Rôzne

Nesplnená túžba.

stefanm - fotkastefanm, 19. augusta 2014

Všetci vedia, že stále túžim po tmavozelenom Porsche ale k sviatku stále dostávam iba nejaké knihy s receptami!!! Čo mám s tým robiť? Mám si teraz, v šesťdesiatke urobiť vodičák aby som im naznačil po čom túžim?

@zareaguj


Diskusia k téme

babidka
Kup si malicke zelene plechove Porschiatko a daj ho medzi seba a manzelku na manzelsku postel . Ked si ta tak vysoko ceni ako manzela ako ty Porsche , tak ti kupi aj vacsie :-) Na vodicak zatial neminaj peniaze :-)
rea1
pripájam sa k @babidke a pridávam aj svoju radu: ty hlavne okamžite prestaň vyvárať, lebo sa tých kníh plných receptov nezbavíš. keď ťa stále myká do kuchyne, každý si musí myslieť, že jediné, po čom túžiš je nový hrniec, prípadne 153-tia kniha inšpirácií.
sovka62
A čo by si naznačoval!? Hrdo svoju túžbu vyhlás, manželke oznám presne rok výroby, model, farbu a podobne a všetko bude v poriadku. Budete túžiť dvaja a ako vravia bratia Česi: ve dvou se to lépe táhne.....
smejkad
:-)))))))))))))))))))))))))
sovka62, trefa :-)))))))
pacik
Zober úspory z banky, alebo z pančuchy, prípadne spod matraca a splň si túžbu, roky už na to máš, zbytočne nečakaj, je to márne :-)
huck
Nuž, ako vidim je nas viac, jednych s nesplnenymi tužbami..., ale aj tych s nesplnenymi slubmi...! Som presvedčena, že si ty na tom predsa lepšie. Stale maš šancu, že sa tvoja tužba splni... V mojom pripade je to žial, horšie. Ako decko bola som velmi žive , neposedne, skoro nezvladnutelne dieta. Vždy, ked sa očakavalo slušne ukažkove spravanie, prirodzene - stal sa opak. Mama mi vždy slubovala hory-doly ked budem dobra, no zabral na konci len jeden slub - hodinky s vodotryskom! :) Tak som struhala dobrotu o stošest, no hodinky s vodotryskom som dodnes nedostala! Teraz už samozrejme netužim po zazračnych hodinkach... Dnes už velmi často tužim po maminkinej blizkosti , jej krasnych čarovnych mudrych slov... Ostali už len spomienky ...
1x bendr