O Varecha.sk

Neukladá mi recepty

kurtovka1 - fotkakurtovka1, 30. júla 2015

Zdravím ľudkovia, mám taký problém, stále ak si dám uložiť recept, tak mi ho neuloží, neviete prečo? Najprv som si myslela, že je to preto lebo to mam plné, ale urobila som si dalšiu zložku a ani tam mi neukladá :(

@zareaguj


Diskusia k téme

rulik
skontroluj si, či si prihlásená vpravo hore
katka78
@kurtovka1 mne sa tiež niekedy stane, že mi ho na prvýkrát do KK neuloží a to zvyčajne vtedy, keď tam nabehne také hlásenie (voľakedy tu bolo pravidelne, teraz sa mi len niekedy objaví, neviem podľa akého kľúča), že "vyskoč zo stoličky, zacvič si a keď to urobíš, refreshni okno" (alebo tak nejako podobne). No a vtedy sa ten recept zobrazí ako uložený, pritom vôbec uložený nie je. Keď to okno refreshnem (áno, priznávam, že bez cvičenia) recept sa znovu zobrazí ako neuložený a je ho treba dať do KK ešte raz. To už sa uloží naozaj. Ja už som si na to inak zvykla. Tak neviem, či máš rovnaký problém, no možno tento môj popis pomôže @redakcii pri hľadaní príčiny. Pekný večer každopádne :-)
evanaaa
Teda, som prekvapená, mne sa to ešte nestalo za tie roky, čo si ukladám recepty, ani keď bývalo to "refreshnutie", ktovie, kde je príčina.