak,ako ste zverejnili....take kolonky tam vobec niesu.....
leaela
nieje to tam ani ked si na MT prepnem mobilne/desktop zobrazenie.fakt
redakcia
@Leaela , na MT by ste mali v hornej casti v svetlozelenom pase vidiet:
RECEPTY SUROVINY ČLÁNKY DISKUSIE MOJE

Prihlasujete sa kliknutim na MOJE, dalej kliknutim na Môj Profil:


leaela
mila @redakcia postupoval som podla vami poslaneho navodu.display mojho MT (android 5.0.1) vyzera uplne inak ako vas prilozeny obrazok.po rozliknuti mojho profilu mam moznost len ulozit zmeny.nic na oshlasenie tam proste nieje.
tomas
@sashan skontrolujte prosím Kuchársku knihu, či chronologické zoradenie je už lepšie.
tomas
@leaela aktualizovali sme mobilnú verziu, vpravo hore by sa vám mal zobraziť krúžok, po kliknutí by sa vám malo vysunúť mobilné menu.

vyskúšajte, že či je to v poriadku. je pravda, že linka "odhlásiť sa" nebola v mobilnej verzií (neuvažovali sme nad dôvodom, prečo by sa niekto chcel odhlasovať z mobilného telefónu, keďže je jednoduchšie zostať v mobilnom telefóne prihlásený, keďže tak či tak je mobil chránený pin kódom alebo zamknutím obrazovky).
leaela
@tomasko vyskusane,funguje to(odhlas-prihlas)v mobilnej verzii.diky a pekny den prajem
leaela
@tomasko este si dovolim malu radu,resp.poznamku:keby ste cim skor uviedli do prevadzky tlacitko "prepni desktop/mobilnu verziu",vyhli by ste sa mnozstvu otazok a frflaniu niektorych uzivatelov,kazdy by si vybral co mu viac vyhovuje....pozdravujem a este raz prajem uspesny den ;-)
sashan
Áno,už mám recepty správne chronologicky uložené.Ďakujem.