O Varecha.sk

Netradičné rubriky :)

anulienka1 - bez fotkyanulienka1, 2. júla 2019

V diskusiách pod receptami sa občas nájde "kadečo". Najviac ma pobavia rôzne názvy rubrík v kuchárskych knihách, ktoré si dávate. Aké netradičné rubriky tam máte vy? Ja napríklad rubriky s názvom Cesminaz, alebo vychytávky od Kimla, sázka na istotu - patroveckypitrs (škoda, že už svoje recepty nepridáva, boli úžasné). Podelíte sa o tipy?

@zareaguj


Diskusia k téme

haji
@Anulienka1
Mám to už delší dobu zjednodušené. Hlavní kostra : Urobím Robím Urobené Léčivé
I když jsem třídění hodně zjednodušila, někdy se mi v nich špatně orientuje - zvlášť když chci recept přeřadit. Adrenalinu není nikdy dost, haha
babidka
Mam par rubrik ktore vznikali preto ,ze sa recept nedal zaradit "nikde" alebo naopak "vsade". Napriklad:
Prichute,mlieka, odvary,caje ,koreninove zmesi...lebo ich je malo .
Party alebo oslavy...taky mix chutoviek, zakuskov,limonad a studenych mis
Zaujimava je rubrika Dietne sladkosti :-) Dalsi mix sladkosti bez cukru alebo tuku alebo muky...aj ked niektore sa mi nezdaju vobec nizkokaloricke.
Moje oblubene su rubriky venovane receptom vylucne niektorych varechacov: Michsamant alebo Methi, Recepty od 2010, Palokuchki...
Ale inak klasika...rozdelenie podla temy ako je druh masa, bezmasite, kvaskove, chleby,kysnute kolce atd.
Obcas niektoru rubriku ci recepty zrusim , recepty popresuvam ,urobim nove rubriky...ale celkovo sa v svojej KK dost vyznam. Malokedy sa mi nepodari najst to, co hladam.
sovka62
U mňa to začalo klasicky, tak ako to býva v kuchárskych knihách, od predjedla po zaváranie a mrazenie. A potom pribúdali rubriky našich hviezd, okrem tých čo si menovala @klukodvody , szrac, pusta (nech má na ňu niekto názor aký chce, recepty mala skvelé), jerica, babidka, atď. V tých hľadám najskôr.