Nápady

Nápady

smejkad - fotkasmejkad, 20. októbra 2014

Prakticky od začiatku, ako bola rubrika vytvorená, sa mi nezobrazujú komentáre pod nápadmi, len keď na ne natrafím v zhrnutí všetkých komentárov.
Sama som si už pár nápadov pripravila, nafotila, ale nechcem ich dávať, aby som nevyzerala ako arogantný blbec že neodpovedám, pritom mi neukazuje reakcie.
Netuším, či je problém u mňa, alebo niekde inde.
Nájde sa niekto, kto je v obraze a pomôže mi s týmto?
Ďakujem :-)

@zareaguj


Diskusia k téme

katka78
@smejkad obávam sa, že to nie je iba tvoj problém, že je to takto dané. Neviem, prečo rubrika Nápady nie je nastavená ako Recepty, tzn. aby sa komentáre zobrazovali priamo pod konkrétnym nápadom, pretože takto je to veľmi neprehľadné. Nielen ty s tým máš problém, stačí ísť do zhrnutí všetkých komentárov a prečítať si tam "zmätené" aj opakujúce sa reakcie, ktorých pisateľ často netuší, že ich odoslal. Pre mňa je to natoľko absurdné, že tam takmer nechodím. Je to škoda.
1x safran
kika1212
@smejkad , ani som nie v obraze a ani Ti nepomôžem. Na tento problém tu už upozorňovali viacerí a akosi sa nič v tom nezmenilo. Takto celá rubrika spĺňa svoj účel na asi tak 20%, ak vôbec. Presne ako píšeš, komentáre sa neukladajú, ale nedajú sa nápady ani do ničoho uložiť. Mala by sa k tomu vyjadriť @redakcia , niečo s tým urobiť, alebo nemala vytvárať žiadnu rubriku, aj keď rubrika je to výborná, len ju treba dotiahnuť do konca. Aj mne to funguje na tej istej úrovni ako Tebe. Maj sa pekne, vymýšľaj, snáď sa dočkáme. Ahoj.
radost
=nápady= pozerám..komentáre-ako každý-tiež nemám..
ancicka
komentáre pod konkretným nápadom neukazuje,ale ked si klikmeš na Nápady,tak pod obrazkami sa všetké komentáre zobrazujú.
aroooo
@ancicka , neviem ako a kde kliknúť, mne sa nikde nič nezobrazuje a to som sa snažila pridať už pár komentov a niečo si chcela upresniť a nič, naposledy pri tom krásnom háčkovanom vankúšiku...., škoda, a aj toho, že sa to nedá uložiť ako recepty....
smejkad
ahoj @ancicka
skusila som ako vravis , klikla som na napady obrazok, otvorilo mi ho ale komentare nevidno
skusila som otvorit dalsie napady, to iste
otvorila som na hornej liste napady, presne to iste
:-(((
ancicka
Na hlavnej stranke si klikni na "nové nápady".Zobrazia sa Ti všetké nápady,rad-radom.
Dáš si stránku celkom hore,tam v lište máš "Nápady, Pravda sk,"klikni na Nápady a zobrazia sa Ti všetké obrazky a pod nimi sú komentáre.
smejkad
lepsie ako hladat medzi uplne vsetkymi komentarmi, dakujem :-)
tinca
toto je vleklý problém, ja neviem či je to také ťažké vyriešiť. Ja som ohľadom toho písala aj do redakcie a stále to trvá.