Rôzne

Navštívili ste v poslednom čase Schloss Hof?

evelin12345 - bez fotkyevelin12345, 24. júla 2019

Zdravim:) Navstivili ste v poslednom case Schloss Hof nedaleko BA? Co sa Vam tam pacilo/nepacilo? Internetovu stranku zamku som si pozrela, avsak rada by som sa dozvedela viac – konkretne odporucania niekoho, kto tam bol. Vopred velmi pekne dakujem za info a tipy.

@zareaguj


Diskusia k téme

sovka62
Boli sme, hádam pred piatimi rokmi. Páčilo sa nám. Aj parkové úpravy aj hospodárska časť, hlavne ukážky plodín, ktoré sa pre rokmi pestovali vo veľkom. Absolvovali sme aj komentovanú prehliadku zámku (v slovenskom jazyku). Pomenej pôvodného mobiliáru, ale výborne zachované miestnosti, v ktorých žila Mária Terézia. Utiahla sa tam po smrti milovaného Františka Lotrinského, je tam komnata kde (obmedzene, ale predsa) prijímala návštevy, komnata, kde prijímala svoje deti s rodinami, spálňa a kúpeľňa. Zverinec a cukráreň sme tam nehľadali, to posúdiť neviem.
luciak
Boli sme asi pred mesiacom cez vikend, boli prave nejake trhy. Nam sa pacilo. Pekne prostredie, super aj s detmi, je tam ihrisko, rozne zvietatka (vobec neposobili, ze by boli v zlom stave), zahrady... boli sme aj v restauracii, vsetko v poriadku, take klasicky turisticke, ziaden gastronomicky orgazmus, ale dalo sa. Urcite fajn tip na pekny vylet.
tiginko
@Evelin12345

mala by si to miesto navštíviť a urobiť si vlastný názor. Tým že bývame blízko, ho navštevujeme pomerne často a nám sa páči. V poslednom čase ho úžasne zveľadili, záhrady po dokončení budú nádherné. A Vianočné trhy na Schloss Hofe sú určite krajšie a pokojnejšie ako tie v centre Bratislavy